کد خبر: ۶۲۱۲۶
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰

آغاز ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه از جمله آموزش و پرورش از چه زمانی آغاز می‌شود؟

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی جذب نیرو در ۱۵ دستگاه اجرایی از جمله آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در خرداد امسال و برگزاری آزمون در تیرماه سال جاری خبر داد.
آغاز ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه از جمله آموزش و پرورش از چه زمانی آغاز می‌شود؟

مخاطب۲۴- علاءالدین رفیع‌زاده معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از برنامه‌های این سازمان برای اصلاح امور اداری کشور خبر داد و جزئیاتی از اقدامات صورت گرفته برای ساماندهی نیرو‌های انسانی دولت را رسانه‌ای کرد.

وی بر این اعتقاد است که برنامه اصلاح نظام اداری در بازه ۴ ساله اجرا می‌شود، از برنامه ریزی‌ها برای بهبود و نظام‌مند کردن استخدام‌ها سخن گفت.

بیشتر بخوانید

معاون رئیس جمهور در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره برنامه اصلاح نظام اداری کشور که از سوی این سازمان در حال برنامه‌ریزی و پیاده‌سازی است و انتظارات رئیس جمهور از این سازمان، اظهار کرد: اصلاح نظام اداری یکی از وظایف اصلی سازمان استخدامی کشور بوده و هست؛ رئیس جمهور پزشکیان در جلسه‌ای که به این سازمان آمد، تاکید کرد اگر سازمان اداری و استخدامی کشور بتواند نقش خود را به معنی واقعی در مسیر اصلاح نظام اداری کشور ایفا کند، بسیاری از از مسائل نظام اداری و مدیریتی کشور قابل حل است.

برنامه اصلاح نظام اداری دستگاه‌ها به جز چند سازمان، نهایی شده است

رفیع زاده درباره مهمترین اقداماتی که این سازمان از ابتدای دولت چهاردهم انجام داده است، گفت: در چند ماه گذشته درگیر مسائل نظام اداری بودیم؛ اولین کاری که برای اجرای دستور رئیس جمهور انجام دادیم، تدوین برنامه جامع «برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم» بود که البته مطالعات آن از قبل انجام شده بود و با دستور رئیس جمهور، این مطالعات تکمیل شد.

وی ادامه داد: اکنون مراحل اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در دولت چهاردهم آغاز شده و نقش هر کدام از دستگاه‌های اجرایی در حال نهایی شدن است که پس از آنکه این نقش ترسیم شد، به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: اکنون به جز ۷ یا ۸ دستگاه بقیه دستگاه‌ها برنامه‌های عملیاتی که در مسیر برنامه اصلاح نظام اداری باید انجام دهند به همراه اهداف کمّیِ مشخص، تقریباً آماده شده که تا دو هفته آینده ایلاغ می‌شود و این موضوع مبنای عمل ما در اصلاح نظام اداری خواهد بود.


اصلاح نظام اداری نهایتا منجر به کاهش هزینه‌های دولت و افزایش بهره‌وری می‌شود

معاون رئیس جمهوری در پاسخ به این پرسش که آیا روند اجرای این برنامه، پیچیده، هزینه‌بَر و زمان‌بَر است؟ تصریح کرد: اصلاح نظام اداری در نهایت منجر به افزایش هزینه نخواهد شد بلکه منجر به کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری می‌شود؛ البته ممکن است در جایی مثلاً سامانه یا نرم‌افزاری تهیه کنیم که نیازمند هزینه است ولی این هزینه‌کرد در مسیر کاهش هزینه‌های کلان نظام اداری است.

رفیع زاده ادامه داد: به عبارت دیگر دنبال این هستیم تا هزینه‌های نظام اداری را از طریق اصلاح فرآیند‌ها و کاهش اندازه دولت کاهش و با اصلاح این نظامات افزایش بهره‌وری را محقق کنیم.

وی درباره جزئیات برنامه اصلاح نظام اداری دولت گفت: این برنامه ۶ محور دارد که هر محور دنبال هدف‌های خاص خود است؛ برای مثال در محور اول در حوزه ساختار و اندازه دولت دنبال واگذاری وظایف، اختیارات و ماموریت‌ها به واحد‌های عملیاتی و بخش غیر دولتی هستیم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر اینکه به دنبال کاهش اندازه دولت از محل تعریف دقیق ماموریت‌ها و وظایف دستگاه‌های اجرایی و تفکیک ماموریت‌های حاکمیتی و ستادی و در کنار آنها، وظایف تصدی‌گری هستیم، افزو: هدف این کار این است که بتوانیم وظایف حاکمیتی و سیاست‌گذاری را بر عهده ستاد وزارت‌خانه‌ها بگذاریم و بقیه وظایف را جدا کنیم و آنچه از طریق بخش‌های غیردولتی، واحد‌های عملیاتی، استانی و شهرستانی قابل انجام است را به آنها واگذار کنیم.

نقشه راه توسعه دولت هوشمند ابلاغ شد

معاون رئیس جمهوری محور دیگرِ نظام اصلاح اداری را هوشمندسازی دولت عنوان کرد و گفت: به تازگی سند مربوط به نقشه راه توسعه دولت هوشمند را به عنوان یکی از زیربرنامه‌های سند تحول اداری دولت چهاردهم مصوب و ابلاغ شد؛ این سند، سند بسیار مهمی است و اقدامات گسترده‌ای را ذیل این سند دنبال خواهیم کرد.

رفیع زاده اظهار داشت: یکی از این برنامه‌ها، مدیریت مبتنی بر داده است که مسیر حرکت خود را از تصمیم‌گیری بر اساس مطالعات نظری به سمت تصمیم‌گیری‌ها بر اساس داده‌های واقعی که وجود دارد، منتقل و با این کار مدیریت‌ها مبتنی بر داده باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جولان بلاگر‌ها در جشنواره کن جولان بلاگر‌ها در جشنواره کن
امسال دو فیلم از سینمای رسمی و زیرزمینی ایران در بخش مسابقه جشنواره فیلم کن حضور دارند، ولی مسئله بسیاری از کاربران اینستاگرام، نه مواجهه انضمامی و اساسی با متن فستیوال کن و نقش پررنگ سینماگران ایرانی در این فضا، بلکه استفاده یکی از همین اینفلوئنسر‌های ایرانی از سرستون‌های کاخ آپادانا در طراحی لباسش برای قدم زدن بر فرش قرمز جشنواره کن است.
از چای دبش تا شیرین عسل در لیست بدهکاران بانک ملت از چای دبش تا شیرین عسل در لیست بدهکاران بانک ملت
بانک ملت در سال گذشته بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات به مشتریان خاص پرداخت کرده که بخش زیادی از آن هنوز بازنگشته است. در میان بدهکاران کلان، نام برند‌های شناخته‌شده‌ای به چشم می‌خورد؛ شرکت‌هایی که وام‌های میلیاردی گرفته‌اند، اما خبری از بازپرداخت نیست.
فوتبال ریالی ما با بازیکنان دلاری اش فوتبال ریالی ما با بازیکنان دلاری اش
آنچه در شرایط فعلی فوتبال‌مان اتفاق می‌افتد، چیزی شبیه مرداب است و دست و پا زدن در آن، باعث فرو رفتن بیشتر می‌شود. ارقام چند صدمیلیاردی بازیکنان و چوب حراج زدن به صفر‌هایی که عایدی خاصی جز دردسر‌های بزرگ برای مدیریت و باشگاه مربوطه در آینده ندارد، قرار است چه چیزی را در فوتبال‌مان تغییر دهد!
اخراج دانش آموزان ضعیف قانونی است؟ اخراج دانش آموزان ضعیف قانونی است؟
در پی هشدار‌های مکرر رسانه‌ها و نارضایتی‌های گسترده خانواده‌ها، وزارت آموزش و پرورش با اصلاح دستورالعمل ثبت‌نام مدارس رسماً اعلام کرد که هیچ مدرسه‌ای اعم از دولتی یا غیردولتی مجاز به اخراج یا عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان به‌دلیل نمرات یا معدل پایین نیست.
وام بازنشستگان هم به بازنشسته‌های سوگولی داده می‌شود؟ وام بازنشستگان هم به بازنشسته‌های سوگولی داده می‌شود؟
در حالی که وعده پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان با تبلیغات گسترده همراه بود، حالا اعلام شده بیش از ۵۵۰ هزار نفر از متقاضیان از فهرست دریافت این وام حذف شده‌اند؛ روندی که نه‌تنها با نارضایتی گسترده همراه شده، بلکه ضعف جدی در عملکرد صندوق بازنشستگی کشوری را در حوزه اطلاع‌رسانی، ثبت‌نام و حمایت واقعی از جامعه بازنشستگان نمایان کرده است
مگه میشه از ته دیگ سیب زمینی گذشت؟ می پرسی چرا؟ پس بخون! مگه میشه از ته دیگ سیب زمینی گذشت؟ می پرسی چرا؟ پس بخون!
به گفته کارشناسان، خوردن نان، سیب زمینی، ته دیگ و غلات و غذا‌های برشته از آن نظر مضر است که ماده سمی به نام ماده آکریل آمید در آنها تولید می‌شود، به گونه‌ای که در طولانی مدت می‌تواند یکی از دلایل ابتلای فرد به سرطان باشد
بالاخره با پاساژ علاءالدین چه می‌کنند؟ بالاخره با پاساژ علاءالدین چه می‌کنند؟
پاساژ پرخطر علاءالدین در چشم بر هم‌زدنی دود می‌شود، معاون شهردار تهران از تصمیمات جدید برای این پاساژ خبر می‌دهد.
برگزیده
آمار نجومی اتباع در بازار کار ایران آمار نجومی اتباع در بازار کار ایران
مالک حسینی، سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر، حدود ۴۰۰ هزار نیروی کار خارجی دارای مجوز یا کارت ویژه اتباع افغانستانی در بازار کار ایران مشغول به کارند. با این حال، آمار دقیقی از تعداد واقعی این نیروها، به‌ویژه افراد بدون مجوز، نداریم.
از چای دبش تا شیرین عسل در لیست بدهکاران بانک ملت از چای دبش تا شیرین عسل در لیست بدهکاران بانک ملت
بانک ملت در سال گذشته بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات به مشتریان خاص پرداخت کرده که بخش زیادی از آن هنوز بازنگشته است. در میان بدهکاران کلان، نام برند‌های شناخته‌شده‌ای به چشم می‌خورد؛ شرکت‌هایی که وام‌های میلیاردی گرفته‌اند، اما خبری از بازپرداخت نیست.
وزیر راه استعفا بدهد! وزیر راه استعفا بدهد!
یک نماینده مجلس از تهیه پیش نویس استیضاح وزیر راه با امضای ۵۰ نماینده خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر