کد خبر: ۶۱۸۸۴
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸

هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۲/۲۹

سازمان هواشناسی از وقوع باد شدید، رگبار، کاهش دما و گردوخاک در برخی مناطق کشور خبر داد؛ دریای خزر و خلیج فارس نیز طی روز‌های آینده مواج می‌شوند.
هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۲/۲۹

مخاطب۲۴- بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز دوشنبه با گذر موج کم‌دامنه تراز میانی از نوار شمالی کشور، در مناطقی از شمال‌غرب و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر و وزش باد رخ می‌دهد. بعدازظهر، در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران ابرناکی، رگبار باران، وزش باد و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود، همچنین در شرق و جنوب‌شرق کشور، وزش باد گاهی همراه با خیزش گردوخاک ادامه خواهد داشت.

سه‌شنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر است. اوایل شب، در شرق و جنوب‌شرق، همچنین در جنوب‌غرب کشور، وزش باد افزایش می‌یابد.

چهارشنبه در ساعات بعدازظهر، در شمال استان‌های واقع در شمال‌غرب و برخی نقاط سواحل دریای خزر، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد و برای دامنه‌های جنوبی البرز، شمال‌شرق و شرق کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

پنج‌شنبه در نوار شرقی کشور وزش باد، همراه با کاهش نسبی دما و گاهی خیزش گردوخاک، انتظار می‌رود. جمعه در ساعات بعدازظهر، با ورود موج تراز میانی به شمال‌غرب کشور، افزایش ابر و بارندگی در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل رخ می‌دهد. در دامنه‌های زاگرس مرکزی در غرب کشور نیز افزایش ابر و وزش باد انتظار می‌رود.

روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، و از بعدازظهر دوشنبه و روز سه‌شنبه دریای خزر مواج هستند.
هشدار افزایش سرعت باد و ارتفاع موج در دریای خزر

سازمان هواشناسی همچنین با صدور اطلاعیه‌ای از افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج در دریای خزر طی روز‌های آینده خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، از پیش‌ازظهر امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت تا پایان روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ تا ۳۰ نات و بیشینه ارتفاع موج در مناطق ساحلی تا ۱.۵ متر و در مناطق دور از ساحل بیش از ۱.۵ متر پیش‌بینی شده است.

مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان در معرض این مخاطره قرار دارند.

سازمان هواشناسی نسبت به خطر غرق شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی، صدمه به ماهیان در قفس، آسیب به قایق‌های تفریحی و شناور‌های سبک، اختلال در تردد شناور‌ها و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی هشدار داده است.

این سازمان توصیه کرده است از شنا در دریا خودداری شود، تردد قایق‌های سبک و تفریحی محدود شود، کشتی‌های مسافری و تجاری با احتیاط تردد کنند و فعالان شیلات و صنایع فراساحلی نیز تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
رهبری آمد رهبری آمد
آیت الله خامنه‌ای در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی حاضر شدند.
رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم
رئیس‌جمهور کشورمان روز تاسوعا در آیین عزاداری شاخسی شرکت کرد. شاخسی شیوه عزاداری مردم تبریز است.
صفحه خبر بالای تصاویر