کد خبر: ۶۱۸۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۳
ورود پول حقیقی به بازار سهام رکود مهمان بازار سهام می‌شود؟

پیش بینی بورس امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس تهران روز یکشنبه با افزایش تراز شاخص هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل و کاهش ارزش معاملات خرد سهامی مواجه بود. دیروز خالص جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی مثبت بود و شاهد خروج جریان سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت بودیم.
پیش بینی بورس امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و رشد تراز شاخص کل بود. حرکت سرمایه حقیقی در معاملات روز گذشته نشان از افزایش قابل توجه مالکیت کد‌های حقیقی در بین موقعیت‌های سهامی داشت و از سوی دیگر مالکیت حقیقی در میان موقعیت‌های درآمدثابت نیز کاهش داشت. بازار سهام در معاملات دیروز شاهد فشار تقاضا و رشد صف‌های خرید در نماد‌های شاخص‌ساز بود ولی از سوی دیگر نماد‌های سبک افزایش قیمت بیشتری را تجربه کردند.

در بین صنایع بورسی نیز، صنعت فرآورده‌های نفتی با ۱۷۶.۷ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۱۰۳.۲ میلیارد تومان و صنعت عرضه آب، برق و گاز با ۹۲.۱ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع مخابرات و فلزات اساسی نیز به ترتیب با ورود ۸۰.۵ میلیارد تومانی و ۷۸.۷ میلیارد تومانی پول حقیقی مواجه شدند. از سوی دیگر صنعت سیمان با ۴۵.۲ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت محصولات شیمیایی با ۳۲.۹ میلیارد تومان و صنعت انبوه‌سازی‌ها با ۲۳.۲ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از ست دادند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز یکشنبه شاهد کاهش ۲۴ درصدی ارزش معاملات خرد تا سطح ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بود. بورس تهران روز یکشنبه را با سهم ۶۷ درصدی رنگ سبز در نقشه معاملات پشت سر گذاشت، در حالی که روز شنبه با غلبه ۵۵ درصدی نماد‌های منفی در بازار سهام مواجه بودیم. در معاملات یکشنبه شاهد ورود ۷۰۴ میلیارد تومان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم و از سوی دیگر نیز سرمایه حقیقی ۱۴۷ میلیارد تومانی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد. در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز روز یکشنبه با رنج منفی از میانه وقت معاملاتی، مواجه بودیم.
ارزش صف‌های خرید سهام روز یکشنبه بیشتر شد. ارزش صف‌های خرید که روز شنبه ۲ هزار و ۹۴۴ میلیارد تومان بود، با افزایش ۲۹ درصدی به سطح ۳ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومانی رسید و ارزش صف‌های فروش با ۳۶ درصد افزایش از ۳۶۲ میلیارد تومان تا ۴۹۲ میلیارد تومان افزایش داشت.

روز معاملاتی یکشنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از ۴۰.۶ میلیون تومان روز شنبه تا ۴۵.۵ میلیون تومان افزایش داشت. یکشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و در سطح ۳۶.۲ میلیون تومانی قرار گرفت. با این اوصاف شکاف سرانه خرید و فروش همچنان به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و تا سطح ۹.۳ میلیون تومانی افزایش یافته است.


پیش بینی بورس دوشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات سهام؛ معاملات روز دوشنبه احتمالاً بر خلاف روند غلبه تقاضا روز یکشنبه، شاخص کل و با ضعف حمایت نماد‌های سنگین از بازار آغاز شود. احتمال می‌رود شاخص کل هم‌وزن بتواند مسیر صعودی در پیش گیرد ولی احتمال کاهش تراز در این شاخص نیز قوت دارد. حساسیت بازار به اخبار شدیدا افزایش یافته و بازار سهام در صورتی که اخبار منفی از سوی مذاکرات دریافت کند احتمالا اصلاح بیشتری را تجربه کند. صحبت‌های دیروز ویتکاف نیز یک سیگنال منفی برای معاملات امروز به شمار می‌رود.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۱۲ تا ۱۸ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند و احتمال بازدهی منفی شاخص کل و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۴۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۴۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر