کد خبر: ۶۲۰۲۳
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
بیت‌کوین به سد محکم رسید

قیمت ارز‌های دیجیتال امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت

بیت کوین به منطقه مقاومتی سنگین ۱۰۵ الی ۱۰۷ هزار دلار رسیده. منطقه‌ای که بیت کوین از ۴ ماه پیش تاکنون نتوانسته آن را بشکند.
قیمت ارز‌های دیجیتال امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت

مخاطب۲۴- بیت کوین- مروز در بازار به وضوح فضای تردید به چشم می‌خورد. در حالی که بیش از ۳۰ درصد ارز‌های بزرگ قرمز هستند، بازار رمزارز برای حرکت به سوی منطقه سبز تلاش می‌کند.

در ۲۴ ساعت گذشته، حجم معاملات کل با ۱۴ درصد کاهش به ۱۲۷.۶۶ میلیارد دلار رسید، شاخص ارزش کل بازار با حدود ۱ درصد افزایش به ۳.۳۵ تریلیون دلار رسید و شاخص دامیننس بیت کوین که از ۲۴ اردیبهشت، اصلاح خود را به پایان رسانده، با اختلاف اندکی در ۶۳.۹۰ درصد قرار گرفت. ارزش بازار آلت کوین‌ها نیز، با ۱.۷۰ درصد رشد، به ۱.۲۱ تریلیون دلار رسید و بالای سقف دوماهه قرار گرفت.


آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم: مرحله تصمیم گیری!

در حال حاضر، بیت کوین به سقف تاریخی و اتریوم به سقف محلی رسیده است. برای ادامه صعود در این سقف‌ها، معمولاً به یک فشار خرید قوی نیاز داریم. کارشناسان رمز ارز به خریداران خرد هشدار می‌دهند تنها در صورت شکست و تثبیت قیمت بالای این سقف‌های حساس به بازار وارد شوند. چون احتمال اصلاح در بازار هر دو ارز در منطقه PRZ وجود دارد.

در ۲۴ ساعت گذشته، بیت کوین قدم به منطقه حساس ۱۰۷ هزار دلار گذاشت. منطقه‌ای که از ۴ دی ماه ۱۴۰۳، دو بار این ارز را وادار به عقب‌نشینی کرده است.

بر اساس داده‌ها، بیت کوین با ۱.۵۶٪ رشد قیمت ۲۴ ساعته، با قیمت ۱۰۷٬۵۰۰ دلار معامله می‌شود. دامنه نوسانات این ارز به ۳.۴۵ درصد رسید و بین قیمت ۱۰۴٬۱۵۰ دلار به عنوان کمترین و ۱۰۷٬۷۰۰ دلار به عنوان بیشترین قیمت در نوسان است.

قیمت اتریوم، دومین ارز بزرگ بازار نیز با دامنه نوسانات ۶ درصدی، در مسیر رشد قرار دارد. این ارز با ۲.۵ درصد رشد قیمتی در سطح ۲۵۸۰ معامله می‌شود. با توجه به حجم مناسب خرید و سیگنال مثبت مکدی، در صورت شکست مقاومت ۲۵۸۰، انتظار ادامه روند رشد قیمت اتریوم ابتدا تا ۲۶۶۰ و سپس تا سقف ۲۷۳۰ می‌رود. در صورت رد قیمت از این مقاومت، احتمال اصلاح اتریوم تا سطوح ۲۴۷۰ و ۲۳۹۰ وجود دارد.


ورود نهادی‌ها به بیت کوین: خرید ۱ میلیارد دلاری غول مالی دنیا!

شرکت مدیریت دارایی بلک‌استون، با بیش از ۱.۲ تریلیون دلار دارایی تحت مدیریت، در نخستین ورود خود به حوزه ارز‌های دیجیتال، مجموعاً حدود ۱.۲۶ میلیون دلار در بازار بیت‌کوین سرمایه‌گذاری کرده است.
این سرمایه‌گذاری شامل خرید سهام از سه شرکت مختلف بوده که بخش عمده آن به ارزش تقریبی ۱.۰۸ میلیون دلار صرف خرید سهام یکی از بزرگ‌ترین صندوق‌های قابل معامله بیت‌کوین در بلک‌راک شده است.

علاوه بر آن، نزدیک به ۱۸۰ هزار دلار نیز در یک صندوق بیت‌کوین دیگر و حدود ۶ هزار دلار در سهام یک شرکت فعال در زیرساخت‌های خودپرداز ارز دیجیتال هزینه کرده است.

هرچند این مبالغ نسبت به دارایی‌های عظیم بلک‌استون بسیار ناچیزند، اما این اقدام نمادی از تغییر رویکرد تدریجی این غول مالی نسبت به ارز‌های دیجیتال محسوب می‌شود و می‌تواند نشانه‌ای از افزایش تدریجی اعتماد مؤسسات مالی بزرگ به بیت‌کوین و تأثیر آن بر تقویت جایگاه این دارایی در بازار باشد.
ارز‌های برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار

روز گذشته بازار نوسانات خوبی داشت و ۳ ارز برنده حدوداً ۸.۵ الی ۱۳ درصد سود نصیب خریداران خود کردند.

اولین ارز برنده میان ۱۰۰ ارز برتر، توکن ترامپ (TRUMP) است که در آستانه شام جنجالی ترامپ با ۱۳.۳۰ درصد رشد، به قیمت ۱۴.۵۱ دلار رسیده. این ارز با برخورد با سطح ۱۵ دلار دچار اصلاح شده و در صورتی که موفق به شکست این سطح نشود، اصلاح غیرقابل اجتناب است.

دومین ارز برنده، توکن پای نتورک (PI) است که پس از پامپ و دامپ اخیر خود، در مسیر بهبود قرار گرفته و ۱۱.۳۱ درصد رشد روزانه به قیمت ۰.۸۱ رسیده.

سومین ارز برنده، فارت کوین (FARTCOIN) است که نام آن در ماه اردیبهشت بار‌ها در میان لیست ارز‌های برنده قرار گرفته. این رمز ارز با رشد روزانه ۸.۱۷ درصدی به قیمت ۱.۳۳ دلار رسید.

از سوی دیگر، دامنه زیان ارز‌های بازنده ۲.۵ الی ۳.۵ درصد بود. ارز پیث نتورک (PYTH) با ۳.۴۶ درصد کاهش، ارز استوری (IP) با ۳.۲۰ درصد و ارز آوه (AAVE) با ۲.۳۴ درصد افت سه ارز بازنده بودند.


بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار

در ۲۴ ساعت گذشته، ارزش کل بازار رمزارز‌ها با افزایش ۱ درصدی به حدود ۳.۳۵ تریلیون دلار رسید و حجم معاملات روزانه به ۳۴۲.۲۳ میلیارد دلار افزایش یافت.

در این بازه، صندوق‌های قابل معامله بیت‌کوین (ETF) شاهد ورود خالص سرمایه‌ای به میزان ۳۲۹.۲ میلیون دلار بودند که بیشترین سهم آن متعلق به صندوق IBIT با ۲۸۷.۵ میلیون دلار و پس از آن FBTC با ۲۳.۳ میلیون دلار بود.

همچنین، صندوق‌های ETF اتریوم نیز با ورود خالص سرمایه‌ای به میزان ۶۴.۸ میلیون دلار مواجه شدند که صندوق ETHA با ۴۵ میلیون دلار و FETH با ۱۹.۸ میلیون دلار در صدر قرار داشتند. این جریان‌های سرمایه‌گذاری نشان‌دهنده افزایش علاقه مؤسسات به دارایی‌های دیجیتال و می‌تواند به تقویت قیمت بیت‌کوین و اتریوم در بازار کمک کند.

برچسب ها: بیت کوین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صداوسیما زیر بار پرداخت حق پخش فوتبال نرفت صداوسیما زیر بار پرداخت حق پخش فوتبال نرفت
پرواضح است که دیگر کاری از دست تاج برنمی‌آید که دست به دامان نماینده‌های مجلس شده. بیست‌وچهار فصل چانه‌زنی با صداوسیما هنوز به هیچ نتیجه مثبتی نرسیده و این مسئله تاج را چنان مستأصل کرده که بی‌هیچ تعارفی می‌گوید این موضوع را نه در رسانه‌ها که در همین فراکسیون (مجلس) باید حل و فصل کرد.
بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد
بانک شهر، سهامدار عمده پرسپولیس، از مدیریت این باشگاه انصراف داد.
متفاوت‌ترین روایت از سقوط بالگرد رییس جمهور متفاوت‌ترین روایت از سقوط بالگرد رییس جمهور
یکی از اهالی روستای خوینرود ورزقان روایتی متفاوت و شنیده‌نشده از حادثه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور و همراهانش ارائه می‌دهد.
مردان بیشتر از زنان می‌میرند مردان بیشتر از زنان می‌میرند
مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد که نسبت تولد به مرگ در سال ۱۴۰۳ حدود ۲ به یک است به نحوی که ۹۷۹ هزار و ۹۲۳ واقعه تولد در کشور ثبت شده است.
۲۰ درصد برق کشور توسط ماینر‌ها مصرف می‌شود ۲۰ درصد برق کشور توسط ماینر‌ها مصرف می‌شود
نماینده مجلس گغت:مصرف برق ماینر‌ها معادل ۲۰ درصد مصرف برق کشور است. چرا این موضوع به درستی مدیریت نمی‌شود.
قرارداد ۳۰۰ میلیون دلاری در شهر فرودگاهی امام امضا شد قرارداد ۳۰۰ میلیون دلاری در شهر فرودگاهی امام امضا شد
قرارداد مشارکت عمومی- خصوصی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار بین شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای ساخت ترمینال بار چندوجهی و مرکز لجستیک در پهنه هوانوردی جنوبی به امضا رسید.
عارف: ایران همان مسیر مشخص‌شده در مذاکرات غیرمستقیم را دنبال می‌کند عارف: ایران همان مسیر مشخص‌شده در مذاکرات غیرمستقیم را دنبال می‌کند
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ایران همان مسیر مشخص‌شده در مذاکرات غیرمستقیم را دنبال می‌کند و خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران غنی‌سازی در خاک ایران است.
برگزیده
صداوسیما زیر بار پرداخت حق پخش فوتبال نرفت صداوسیما زیر بار پرداخت حق پخش فوتبال نرفت
پرواضح است که دیگر کاری از دست تاج برنمی‌آید که دست به دامان نماینده‌های مجلس شده. بیست‌وچهار فصل چانه‌زنی با صداوسیما هنوز به هیچ نتیجه مثبتی نرسیده و این مسئله تاج را چنان مستأصل کرده که بی‌هیچ تعارفی می‌گوید این موضوع را نه در رسانه‌ها که در همین فراکسیون (مجلس) باید حل و فصل کرد.
بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد
بانک شهر، سهامدار عمده پرسپولیس، از مدیریت این باشگاه انصراف داد.
۲۰ درصد برق کشور توسط ماینر‌ها مصرف می‌شود ۲۰ درصد برق کشور توسط ماینر‌ها مصرف می‌شود
نماینده مجلس گغت:مصرف برق ماینر‌ها معادل ۲۰ درصد مصرف برق کشور است. چرا این موضوع به درستی مدیریت نمی‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر