کد خبر: ۶۲۰۰۱
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶

دلیل واردات خودرو‌های گردشگری و کروز به کشور چیست؟

واردات ۲۰۰ قلم کالای تخصصی گردشگری به کشور
دلیل واردات خودرو‌های گردشگری و کروز به کشور چیست؟

مخاطب۲۴- وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از واردات ۲۰۰ قلم کالای تخصصی گردشگری با تعرفه صفر درصد گمرکی از جمله خودرو‌های گردشگری و کروز به‌عنوان گامی در مسیر تجهیز و توسعه زیرساخت‌های گردشگری یاد کرد و گفت مجموعه این حمایت‌ها می‌تواند بسیاری از موانع پیش‌روی فعالان این حوزه را برطرف کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، نشست تخصصی فعالان دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی کشور با حضور سیدرضا صالحی‌امیری، روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید

سیدرضا صالحی‌امیری در این نشست از تدوین و اخذ مجموعه‌ای جامع از آیین‌نامه‌های پشتیبان برنامه هفتم توسعه در حوزه گردشگری خبر داد و گفت: تمام آیین‌نامه‌های موردنیاز برای تحقق اهداف این برنامه اخذ شده و این دستاورد، بنیان‌های حقوقی و اجرایی لازم برای یک جهش در صنعت گردشگری را فراهم کرده است.

وی با اشاره به فراهم‌شدن بسته‌ای کم‌نظیر از مشوق‌های اقتصادی و قانونی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در گردشگری، افزود: تعرفه‌های برق و گاز تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم کاهش یافته و مجوز احداث مجتمع‌های گردشگری ترکیبی صادر شده است. همچنین تسهیلات ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاران این بخش در نظر گرفته شده است.

صالحی‌امیری از واردات ۲۰۰ قلم کالای تخصصی گردشگری با تعرفه صفر درصد گمرکی از جمله خودرو‌های گردشگری و کروز به‌عنوان گامی در مسیر تجهیز و توسعه زیرساخت‌های گردشگری یاد کرد و گفت: مجموعه این حمایت‌ها می‌تواند بسیاری از موانع پیش‌روی فعالان این حوزه را برطرف کند.

وی همچنین با اشاره به اختصاص ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک مرکزی و ۴ هزار میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی، آغاز فرآیند پرداخت این منابع را گامی مهم در ریل‌گذاری جدید حوزه گردشگری دانست.

وزیر میراث‌فرهنگی در ادامه با اشاره به آمار سفر‌های نوروزی بر پایه داده‌های همراه اول گفت: ثبت ۳۶ میلیون و ۸۰۰ هزار سفر داخلی نشان‌دهنده ظرفیت عظیم و بالفعل گردشگری درون‌مرزی کشور است.

وی همچنین جذب گردشگران خارجی را یکی از اولویت‌های اصلی وزارتخانه خواند و با اشاره به عبور شمار گردشگران خارجی از مرز ۷ میلیون نفر افزود: تمرکز ما بر کشور‌های منطقه، آسیای میانه، قفقاز، همسایگان خلیج‌فارس، عراق، عربستان، هند، چین، روسیه و سایر کشور‌های پرجمعیت اسلامی است.

صالحی‌امیری به توافقات صورت‌گرفته در سفر اخیر خود به تاجیکستان اشاره کرد و گفت: هدف‌گذاری برای افزایش شمار گردشگران تاجیک از ۸۶۰۰ به ۱۰۰ هزار نفر کاملاً دست‌یافتنی است. همچنین مذاکرات مؤثری با مقامات کشور‌های مصر، امارات، عربستان، ازبکستان، قزاقستان، ترکیه، آذربایجان، گرجستان و عراق صورت گرفته است.

وی در ادامه از اعلام سال ۲۰۲۵ به‌عنوان سال گردشگری زیارت در دیدار با وزیر خارجه واتیکان خبر داد و گفت: ایران با بهره‌مندی از کلیسا‌های تاریخی و روابط سازنده با جامعه ارامنه، ظرفیت میزبانی از زائران مذهبی جهان را دارد.

وزیر میراث‌فرهنگی گفت: از تمام ظرفیت‌های دیپلماسی برای رفع موانع، تسهیل مسیر گردشگری و جذب سرمایه‌گذار استفاده کرده‌ایم و گفت‌و‌گو با سفرای کشور‌های مختلف را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی ایرانیان خارج از کشور را سرمایه‌ای گرانبها دانست و تأکید کرد: ایجاد فضای اعتماد، امنیت روانی و برگزاری جلسات مستمر و نتیجه‌محور از الزامات بهره‌گیری از ظرفیت آنان در توسعه گردشگری کشور است.

صالحی‌امیری همچنین با اشاره به لزوم تقویت انسجام در حوزه دفاتر خدمات گردشگری گفت: ما بر اصل به‌رسمیت شناختن اکثریت و احترام به همگان پایبندیم و بر این باوریم که توسعه گردشگری و رفع چالش‌ها نیازمند مشارکت همه گروه‌هاست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال استقرار ساختاری منسجم و حرفه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم که بتواند زمینه‌ساز تحول در دیپلماسی فرهنگی کشور باشد.

وزیر میراث‌فرهنگی با قدردانی از حمایت‌های دولت گفت: رئیس‌جمهوری و هیئت دولت با تمام توان از برنامه‌های وزارتخانه حمایت کرده‌اند و ما تنها وزارتخانه‌ای هستیم که موفق به تصویب آیین‌نامه‌های برنامه هفتم توسعه شده‌ایم؛ این دستاورد نقطه‌عطفی در تاریخ سیاست‌گذاری گردشگری کشور است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
حذف دو تیم پرطرفدار آسیا حذف دو تیم پرطرفدار آسیا
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس در گفت‌و‌گو با "ورزش سه" از احتمال رخ دادن یک اتفاق تکان‌دهنده در فوتبال ایران خبر داد.
صداوسیما زیر بار پرداخت حق پخش فوتبال نرفت صداوسیما زیر بار پرداخت حق پخش فوتبال نرفت
پرواضح است که دیگر کاری از دست تاج برنمی‌آید که دست به دامان نماینده‌های مجلس شده. بیست‌وچهار فصل چانه‌زنی با صداوسیما هنوز به هیچ نتیجه مثبتی نرسیده و این مسئله تاج را چنان مستأصل کرده که بی‌هیچ تعارفی می‌گوید این موضوع را نه در رسانه‌ها که در همین فراکسیون (مجلس) باید حل و فصل کرد.
بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد بانک شهر از مدیریت پرسپولیس انصراف داد
بانک شهر، سهامدار عمده پرسپولیس، از مدیریت این باشگاه انصراف داد.
متفاوت‌ترین روایت از سقوط بالگرد رییس جمهور متفاوت‌ترین روایت از سقوط بالگرد رییس جمهور
یکی از اهالی روستای خوینرود ورزقان روایتی متفاوت و شنیده‌نشده از حادثه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور و همراهانش ارائه می‌دهد.
مردان بیشتر از زنان می‌میرند مردان بیشتر از زنان می‌میرند
مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد که نسبت تولد به مرگ در سال ۱۴۰۳ حدود ۲ به یک است به نحوی که ۹۷۹ هزار و ۹۲۳ واقعه تولد در کشور ثبت شده است.
۲۰ درصد برق کشور توسط ماینر‌ها مصرف می‌شود ۲۰ درصد برق کشور توسط ماینر‌ها مصرف می‌شود
نماینده مجلس گغت:مصرف برق ماینر‌ها معادل ۲۰ درصد مصرف برق کشور است. چرا این موضوع به درستی مدیریت نمی‌شود.
قرارداد ۳۰۰ میلیون دلاری در شهر فرودگاهی امام امضا شد قرارداد ۳۰۰ میلیون دلاری در شهر فرودگاهی امام امضا شد
قرارداد مشارکت عمومی- خصوصی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار بین شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای ساخت ترمینال بار چندوجهی و مرکز لجستیک در پهنه هوانوردی جنوبی به امضا رسید.
برگزیده
گردشگری در ایران نیاز به تبلیغ ندارد! اخلاق ایرانیان بس است! گردشگری در ایران نیاز به تبلیغ ندارد! اخلاق ایرانیان بس است!
مدیر اجرایی تور بین‌المللی رالی جاده ابریشم که برای هفتمین بار به ایران سفر کرده است، با اشاره به بهبود چشمگیر هماهنگی‌ها و نظم در اجرای این رویداد، از ایران به‌عنوان یکی از مقاصد منحصر‌به‌فرد گردشگری یاد کرد که بیش از هر تبلیغ رسمی، با رفتار مردمش در دل گردشگران جای می‌گیرد.
دلیل واردات خودرو‌های گردشگری و کروز به کشور چیست؟ دلیل واردات خودرو‌های گردشگری و کروز به کشور چیست؟
واردات ۲۰۰ قلم کالای تخصصی گردشگری به کشور
خوزستان یک موزه روباز است خوزستان یک موزه روباز است
در سطح استان خوزستان سه دسته موزه شامل موزه‌های وابسته، غیروابسته و خصوصی وجود دارند که از این بین موزه‌های وابسته به آن دسته موزه‌هایی اطلاق می‌شوند که توسط وزارت میراث‌فرهنگی راه‌اندازی و توسط این نهاد اداره، نگهداری، پشتیبانی و حفاظت می‌شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر