کد خبر: ۶۱۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳

ساعات برگزاری آزمون‌های نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است

محسن زارعی با بیان اینکه جدول زمان‌بندی آزمون‌های خرداد ۱۴۰۴ برای پایه‌های نهم، یازدهم و دوازدهم پیش از این منتشر شده و تغییری نمی‌کند، تاکید کرد: این آزمون‌ها طبق برنامه اعلامی برگزار می‌شوند.
ساعات برگزاری آزمون‌های نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است

مخاطب۲۴- رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، با بیان اینکه تغییر ساعت آغاز به کار مدارس تاثیری در زمان برگزاری آزمون‌های نهایی ندارد گفت: زمان شروع فرایند آزمون‌های نهایی پایه یازدهم و دوازدهم و آزمون‌های هماهنگ کشوری پایه نهم ساعت ۷ صبح است.

محسن زارعی با بیان اینکه جدول زمان‌بندی آزمون‌های خرداد ۱۴۰۴ برای پایه‌های نهم، یازدهم و دوازدهم پیش از این منتشر شده و تغییری نمی‌کند، تاکید کرد: این آزمون‌ها طبق برنامه اعلامی برگزار می‌شوند.
وی اظهار کرد: برنامه زمانی برگزاری آزمون‌های نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم روزانه، بزرگسال، آموزش از راه دور، ایثارگران و داوطلب آزاد رشته‌های شاخه نظری، دوره دوم آموزش متوسطه و متقاضیان ایجاد و یا ترمیم سابقه تحصیلی شاخه‌های نظری، فنی و حرفه‌ای و کاردانش و آزمون‌های هماهنگ کشوری پایه نهم، در نوبت خردادماه سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، به انضمام نکات قابل توجه در تمهید مقدمات برگزاری آزمون‌ها در قالب بخشنامه به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ارسال شده و در پایگاه اطلاع رسانی مرکز ارزشیابی به نشانی Azmoon.medu.ir نیز قابل دسترسی است.

ساعات برگزاری آزمون‌های نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است

برچسب ها: آموزش و پرورش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحصیل در مدرسه‌ای با شهریه ۳۰۰ میلیونی صحت دارد؟ تحصیل در مدرسه‌ای با شهریه ۳۰۰ میلیونی صحت دارد؟
شهریه ۳۰۰ میلیونی مدارس غیرانتفاعی، سوای راست و دروغ ماجرا از یک جهت خاص می‌تواند قابل بررسی باشد.
خبر مهم بانک مرکزی درباره حذف ۴ صفر از پول ملی خبر مهم بانک مرکزی درباره حذف ۴ صفر از پول ملی
مدیرکل سیاست‌های اقتصادی بانک مرکزی با ارایه جزئیاتی از حذف ۴ صفر از پول ملی اظهار داشت: تغییر نام ریال براساس مصوبه‌ای خواهد بود که مجلس شورای اسلامی در نوبت بررسی در صحن علنی دارد.
حکم پرونده تتلو نقض شد حکم پرونده تتلو نقض شد
وکیل مدافع امیرحسین مقصودلو در یک استوری اینستاگرامی از نقض حکم پرونده موکلش خبر داد.
پیام مهم زنوزی:جشن قهرمانی تراکتور را به نمایش انسجام ملی ایرانیان تبدیل کنید پیام مهم زنوزی:جشن قهرمانی تراکتور را به نمایش انسجام ملی ایرانیان تبدیل کنید
رمز قهرمانی تراکتور پس از عنایت باری تعالی و پشتیبانی هواداران، تدوین استراتژی، برنامه‌ریزی، تلاش شبانه روزی، کار تیمی و بهره‌گیری از متد‌های علمی و حرفه‌ای در سطح جهانی برای نیل به قهرمانی بوده و انشالله کار باشگاه در فصل آینده با تمرکز بیشتر بر این حوزه‌ها ادامه خواهد یافت.
تازه‌هایی از ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد تازه‌هایی از ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد
حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم، در دیدار اعضای شورای مرکزی مجمع ایثارگران، ناگفته‌هایی از مذاکرات سعدآباد با شرکت وزیران خارجه سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه در ۲۹ مهر ۱۳۸۲ را روایت کرد.
چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟ چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟
دلیل تعویق معرفی مدنی‌زاده به عنوان گزینه نهایی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی مشخص شد.
زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول! زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول!
«میخائیل پودولیاک» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور در مذاکرات صلح استانبول تنها با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت‌و‌گو خواهد کرد، چراکه فقط شخص او می‌تواند جنگ را متوقف کند و دیگر مقام‌های روس چنین اختیاراتی ندارند.
برگزیده
تحصیل در مدرسه‌ای با شهریه ۳۰۰ میلیونی صحت دارد؟ تحصیل در مدرسه‌ای با شهریه ۳۰۰ میلیونی صحت دارد؟
شهریه ۳۰۰ میلیونی مدارس غیرانتفاعی، سوای راست و دروغ ماجرا از یک جهت خاص می‌تواند قابل بررسی باشد.
شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند
تلسکوپ فضایی ناسا تصاویر زیبا و مسحورکننده‌ای از شفق‌های قطبی مشتری ثبت کرد که تاکنون در معرض دید علاقه‌مندان قرار نگرفته بود.
کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند
نادر یاراحمدی در سفر به استان فارس با بیان این‌که شرایطی در گذشته ایجاد شده که این افراد به خاطر نگاه پرمهر و عطوفت مردم و دولت ایران توانسته‌اند داخل کشور شوند، گفت: امروز به خاطر مشکلات ایجاد شده به همه آنها اعلام کردیم که باید حضورشان را قانونمند کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر