کد خبر: ۶۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰

دیدار مدیرعامل بیمه دانا با همکاران استان گلستان

مدیرعامل بیمه دانا به همراه جمعی از مدیران ارشد این شرکت در روز پنج‌شنبه دوم تیرماه 1401 با همکاران و نمایندگان استان گلستان دیدار و گفت‌وگو کرد.
دیدار مدیرعامل بیمه دانا با همکاران استان گلستان

به گزارش مخاطب۲۴ _ به نقل از روابط عمومی بیمه دانا _ دکتر رضا جعفری در نشست هم‌اندیشی کارکنان شعب و نمایندگان استان گلستان با بیان اینکه حق بیمه تولیدی این شرکت در سه ماه گذشته از مرز ۷۸۰۰ میلیارد تومان عبور کرده است، اظهار داشت: طی سه ماه اخیر، بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان نیز به حجم سرمایه‌گذاری‌های شرکت افزوده شده که این میزان با بازدهی مناسب در حال سوددهی و افزایش است. همچنین طی سه ماه ابتدای سال‌جاری نیز شاهد رشدی بالغ بر ۳۳۰ درصدی شرکت در شاخص فروش بودیم.

دیدار مدیرعامل بیمه دانا با همکاران استان گلستان

وی با تأکید بر اینکه بهسازی و توانمندسازی سرمایه انسانی دو عنصر مهم و اثرگذار در هر کسب‌وکاری است، به بحث جانشین‌پروری اشاره کرد و از همه مدیران خواست ضمن اعتماد به همکاران خود، آموزش‌های لازم را با هدف جانشین‌پروری و مدیرپروری به آن‌ها ارائه دهند.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، از حوزه فناوری اطلاعات به عنوان یک عنصر مهم، اثرگذار و حیاتی در راستای بقای شرکت یاد کرد و گفت: امروزه بسیاری از سازمان‌ها در جهان فراتر از این حوزه گام برداشته و به سمت هوشمندسازی حرکت کرده اند. بنابراین، ضروری است صنعت بیمه به ویژه بیمه دانا در راستای هوشمندسازی فعالیت‌های خود گام بردارد.

مدیرعامل بیمه دانا، یکی از اهداف اصلی شرکت در کنار بُعد اجتماعی را توجه به بُعد اقتصادی نامیدند و در این راستا تأکید بر رعایت اصول مدیریت ریسک در فعالیت‌های بیمه‌گری داشتند.

در پایان این نشست، پرویز بَزی به نمایندگی از شبکه فروش بیمه دانا در استان گلستان ضمن خوشامدگویی به مدیرعامل و هیئت همراه، به بیان دغدغه‌ها و مشکلات شبکه فروش در این استان پرداخت.

همچنین در این نشست، دکتر سیدداوود حسینی معاون فنی بیمه‌های اشخاص، فرشید جوان معاون مالی و اقتصادی، کاظم صفرزاد مدیرکل حراست، محسن سیف‌پور مدیر هماهنگی امور شعب و محمد شاهینی رئیس شعبه گرگان نیز حضور داشتند.

دیدار مدیرعامل بیمه دانا با همکاران استان گلستان

در حاشیه این بازدید، رضا جعفری مدیرعامل شرکت سهامی بیمه دانا و سیدرضا نظری مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در خصوص تفاهم‌نامه همکاری و روند اجرایی ثبت‌نام، تعهدات بیمه تکمیلی و ظرفیت مراکز درمانی فرهنگیان دیدار و تبادل‌نظر کردند.

در این نشست مدیرعامل بیمه دانا با اشاره به رسالت اجتماعی بیمه دانا گفت: ما خود را مدیون معلمان می‌دانیم و این رسالت اجتماعی و دینی ماست که باید در قبال جامعه فرهنگی ادا کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان نیز ضمن تشکر از حضور مسئولان بیمه دانا در این استان گفت: امیدواریم احیاء بیمه تکمیلی فرهنگیان موجب حفظ شان جایگاه معلم و خانواده‌های آن‌ها شده و طبق تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) موجب توسعه، پیشرفت و افزایش انگیزه و امیدآفرینی در جامعه گردد.

دیدار مدیرعامل بیمه دانا با همکاران استان گلستان

دیدار مدیرعامل بیمه دانا با همکاران استان گلستان

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر