کد خبر: ۶۱۹۳۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲

برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم

مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم

به گزارش مخاطب ۲۴: مسعود پزشکیان عصر امروز دوشنبه (۲۹ اردیبهشت‌ماه) در دیدار فؤاد حسین، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه جمهوری عراق، با اشاره به پیوند‌های عمیق و تاریخی دو ملت ایران و عراق، اظهار داشت: روابط جمهوری اسلامی ایران و عراق صرفاً به امروز و دیروز محدود نمی‌شود، بلکه بر بنیان‌هایی چند هزار ساله و ریشه‌دار استوار است. اشتراکات قومی، زبانی و فرهنگی میان مردمان دو سوی مرز، حکایت از پیوند‌هایی ناگسستنی دارد که عمق روابط دو ملت را به روشنی نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده همکاری در عرصه‌های مختلف میان دو کشور، افزود: هر مقدار که بتوانیم تعاملات خود را در زمینه‌های گوناگون از جمله تجارت، صنعت، بهداشت و درمان، همکاری‌های دانشگاهی، علم و فناوری و سرمایه‌گذاری گسترش دهیم، بی‌تردید منافع مشترک و مضاعفی نصیب دو کشور و دو ملت خواهد شد.

پزشکیان همچنین با ابراز خرسندی از روابط حسنه استانداران استان‌های مرزی دو کشور، این تعاملات را بستر مناسبی برای توسعه تجارت مرزی و هم‌افزایی منطقه‌ای دانست و خاطرنشان کرد: تسریع در تکمیل پروژه‌های مشترک به‌ویژه در حوزه‌های مواصلاتی و خطوط ریلی، به تقویت پیوند‌ها میان ایران و عراق خواهد انجامید.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، تصریح کرد: چنانچه دولت آمریکا در ادعای خود مبنی بر نگرانی از ساخت سلاح اتمی در ایران صادق باشد، ما نسبت به این موضوع به آنها اطمینان خواهیم داد، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.

پزشکیان با تاکید بر آمادگی ایران برای بهره‌مندسازی دیگر کشور‌های اسلامی و همسایگان از تجارب و دستاورد‌های خود در زمینه‌های مختلف از جمله کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در بخش دارو، کشاورزی و صنعت اظهار داشت: در‌های تعامل و همکاری با دولت عراق در تمامی زمینه‌ها گشوده است. پیشرفت عراق را پیشرفت خود می‌دانیم و توسعه ایران را توسعه عراق.

در ادامه این دیدار آقای فؤاد حسین، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از این ملاقات و ابلاغ سلام‌های گرم رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر کشورش به رئیس‌جمهور و ملت شریف ایران، اظهار داشت: روابط عراق با جمهوری اسلامی ایران در سطحی بسیار مطلوب و پویا قرار دارد. تعاملات تجاری و اقتصادی میان دو کشور گسترش یافته و روندی رو به رشد را طی می‌کند.

فؤاد حسین که ریاست شورای وزیران اقتصادی عراق را نیز بر عهده دارد، گزارشی جامع از ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و چالش‌های موجود در روابط اقتصادی دو کشور ارائه و بر اهتمام دولت عراق به تکمیل پروژه‌های مشترک، به‌ویژه در حوزه‌های مواصلاتی و ریلی، تأکید کرد.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق با اشاره به اهمیت روابط فرهنگی و دانشگاهی میان دو کشور تصریح کرد: امروز هیچ مرزی میان ما و ایران وجود ندارد؛ سالانه میلیون‌ها زائر ایرانی و عراقی با عشق و ارادت به زیارت بقاع مطهر ائمه اطهار کشور‌های یکدیگر مشرف می‌شوند. این پیوند‌های دینی، سرمایه‌ای گرانبها برای هم‌گرایی میان دو ملت است.

منبع: ایسنا

برچسب ها: عراق ایران و عراق
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر