کد خبر: ۶۲۰۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴

گوگل هم دزد از آب درآمد!

اتحادیه اخبار و رسانه‌های آمریکا پس از افزوده‌شدن خدمات هوش مصنوعی به جستجوگر گوگل این شرکت را متهم به کاربر دزدی کرد.
گوگل هم دزد از آب درآمد!

مخاطب ۲۴- پس از اعلام دیروز گوگل در نشست توسعه‌دهندگان خود مبنی بر اینکه حالت هوش مصنوعی برای همه کاربران این جستجوگر در آمریکا فعال خواهد شد، اتحادیه اخبار و رسانه‌های آمریکا به این شرکت به‌شدت حمله و از آن انتقاد کرد.

گوگل یک چت‌بات هوش مصنوعی را به طور کامل در جستجوگر گوگل ادغام می‌کند تا به سؤالات کاربران پاسخ دهد. ظاهراً حالت هوش مصنوعی می‌تواند به افراد کمک کند تا پاسخ‌های بهتری برای سؤالات خود دریافت کنند، اما همچنین به کاربران کمک می‌کند تا به‌جای کلیک‌کردن برای دریافت اطلاعات از سایر نشریات و سایت‌ها، در محیط گوگل باقی بمانند و از آن خارج نشوند.

بیشتر بخوانید

دنیل کافی، رئیس و مدیرعامل اتحادیه اخبار و رسانه‌ها، در این مورد گفت: لینک‌ها آخرین ابزار موجود در موتور جست‌و‌جو‌ها بودند که به ناشران اخبار و محتوا در اینترنت امکان دریافت ترافیک و درآمد می‌دادند. اکنون گوگل فقط محتوا را به زور دریافت کرده و بدون هیچ بازگشتی از آن استفاده می‌کند و این کار با دزدی فرقی ندارد. وزارت دادگستری آمریکا باید به این موضوع رسیدگی کند تا از ادامه سلطه یک شرکت بر اینترنت جلوگیری شود.

این اولین باری نیست که این سازمان به گوگل حمله می‌کند. اوایل این ماه، یک گزارش دیگر توسط این سازمان علیه گوگل تهیه شد و تا راه‌حلی برای انحصارطلبی گوگل در دنیای جست‌و‌جو یافته شود.

این گروه چنین استدلال کرد که ناشران باید بتوانند مانع استفاده انحصاری موتور‌های جست‌و‌جو از محتوای تولید شده خود برای کسب درآمد انحصاری بدون شریک‌کردن تولیدکنندگان اصلی در آن شوند.

گوگل همچنین با توسعه سرویس‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، موضع تهاجمی‌تری نسبت به ناشران محتوا اتخاذ کرده است.

رویکرد اخیر این شرکت را می‌توان در یک سند داخلی مشاهده کرد که نشان می‌دهد گوگل تصمیم گرفته ناشران محتوا را وادار کند تا در صورت تمایل به نمایش مطالبشان در جستجوگر گوگل، با استفاده از این محتوا برای آموزش هوش مصنوعی گوگل به‌اجبار موافقت کنند.

برچسب ها: گوگل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رونالدو بی سابقه‌ترین قرارداد قرن را امضا می‌کند رونالدو بی سابقه‌ترین قرارداد قرن را امضا می‌کند
النصر در حال آماده‌سازی قراردادی بی‌سابقه برای ارائه به فوق ستاره ۴۰ ساله پرتغالی است.
نطق جنجالی سعید روستایی در کن نطق جنجالی سعید روستایی در کن
سعید روستایی در جشنواره کن حین نمایش فیلم زن و بچه تازه‌ترین ساخته‌اش خطاب به حاضران گفت.
وعده همسفری رایگان با احتمال تجاوز جنسی! وعده همسفری رایگان با احتمال تجاوز جنسی!
پشت وعده‌ی «همسفری رایگان»، خطرات هولناکی پنهان است؛ از اخاذی با تصاویر خصوصی و رها شدن در میانه‌راه، تا تله‌هایی برای قاچاق انسان یا آزار جنسی در مقصدی ناشناس.
به جای مقام معظم رهبری گفت آقای خامنه‌ای! به جای مقام معظم رهبری گفت آقای خامنه‌ای!
علم‌الهدی: در فرهنگ خانوادگی ما، به رهبری «آقا» گفته می‌شود، نه «آقای خامنه‌ای». مثلاً یک سیاست‌مدار وقتی به دیدار بنده آمده بود؛ پنج بار به جای «مقام معظم رهبری» گفت «آقای خامنه‌ای» و این نشان می‌دهد که وی اعتقاد عمیق به رهبری ندارد.
رسوایی بزرگ برای آذربایجان رسوایی بزرگ برای آذربایجان
شاهانا حاجیوا، جودوکای نابینا قهرمان پارالمپیک ۲۰۲۰ بنا به گزارش امروز (چهارشنبه) نشریه میرر انگلیس، یک‌دفعه بینا شد تا یک رسوایی بزرگ برای آذربایجان به همراه داشته باشد.
جوکر دست به دامان شوخی‌های نخ‌نما شد! جوکر دست به دامان شوخی‌های نخ‌نما شد!
مصاحبه معاون سیما با کلی گویی نسبت به اتفاقات و اشخاص مهم، جایگاه شبکه نسیم نزد مخاطب، شوخی‌های نخ نمای «جوکر» و ادای دین «مردم دار» به رئیس جمهور شهید نکات مهم خبری هفته بود.
تیغ در دستان پزشکیان! تیغ در دستان پزشکیان!
مسعود پزشکیان در سفر به تبریز شخصاً عمل جراحی قلبی را در بیمارستان شهید مدنی این شهر انجام داد.
برگزیده
نطق جنجالی سعید روستایی در کن نطق جنجالی سعید روستایی در کن
سعید روستایی در جشنواره کن حین نمایش فیلم زن و بچه تازه‌ترین ساخته‌اش خطاب به حاضران گفت.
وعده همسفری رایگان با احتمال تجاوز جنسی! وعده همسفری رایگان با احتمال تجاوز جنسی!
پشت وعده‌ی «همسفری رایگان»، خطرات هولناکی پنهان است؛ از اخاذی با تصاویر خصوصی و رها شدن در میانه‌راه، تا تله‌هایی برای قاچاق انسان یا آزار جنسی در مقصدی ناشناس.
آموزش پزشکی است یا کمپ کار اجباری؟ آموزش پزشکی است یا کمپ کار اجباری؟
پزشکان بیش از سایر اقشار جامعه در معرض استرس و اضطراب‌های کاریِ فراوان هستند. آنها هم سرمایه‌های کشورند؛ که در معرض آسیب‌های جدی قرار دارند و چه بسا بر این اساس آسیب‌های جدی هم وارد کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر