کد خبر: ۶۱۷۳۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵

تهرانی‌ها مراقب باشید وزش باد شدید در راه پایتخت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران گفت: وزش باد نسبتا شدید از ساعات آینده در تهران خواهیم داشت به همین منظور از مردم می‌خواهیم ضمن رعایت نکات ایمنی، در چنین شرایطی مراقب باشند.
تهرانی‌ها مراقب باشید وزش باد شدید در راه پایتخت

مخاطب۲۴- حامد یزدی‌مهر اظهار کرد: طبق نقشه‌های پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران به نظر می‌رسد از ساعات آینده به ویژه ساعات عصرگاهی وزش باد نسبتا شدید را در تهران خواهیم داشت که با خیزش خاک و کاهش دید افقی همراه خواهد بود.

وی افزود: این وزش باد به صورت لحظه‌ای روی می‌دهد و به همین منظور از شهروندان درخواست می‌شود از قرار گرفتن و همچنین اتراق و نصب چادر در فضای باز و مناطق کوهستانی پرهیز کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران ادامه داد: همچنین مردم از قرار گرفتن زیر ساختمان‌های در حال ساخت و همچنین درختان کهنسال خودداری کنند.

وی اظهار کرد: همچنین به رانندگان توصیه می‌شود در صورت وزش باد شدید و کاهش دید افقی حتما تا پایان وزش باد و عادی شدن شرایط خودرو خود را در مکان امن پارک کرده و پس از عادی شدن شرایط رانندگی کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران افزود: گردشگران و عشایر نیز حتما مراقبت کنند چرا که این افراد در فضای باز و کوهستانی قرار دارند به همین منظور در ساعات عصرگاهی از نصب چادر و قرار گرفتن در فضای ناامن پرهیز کنند.

به گفته وی، مدیریت بحران شهر تهران و همچنین مدیریت بحران در شهرستان‌های استان تهران آماده هرگونه خدمت‌رسانی به مردم خواهند بود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.