کد خبر: ۶۱۹۳۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲

برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم

مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم

به گزارش مخاطب ۲۴: مسعود پزشکیان عصر امروز دوشنبه (۲۹ اردیبهشت‌ماه) در دیدار فؤاد حسین، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه جمهوری عراق، با اشاره به پیوند‌های عمیق و تاریخی دو ملت ایران و عراق، اظهار داشت: روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق صرفاً به امروز و دیروز محدود نمی‌شود، بلکه بر بنیان‌هایی چند هزار ساله و ریشه‌دار استوار است. اشتراکات قومی، زبانی و فرهنگی میان مردمان دو سوی مرز، حکایت از پیوند‌هایی ناگسستنی دارد که عمق روابط دو ملت را به روشنی نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده همکاری در عرصه‌های مختلف میان دو کشور، افزود: هر مقدار که بتوانیم تعاملات خود را در زمینه‌های گوناگون از جمله تجارت، صنعت، بهداشت و درمان، همکاری‌های دانشگاهی، علم و فناوری و سرمایه‌گذاری گسترش دهیم، بی‌تردید منافع مشترک و مضاعفی نصیب دو کشور و دو ملت خواهد شد.

پزشکیان همچنین با ابراز خرسندی از روابط حسنه استانداران استان‌های مرزی دو کشور، این تعاملات را بستر مناسبی برای توسعه تجارت مرزی و هم‌افزایی منطقه‌ای دانست و خاطرنشان کرد: تسریع در تکمیل پروژه‌های مشترک به‌ویژه در حوزه‌های مواصلاتی و خطوط ریلی، به تقویت پیوند‌ها میان ایران و عراق خواهد انجامید.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، تصریح کرد: چنانچه دولت آمریکا در ادعای خود مبنی بر نگرانی از ساخت سلاح اتمی در ایران صادق باشد، ما نسبت به این موضوع به آنها اطمینان خواهیم داد، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.

پزشکیان با تاکید بر آمادگی ایران برای بهره‌مندسازی دیگر کشور‌های اسلامی و همسایگان از تجارب و دستاورد‌های خود در زمینه‌های مختلف از جمله کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در بخش دارو، کشاورزی و صنعت اظهار داشت: در‌های تعامل و همکاری با دولت عراق در تمامی زمینه‌ها گشوده است. پیشرفت عراق را پیشرفت خود می‌دانیم و توسعه ایران را توسعه عراق.

در ادامه این دیدار آقای فؤاد حسین، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات و ابلاغ سلام‌های گرم رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر کشورش به رئیس‌جمهور و ملت شریف ایران، اظهار داشت: روابط عراق با جمهوری اسلامی ایران در سطحی بسیار مطلوب و پویا قرار دارد. تعاملات تجاری و اقتصادی میان دو کشور گسترش یافته و روندی رو به رشد را طی می‌کند.

فؤاد حسین که ریاست شورای وزیران اقتصادی عراق را نیز بر عهده دارد، گزارشی جامع از ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و چالش‌های موجود در روابط اقتصادی دو کشور ارائه و بر اهتمام دولت عراق به تکمیل پروژه‌های مشترک، به‌ویژه در حوزه‌های مواصلاتی و ریلی، تأکید کرد.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق با اشاره به اهمیت روابط فرهنگی و دانشگاهی میان دو کشور تصریح کرد: امروز هیچ مرزی میان ما و ایران وجود ندارد؛ سالانه میلیون‌ها زائر ایرانی و عراقی با عشق و ارادت به زیارت بقاع مطهر ائمه اطهار کشور‌های یکدیگر مشرف می‌شوند. این پیوند‌های دینی، سرمایه‌ای گرانبها برای هم‌گرایی میان دو ملت است.

منبع: ایسنا

برچسب ها: عراق ایران و عراق
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر