کد خبر: ۶۱۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

به گزارش مخاطب ۲۴: با وجود اطلاع‌رسانی معاون راهبردی و امور مجلس دولت و رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت که با قطعیت اعلام کرده بود امروز وزیر اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود، این امر باز هم به تعویق افتاد.

محسن اسماعیلی، معاون امور مجلس رئیس‌جمهور که پیش از این به صورت قطعی اعلام کرده بود امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت وزیر اقتصاد برای دریافت رأی اعتماد به مجاس معرفی می‌شود، در گفت‌وگوی جدیدی به خانه ملت گفت: «وزیر اقتصاد و دارایی این هفته به مجلس معرفی نخواهد شد.»

او در ادامه با اشاره به مواد و مهلت قانونی دولت توضیح داد: «طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه اقدام به معرفی گزینه مورد نظر کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.»

واکنش نمایندگان مجلس به معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان گزینه اصلی وزارت اقتصاد

طبق شنیده‌ها هرچند امروز وزیر اقتصاد از سوی دولت به مجلس معرفی نشد، اما آنچه تغییری در آن رخ نداده معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان وزیر اقتصاد جدید دولت است. معرفی مدنی‌زاده قطعیت یافته و امروز در لابی مجلس به‌وضوح مشخص بود که نمایندگان هم به این قطعیت پی برده‌اند و تنها منتظر معرفی او هستند.

واکنش نمایندگان به معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان وزیر اقتصاد، اما متفاوت و البته درخور توجه بود. در گفت‌و‌گو‌های غیررسمی که خبرنگار تجارت‌نیوز با نمایندگان داشت برخی تاکید داشتند نظر خود را بعد از معرفی و بررسی سوابق و شرایط گزینه پیشنهادی اعلام خواهند کرد.

برخی هم می‌گفتند با توجه به نداشتن تجربه کافی در حوزه اجرایی، مدنی‌زاده توانایی آن را ندارد که به عنوان فرمانده اقتصادی دولت شرایط آشفته این روز‌های کشور را اداره کند.

از طرفی تعدادی دیگر از نمایندگان، با وجود نبود سابقه اجرایی در کارنامه مدنی‌زاده، او را گزینه مناسبی می‌دانند. به نظر این نمایندگان وزنه علمی و تخصصی وزیر پیشنهادی به اندازه‌ای قوی و پربار است که بتوان از گزینه «نداشتن سابقه اجرایی» چشم‌پوشی کرد. برخی از نمایندگان هم عقیده داشتند در صورتی که مجلس به مدنی‌زاده رأی اعتماد دهد او می‌تواند خلاء تجربه خود را با معاونان و مشاوران متخصص و قوی پر کند.

اختلافات در دولت بر سر معرفی مدنی‌زاده

همچنین یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تجارت‌نیوز از وجود برخی اختلافات در دولت بر سر معرفی مدنی‌زاده پرده برداشت. این منبع آگاه تاکید داشت بخشی از دولتی‌ها به دلیل نداشتن سابقه اجرایی مدنی‌زاده را شایسته حضور در وزارت اقتصاد نمی‌دانند.

البته همچنان به گفته برخی از نمایندگان دلیل اصلی معرفی نشدن مدنی‌زاده به مجلس همان گزینه «به اتمام نرسیدن استعلامات» اوست.

لابی مدنی‌زاده پیش از معرفی رسمی به مجلس آغاز شده است

علاوه بر این موارد، خبرنگار تجارت‌نیوز کسب اطلاع کرده است با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود امروز عصر هم تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات خواهند کرد.

منبع: تجارت نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر