کد خبر: ۶۱۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶

تغییر رنگ چشم زیر نظر پلیس!

رئیس پلیس فتا از ورود این پلیس به تبلیغات عمل "تغییر رنگ چشم" و آمپول‌های لاغری در فضای مجازی خبر داد.
تغییر رنگ چشم زیر نظر پلیس!

مخاطب۲۴- سردار وحید مجید رئیس پلیس فتای فراجا با اشاره به تبلیغات آمپول‌های لاغری و عمل تغییر رنگ چشم در فضای مجازی اظهار کرد: پلیس فتا وقتی می‌تواند به یک موضوع تخصصی در فضای مجازی ورود کند که مرجع تخصصی مانند وزارت بهداشت اعلام کند یک محصول یا خدمت خاص غیرمجاز است.

وی افزود: به‌طور مثال، چندی پیش یکی از پزشکان گزارشی در مورد عمل تغییر رنگ چشم و آسیب‌های شدید آنها به چشم به پلیس فتا ارائه داد. با توجه به خطرناک بودن موضوع و بررسی‌هایی که از طریق وزارت بهداشت انجام شد، پلیس به این مسئله ورود و موضوع را به مرجع قضایی منعکس کرد.
سردار مجید ادامه داد: در مورد آمپول‌های لاغری، مکمل‌های خطرناک و دارو‌های غیرمجاز هم با توجه به گزارش‌های سازمان غذا و دارو بررسی‌های لازم انجام و گزارشات به مرجع قضایی ارسال شد؛ تشخیص غیرمجاز بودن این اقلام با مراجع تخصصی است و ما بعد از دریافت گزارش، اقدامات لازم را با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید

وی خاطرنشان کرد: در مواردی که گسترش زیادی در عرضه دارو‌ها یا اقلام غیربهداشتی مشاهده شود، طرح‌های ویژه‌ای با همکاری وزارت بهداشت اجرا می‌شود و پلیس نیز کنار سایر دستگاه‌ها نقش مؤثر ایفا می‌کند.

برچسب ها: لاغری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر