کد خبر: ۶۲۱۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹

دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟

کاپیتان تراکتور با انتشار متنی تند به اظهارات جواد خیابانی واکنش نشان داد.
دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟

مخاطب۲۴- جواد خیابانی صبح دیروز (پنجشنبه ۱ خرداد)، در یک برنامه تلویزیونی صحبت‌های بسیار تندی علیه چند فوتبالیست مطرح کرد که نوک پیکان حملات او شجاع خلیل‌زاده را نشانه رفت.

او در ابتدا صحبت‌های کاپیتان تراکتور در برنامه فوتبال برتر را پخش کرد که در آن بدون نام بردن از جواد خیابانی، به انتقادات او از تراکتور، موضع‌گیری می‌کرد.

خیابانی اظهارات تندی دریاره خلیل‌زاده به زبان آورد و ولواینکه نامی از کاپیتان تراکتور نبرد، اما واضح بود که منظور و مقصودش شجاع خلیل‌زاده است.

ساعاتی بعد، اما خلیل‌زاده با انتشار یک متن تند و چند استوری در صفحه مجازی شخصیش حمله بی‌سابقه و تندی به جواد خیابانی انجام داد و صراحتا او را مورد خطاب قرار دهد و در ادامه هم با دو ویدیو، به اشتباهات تلویزیونی او اشاره کرد.

برچسب ها: جواد خیابانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
برگزیده
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
کی‌روش روش به عمان رفت کی‌روش روش به عمان رفت
کارلوس کی‌روش سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران به عنوان سرمربی جدید تیم ملی عمان معرفی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر