کد خبر: ۶۱۴۶۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶

بنزین سه نرخی در راه است؟

معاون وزیر نفت از نهایی شدن مصوبه هیئت مقررات‌زدایی برای صدور مجوز واردات و توزیع بنزین سوپر خبر داد و گفت: با فراهم شدن امکان صدور مجوز در درگاه ملی، بخش خصوصی می‌تواند به‌زودی وارد این عرصه شود.
بنزین سه نرخی در راه است؟

مخاطب۲۴- عظیمی‌فر، در حاشیه نمایشگاه در جمع خبرنگاران، با اشاره به روند تسهیل واردات بنزین سوپر توسط بخش خصوصی اظهار کرد: خوشبختانه پس از پیگیری‌های انجام‌شده، همکاران ما در وزارت اقتصاد جلسات هیئت مقررات‌زدایی را برگزار کردند. شیوه‌نامه‌ای که در بهمن‌ماه ارائه شده بود، مورد بررسی قرار گرفت و اصلاحات مدنظر اعمال شد

او گفت: به‌نظر می‌رسد ظرف یکی دو هفته آینده، مصوبه هیئت مقررات‌زدایی صادر شود و امکان صدور مجوز برای واردکنندگان و توزیع‌کنندگان بنزین سوپر از طریق درگاه ملی مجوز‌ها فراهم شود.

بیشتر بخوانید

وی همچنین از استقبال فعالان بخش خصوصی از این موضوع در نمایشگاه صنعت نفت خبر داد و افزود: خوشبختانه در همین نمایشگاه، بخش خصوصی نیز از این روند استقبال خوبی داشت.

 

وی در خصوص قیمت تعیین شده گفت: قیمت متناسب با هزینه‌هایی است که انجام می‌دهند.

 

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره سه نرخی کردن قیمت بنزین تصریح کرد: سناریویی روی میز نیست.

 

عظیمی‌فر با اشاره به موضوع قاچاق فرآورده از پالایشگاه‌ها، با اشاره به اینکه در کشور ۱۰ پالایشگاه اصلی فعال داریم که با ظرفیت روزانه ۲.۴ میلیون بشکه فعالیت می‌کنند و تمامی فرآورده‌ها را با قیمت‌های بین‌المللی به وزارت نفت تحویل می‌دهند، افزود: قیمت قاچاق هم‌اکنون به‌دلیل هزینه‌های حمل‌ونقل، پایین‌تر از قیمت فوب است؛ آیا منطقی است که پالایشگاه‌ها اقدام به قاچاق فرآورده کنند؟ افزون بر این، با وجود سیستم‌های دقیق اندازه‌گیری در خروجی پالایشگاه‌ها و نظارت اداره کل صادرات و مبادلات نفتی بر این فرآیند، احتمال هرگونه تخلف منتفی است.

 

وی از بهره‌برداری از پالایشگاه ۶۰ هزار بشکه‌ای در منطقه سیراف تا پایان امسال خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت پالایشگاه‌های کوچک و جذب سرمایه‌گذاران جدید می‌تواند نقش مهمی در توسعه صنعت پالایش ایفا کند.

 

او درباره توسعه ظرفیت صنعت پالایش و رفع ناترازی بنزین اظهار کرد: به دلیل آنکه صنعت پالایش، سرمایه‌بر است، اگر بتوانیم هر چه بیشتر از ظرفیت پالایشگاه‌های کوچک استفاده کنیم، قاعدتا سرمایه‌های بیشتری جذب می‌شود. از این رو طرحی کوچک در منطقه سیراف با ظرفیت ۶۰ هزار بشکه در روز به بهره‌برداری می‌رسد که با توجه به اینکه واحد‌های فرآیندی کیفی‌سازی نیز دارد، می‌تواند به ناترازی بنزین کمک کند. سال آینده نیز یکی دیگر از این پالایشگاه‌های ۶۰ هزار بشکه‌ای به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به مجموعه‌های مینی‌ریفاینری‌ها کشور، گفت: شیوه‌نامه‌ای مشترک با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و معاونت برنامه‌ریزی وزارت نفت برای ساماندهی مینی‌ریفاینری‌ها تدوین شده و امیدواریم این شیوه‌نامه به‌منظور استفاده هدفمند از ظرفیت این مجموعه‌ها در سال‌جاری عملیاتی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به طرح‌های کیفی‌سازی در پالایشگاه‌های کشور گفت: در پالایشگاه شیراز، تمامی نفت‌گاز تولیدی اکنون مطابق با استاندارد یورو ۵ تولید می‌شود و این موفقیت حاصل سرمایه‌گذاری و نوسازی در واحد‌های عملیاتی این پالایشگاه است. با توجه به پیشرفت طرح کیفی‌سازی بنزین در پالایشگاه تهران نیز برآورد می‌شود که ان‌شاءالله تا پایان امسال به بهره‌برداری کامل برسد.

رشد ۱۸۰ درصدی مصرف نفت‌گاز

عظیمی‌فر به رشد ۱۸۰ درصدی مصرف نفت‌گاز در سال ۱۴۰۳، اشاره و اظهار کرد: پروژه‌های متعددی در زمینه افزایش کیفی فرآورده‌های تولیدی در سال ۱۴۰۳ در دست اجرا قرار گرفت که بهره‌برداری از واحد ایزومریزاسیون پالایشگاه شیراز ازجمله این اقدام‌ها بود که با استفاده از این واحد بنزین این پالایشگاه به‌صورت کامل با استاندارد یورو تولید می‌شود.

وی در گزارشی از روند پیشرفت طرح‌های پالایشی در استان‌های مختلف کشور گفت: بر اساس اظهارات مطرح‌شده، پروژه پالایشی RHU پالایشگاه اصفهان با تعهد زمانی مشخص، به‌صورت هفتگی در حال پیشرفت است و بهره‌برداری از این طرح تا ابتدای سال آینده در اولویت قرار دارد، همچنین طرح kHT پالایشگاه اصفهان تا اواخر خرداد به بهره‌برداری می‌رسد.

برچسب ها: بنزین سوپر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر