کد خبر: ۶۱۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴

اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین

طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین

به گزارش مخاطب ۲۴: طبق اعلام دیلی میل، گری لینکر، ستاره سابق تیم ملی انگلستان و بهترین گلزن جام جهانی ۱۹۸۶، به زودی از شبکه بی‌بی‌سی به دلیل اتهامات ضد یهودی برکنار خواهد شد و پوشش جام جهانی ۲۰۲۶ را بر عهده نخواهد گرفت.

این ستاره سابق و مجری ورزشی باتجربه، به دلیل ویدئویی که در حساب اینستاگرام خود منتشر کرده و در آن از فلسطینی‌ها حمایت می‌کند، با موج گسترده‌ای از انتقاد‌ها مواجه شده است.

لینکر که قرار بود در پایان فصل از پست خود به عنوان مجری برنامه "Match of the Day" کناره‌گیری کند، شنبه گذشته برای پوشش فینال جام حذفی بین منچستر سیتی و کریستال پالاس از ورزشگاه ومبلی همراه با وین رونی به تلویزیون بازگشت.

لینکر، که سال گذشته ۱.۴ میلیون پوند از بی‌بی‌سی دریافت کرده بود، پستی را که ابتدا توسط حساب دیگری آپلود شده بود، به اشتراک گذاشت. این پست شامل انتقادی از صهیونیسم و باور به ایجاد یک دولت قومی-فرهنگی برای مردم یهودی از طریق استعمار فلسطین بود.

این مجری باتجربه بی‌بی‌سی به صراحت نظرات خود را در مورد محکومیت حمله اسرائیل به غزه بیان کرده بود. لینکر در سال ۲۰۲۳ از عذرخواهی به دلیل مقایسه سخنرانی دولت آن زمان در مورد سیاست مهاجرت با سخنرانی آلمان نازی خودداری کرد. این اظهار نظر منجر به تعلیق موقت او از بی‌بی‌سی شد، گ، اما این تعلیق زمانی که همکارانش به حمایت از او پرداختند لغو شد.

لینکر با بیان اینکه که قصد ضد یهودی یا آزار یهودیان را نداشته تاکید کرد: در حالی که من به شدت به اهمیت صحبت علنی در مورد مسائل انسانی، از جمله فاجعه‌ای که در غزه در حال وقوع است، باور دارم، می‌دانم که چگونگی انجام این کار نیز مهم است. "

لینکر به طور مکرر در مورد درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطین صریح بوده است؛ موضوعی که در داخل بی‌بی‌سی بحث برانگیز بوده است.

او در مصاحبه‌ای که این هفته با تلگراف داشت آنچه را در غزه اتفاق می‌افتد "خیلی جنایتکارانه" توصیف کرد. او گفت: "به نظر می‌رسد ما هنوز در کنار کسانی هستیم که این کار را انجام می‌دهند. ما هنوز به آنها سلاح می‌دهیم. " در مورد رویداد‌های هفتم اکتبر، او گفت که "حتمی" است که اشغال اسرائیل از سرزمین‌های فلسطینی منجر به "مشکلات عظیم" شود.

منبع: تابناک

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین
طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر