کد خبر: ۶۱۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۷

بلایی که احمدی‌نژاد بر سر منابع آبی ایران آورد

یک مقام مسئول در شرکت مدیریت منابع آب ایران روایتی از فاجعه مدیریتی در دوران محمود احمدی‌نژاد درباره منابع آبی کشور را بیان کرد.
بلایی که احمدی‌نژاد بر سر منابع آبی ایران آورد

به گزارش مخاطب ۲۴: تقی عبادی، با اشاره به اهمیت قانون‌گذاری در بخش آب گفت: مثلا در قانون سال ۸۹ که عنوان جذابی هم دارد گفته شده به هر کسی که قبل از سال ۱۳۸۵ چاه غیرمجاز حفر کرده مجوز بهره برداری داده شود، طبق آمار موجود بعد از تصویب این قانون بیش از ۱۰۰ هزار چاه غیرمجاز حفر شده است.

به عبارت دقیق‌تر پس از قانون تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه یا همان چاه‌های غیرمجاز، ۱۲۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز جدید حفر شد، ضمن اینکه تمام چاه‌های غیرمجاز قبلی هم می‌بایست تعیین تکلیف شوند و برای آنها پروانه صادر شود که به معنی مجاز دانستن آنها بوده است.

همزمان با تصویب قانون مذکور بیش از ۱۱۰ هزار چاه غیرمجاز ثبت (درخواست مشمول قانون) شده، بنابراین از دستور کار انسداد خارج شدند و قریب به ۲۰۰ هزار چاه هم مدعی مشمولیت قانون شدند.

به عبارتی با تصویب یک قانون ۴۰۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز در کشور ظاهر شدند. آیا با این اوصاف می‌توان انتظار داشت برنامه‌های دقیق در بخش آب تنظیم و اجرایی شود؟ منظور بنده از فضای پوپولیستی، نگرش‌هایی است که منجر به تصویب چنین قوانینی و یا دستورات اجرایی مشابه آن می‌شود.

منبع: هم میهن

برچسب ها: چاه آب احمدی نژاد
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.