کد خبر: ۶۱۸۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳

مهم‌ترین وظیفه روابط‌عمومی‌ها از نظر خانم سخنگوی دولت چیست؟

امروز کار روابط‌عمومی‌ها ساختن و ایجاد روایتی است که آینده را می‌سازد؛ این کار نیازمند انسجام در روایت‌گری، شفافیت در اطلاع‌رسانی و صداقت در عملکرد است.
مهم‌ترین وظیفه روابط‌عمومی‌ها از نظر خانم سخنگوی دولت چیست؟

مخاطب۲۴- فاطمه مهاجرانی با تأکید بر نقش راهبردی روابط‌عمومی‌ها در شکل‌دهی افکار عمومی گفت: مهم‌ترین وظیفه روابط‌عمومی‌ها، ارائه روایتی صادقانه، واقع‌نگرانه و منسجم از رویداد‌های کشور است، نه عددسازی و نمایش‌های زودگذر.

سخنگوی دولت روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در گردهمایی مدیران روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی که به مناسبت روز جهانی ارتباطات در سالن همایش‌های موزه ملی ایران برگزار شد، با بیان اینکه روابط‌عمومی‌ها مسئول روایت آینده‌ساز هستند، اظهار کرد: امروز کار روابط‌عمومی‌ها ساختن و ایجاد روایتی است که آینده را می‌سازد؛ این کار نیازمند انسجام در روایت‌گری، شفافیت در اطلاع‌رسانی و صداقت در عملکرد است.

بیشتر بخوانید

او ادامه داد: شاید برای عموم مردم، امضای تفاهم‌نامه‌ها جذابیتی نداشته باشد، اما این هنر روابط‌عمومی‌هاست که بتوانند از عملکرد دستگاه‌ها، روایتی قابل‌فهم، مؤثر و مردمی ارائه دهند. روابط‌عمومی باید زبان ترجمان عملکرد دستگاه و صدای مطالبات مردم باشد.

مهاجرانی با اشاره به اهمیت صداقت در فعالیت‌های رسانه‌ای گفت: آنچه جامعه امروز انتظار دارد، روایت واقعیت است؛ نه بزک‌کردن آمار‌ها و نه ارائه چهره‌ای غیرواقعی. روابط‌عمومی‌ها باید به جای عددسازی، به صداقت، واقع‌گرایی و شفافیت پایبند باشند.

سخنگوی دولت ضمن تبریک فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت، روز جهانی ارتباطات، تأکید کرد: در جهان امروز، شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی، مهم‌ترین رسالت روابط‌عمومی‌هاست. اگر روابط‌عمومی‌ها در جایگاه واقعی خود قرار گیرند، می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد مأموریت‌ها و تحقق اهداف سازمانی ایفا کنند.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم
رئیس‌جمهوری آمریکا دیدار خود با ولادیمیر پوتین درباره جنگ اوکراین را «بسیار سازنده» توصیف کرد و از توافق‌های متعدد، اما باقی ماندن اختلافات مهم خبر داد.
گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه
رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌اند چین در بازسازی توان موشکی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه با تل‌آویو نقش داشته و این همکاری نظامی را چالش امنیتی جدی می‌دانند.
ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که شی جین‌پینگ، رهبر چین، به او اطمینان داده تا زمانی که او در قدرت است، چین به تایوان حمله نخواهد کرد.
توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
نشست مطبوعاتی ترامپ و پوتین در آلاسکا با وجود فضای مثبت، بدون توافق نهایی در یک موضوع کلیدی پایان یافت و احتمال دیدار بعدی در مسکو مطرح شد.
بولتون: در دیدار آلاسکا پوتین به وضوح پیروز شد بولتون: در دیدار آلاسکا پوتین به وضوح پیروز شد
مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا اعلام کرد ولادیمیر پوتین در نشست آلاسکا به اهداف اصلی خود دست یافت، در حالی‌که ترامپ دستاورد چندانی نداشت.
راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان
کارشناسان هشدار می‌دهند گرمای شدید تابستان می‌تواند به باتری و عملکرد گوشی آسیب بزند و توصیه‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن آن ارائه کرده‌اند.
ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین
منابع آگاه می‌گویند آمریکا در محموله‌های تراشه‌های پیشرفته، ردیاب مخفی نصب کرده تا هرگونه انتقال غیرقانونی آنها به چین را شناسایی کند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر