کد خبر: ۶۱۶۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۶

بازدید روسای بانک ایران زمین از هلدینگ فناوری اطلاعات

روسای شعب استان تهران بانک ایران زمین، در سه گروه از هلدینگ فناوری اطلاعات بانک بازدید و با توانایی و امکانات آن آشنا شدند.
بازدید روسای بانک ایران زمین از هلدینگ فناوری اطلاعات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین _ در این بازدید‌ها که با حضور معاون فناوری اطلاعات، مدیر امور شعب استان تهران، مدیر امور روابط عمومی، مدیران شعب مناطق ۱ و ۲ استان تهران برگزار شد، روسای شعب ضمن بازدید از ساختمان هلدینگ فناوری اطلاعات بانک در جلساتی که به منظور آشنایی با توانایی‌های این هلدینگ برگزار شد، حضور داشتند.

بازدید روسای بانک ایران زمین از هلدینگ فناوری اطلاعات

در این دیدار فرهاد اینالوئی معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین ضمن تشریح مأموریت هلدینگ فناوری اطلاعات، در خصوص چشم انداز بانکداری دیجیتال این بانک گفت: بانکداری دیجیتال، مفهوم جدیدی است که بانک ایران زمین پیشتاز در این موضوع است و به این نکته متمرکز شده است که مشتریان می‌توانند بر اساس درخواست و نیاز خود، محصولات مخصوص خود را دریافت کنند.

به گفته اینالویی شخصی سازی سرویس در بانکداری، تعریف جدید بانکداری دیجیتال است و این مشتریان هستند که سرویس‌ها را تعریف می‌کند

در ادامه این دیدار مصطفی یزدانجو مدیر امور شعب استان تهران با اشاره به سرعت تغییرات و پیشرفت در عرصه بانکداری دیجیتال و اهمیت توجه ویژه به روزآمدی ارائه خدمات نوین در دنیای دیجیتال گفت: با تغییر نیاز‌ها در بازار رقابتی، همواره باید ارائه محصولات و فعالیت در این بازار به روز شود.

یزدانجو افزود: مسئولین شعب نیز علاوه بر بهره برداری از ظرفیت‌های موجود، تمام تلاش خود را در جهت رضایت مشتریان از خدمات ارائه شده، به کار گیرند.

سید محمد حسین استاد مدیر امور روابط عمومی در این جلسه ضمن اشاره به تغییرات ایجاد شده در حوزه روابط عمومی طی سال‌های اخیر، گفت: رشد تکنولوژی، ظهور شبکه‌های اجتماعی و تغییر در نیاز‌های مشتریان از جمله عواملی هستند که فعالیت در این حوزه را با تغییراتی مواجه کرده است.

استاد در خصوص نحوه معرفی سرویس‌ها و خدمات افزود: بانک و شرکت‌های تابعه با همکاری شعب بایستی علاوه بر تقویت سواد رسانه ای، از بستر‌های دیجیتال و شرکت‌های گروه جامپ به نحو احسن استفاده گردد.

در این برنامه روسای شعب استان تهران از شرکت‌های سابین تجارت آریا به عنوان شرکت پرداخت بانک، شرکت آوا مجری باشگاه مشتریان و پیشانی بانکداری دیجیتال بانک و مرکز نوآوری بازدید و جلساتی را با مدیران شرکت‌ها به منظور آشنایی بیشتر با سرویس‌ها و خدمات آن‌ها برگزار کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی
انتشار چند استوری از سوی غزاله اکرمی، بازیگر سریال «سوجان»، شامگاه گذشته موجی از واکنش ها را در میان کاربران و اهالی سینما برانگیخت. اکرمی در یکی از این استوری ها مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر او گریخته است.
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر