کد خبر: ۶۱۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
ارزان‌ترین مدل چند؟

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت

گلکسی A ۰۶ به عنوان ارزان‌ترین گوشی سامسونگ به فروش می‌رسد
قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت

مخاطب۲۴- گلکسی A۰۶ با ظرفیت ۶۴ گیگابایت به قیمت ۷ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

گلکسی A۱۵ با حافظه ۱۲۸ گیگابایت ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و گلکسی A۱۶ با همان ظرفیت ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.
همچنین گلکسی S۲۵ اولترا نسخه ۲۵۶ گیگابایتی با قیمت ۱۰۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

از برند شیائومی، ردمی نوت ۱۳ نسخه ۴ G با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت ۱۴ میلیون تومان و ردمی ۱۴ C با همین ظرفیت ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

گوشی شیائومی ۱۵ اولترا نسخه ۵۱۲ گیگابایتی نیز ۱۲۷ میلیون تومان قیمت دارد. آیفون ۱۳ نسخه CH با حافظه ۱۲۸ گیگابایت در بازار با قیمت ۶۳ میلیون تومان و نسخه HN با همان ظرفیت ۶۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

همچنین آیفون ۱۶ نسخه CH با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت ۸۷ میلیون تومان و آیفون ۱۶ پرو نسخه ZAA با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت ۱۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورده است.

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشتقیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت

برچسب ها: گلکسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر