کد خبر: ۶۱۶۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴

بزرگترین قرارداد نظامی جهان منعقد شد

الشرق از انعقاد یک قرارداد نظامی مهم خبر داد.
بزرگترین قرارداد نظامی جهان منعقد شد

به گزارش مخاطب 24: هیبا نصر خبرنگار ارشد الشرق در توئیتی فوری از انعقاد قرار دادی بزرگ خبر داد.

ایالات متحده و عربستان سعودی بزرگترین قرارداد فروش دفاعی در تاریخ را امضا کردند - تقریباً ۱۴۲ میلیارد دلار، که تجهیزات و خدمات جنگی پیشرفته‌ای را از بیش از دوازده شرکت دفاعی ایالات متحده در اختیار عربستان سعودی قرار می‌دهد.

پیش از این الشرق گزارش داده بود که ترامپ و ولیعهد محمد بن سلمان مجموعه‌ای از توافق‌نامه‌ها را در زمینه انرژی، دفاع و سایر زمینه‌ها امضا کردند.

الشرق نوشت همچنین به نقل از مدیرعامل آرامکو نوشت: ما قراردادی برای سرمایه‌گذاری ۳.۴ میلیارد دلاری در توسعه پالایشگاه در ایالات متحده امضا خواهیم کرد.

ترامپ ظهر امروز وارد در تور سفر منطقه ای خود وارد عربستان شد روز 5 شنبه به امارات و قطر می رود.

منبع: خبرآنلاین

برچسب ها: ترامپ بن سلمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
مهاجری: احمدی‌نژاد از ۸۲ خود را رئیس‌جمهور می‌دانست مهاجری: احمدی‌نژاد از ۸۲ خود را رئیس‌جمهور می‌دانست
محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا فاش کرد که احمدی‌نژاد پیش از شهرداری تهران در سال ۱۳۸۲ خود را رئیس‌جمهور آینده می‌دانست و رفتاری تندخو داشت.
نامه صلح ملانیا ترامپ به پوتین منتشر شد نامه صلح ملانیا ترامپ به پوتین منتشر شد
ملانیا ترامپ در نامه‌ای به پوتین، خواستار حفاظت از کودکان و نسل‌های آینده شد و از او خواست با امضای صلح، جهانی امن‌تر بسازد. این نامه پیش از دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تحویل شد.
شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟ شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟
اجلاس آلاسکا با دبدار ترامپ-پوتین بدون توافق بر سر آتش‌بس جنگ اوکراین پایان یافت و ترامپ از دیدار با زلنسکی خبر داد. این شکست، جنگ را طولانی‌تر می‌کند، روابط آمریکا-روسیه را تیره‌تر می‌سازد و جهان را در برابر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند. آیا این پایان امید‌ها برای صلح است؟
نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟ نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟
ترامپ هند را با تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر سر خرید نفت روسیه تنبیه کرد و تهدید به تحریم‌های ثانویه کرد. نبرد نفتی آمریکا و هند، امنیت انرژی هند را تهدید می‌کند، بازار جهانی نفت را متلاطم می‌سازد و روابط استراتژیک دوجانبه را به چالش می‌کشد، در حالی که چین بدون مجازات مشابهی عمل می‌کند. آیا این پایان اتحاد هند-آمریکا است؟
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر