کد خبر: ۶۱۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸

۶ نفر در حادثه گازگرفتگی یک نانوایی دچار مسمومیت شدند

یک باب واحد نانوایی سنگکی که یک زیرزمین ۱۲ متری برای استراحت کارگران داشت به‌دلیل روشن بودن طولانی مدت آبگرمکن، دچار تولید گاز منو اکسید کربن شد.
۶ نفر در حادثه گازگرفتگی یک نانوایی دچار مسمومیت شدند

به گزارش مخاطب۲۴ _ سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از حادثه گاز گرفتگی یک نانوایی در خیابان سئول تهران و مسمومیت ۶ نفر خبر داد.

۶ نفر در حادثه گازگرفتگی یک نانوایی دچار مسمومیت شدند

سید جلال ملکی گفت: ساعت ۲۳:۳۴ شب گذشته این حادثه گازگرفتگی در مسیر شمال به جنوب خیابان سئول به سامانه ۱۲۵ اعلام و بی‌درنگ مأموران یک ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

 

وی افزود: یک باب واحد نانوایی سنگکی که یک زیرزمین ۱۲ متری برای استراحت کارگران داشت به‌دلیل روشن بودن طولانی مدت آبگرمکن، دچار تولید گاز منو اکسید کربن شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: این محل کوچک که دارای یک آبگرمکن نامناسب بود، فضای مناسبی برای تبادل هوا نداشت به همین منظور موجب کاهش اکسیژن و تولید گاز منواکسید کربن شد که در همان لحظات اولیه افراد حاضر متوجه این حادثه شدند.

ملکی ادامه داد: در این حادثه ۶ نفر دچار مسمومیت شدند که وضعیت سه نفر وخیم‌تر بود و همه این افراد تحویل عوامل اورژانس شدند.

وی خاطرنشان کرد: همگان فکر می‌کنند که حادثه گازگرفتگی مخصوص فصل سرد سال و مختص بخاری است، اما شهروندان توجه داشته باشند که هر جا شعله‌ای روشن می‌شود به ویژه در اماکنی که گردش هوا ضعیف است، این خطر بیشتر است و باید برای ورود و خروج هوا مسیری وجود داشته باشد.

منبع : ایرنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟ تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟
بر اساس اعلام سازمان سنجش در گروه تجربی نوبت اول کنکور امسال گروه آزمایشی تجربی ۲۸۳ هزار و ۷۸۷ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن هستند.
حذف سرخک و سرخجه در ایران حذف سرخک و سرخجه در ایران
مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
صفحه خبر بالای تصاویر