کد خبر: ۶۱۸۵۲
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
سکه آرام آرام ۷۰ میلیون تومان شد!

دلیل کاهش قیمت سکه چیست؟

کارشناسان بازار طلا و ارز معتقدند در صورت تداوم کاهش نرخ ارز و کنترل انتظارات تورمی، قیمت‌ها در بازار سکه و طلا همچنان می‌تواند در مسیر نزولی باقی بماند.
دلیل کاهش قیمت سکه چیست؟

مخاطب۲۴- بازار طلا، سکه و ارز در نخستین روز کاری هفته با کاهش محسوس قیمت‌ها همراه شد؛ این افت قیمت که از روز گذشته آغاز شده بود، امروز نیز ادامه یافت و فعالان بازار علت اصلی آن را کاهش نرخ دلار در بازار آزاد و افت نسبی بهای جهانی اونس طلا و برخی تحولات سیاسی عنوان می‌کنند.

هم‌اکنون در بازار تهران، قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۶ میلیون و ۲۵۱ هزار تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته کاهش حدود ۱۵۰ هزارتومانی را نشان می‌دهد، همچنین، قیمت هر مثقال طلا با افت ۶۰۰ هزارتومانی به ۲۷ میلیون و ۷۰ هزار تومان رسید.

در بازار سکه نیز، قیمت سکه امامی به ۷۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش یافت که نسبت به روز قبل، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش داشته است. در بازار ارز، قیمت دلار نیز روند نزولی داشته است. بر اساس گزارش‌ها، قیمت دلار در صرافی‌های رسمی کاهش یافته و به ۸۲ هزار و ۱۰۰ تومان رسیده است.

دلایل کاهش قیمت‌ها

کاهش قیمت‌ها در بازار‌های طلا، سکه و ارز به دلایل متعددی نسبت داده می‌شود:

افت قیمت جهانی طلا: کاهش بیش از ۵ درصدی ارزش طلای جهانی در این هفته تحت تأثیر مجموعه‌ای از اخبار مثبت سیاسی و ژئوپولیتیکی رقم خورد. اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان، کاهش تنش تجاری میان چین و آمریکا با توافق بر سر کاهش تعرفه‌ها، لغو بخشی از تحریم‌های سوریه و ازسرگیری مذاکرات میان روسیه و اوکراین، همگی فضای جهانی را به‌سمت آرامش نسبی سوق دادند و از جذابیت دارایی‌های امنی، چون طلا کاستند.

کاهش نرخ ارز: کاهش نرخ دلار در بازار داخلی نیز به کاهش قیمت طلا و سکه منجر شده است. با کاهش قیمت دلار، هزینه واردات طلا کاهش یافته و در نتیجه قیمت‌ها در بازار داخلی نیز کاهش یافته است.

با توجه به عوامل مذکور، بازار‌های طلا، سکه و ارز در زمان حاضر تحت تأثیر عوامل داخلی و خارجی قرار دارند. ادامه روند نزولی قیمت‌ها بستگی به تحولات آتی در بازار‌های جهانی، نرخ ارز و وضعیت سیاسی داخلی دارد. سرمایه‌گذاران و فعالان بازار باید با دقت تحولات را رصد کنند و تصمیمات خود را بر اساس تحلیل‌های دقیق اتخاذ کنند.

برچسب ها: بازار طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر