کد خبر: ۶۱۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶

نکونام تبرئه شد

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با نقض رأی کمیته وضعیت بازیکنان، شکایت باشگاه فولاد خوزستان از جواد نکونام را بی‌اساس دانست و حکم به رد ادعای این باشگاه داد.
نکونام تبرئه شد

مخاطب۲۴- ماجرا از جایی آغاز شد که فولاد مدعی شد نکونام به‌صورت غیرموجه (پیش از بازی الهلال در آسیا) قراردادش را فسخ کرده و تیم را ترک کرده است؛ به همین دلیل، این باشگاه خواستار دریافت ۱۹ میلیارد تومان غرامت شد. کمیته وضعیت نیز با پذیرفتن بخشی از این ادعا، رأی به پرداخت ۳.۸ میلیارد تومان غرامت از سوی نکونام داد.

اما کمیته استیناف در بررسی مجدد پرونده به این نتیجه رسید که جدایی نکونام فسخ یک‌طرفه محسوب نمی‌شود، بلکه به‌صورت توافقی (اقاله) انجام شده است. این کمیته اعلام کرد که برخلاف بستن قرارداد که باید به‌صورت کتبی انجام شود، برای خاتمه آن (اقاله) نیازی به تشریفات رسمی نیست و حتی اعلام در سایت باشگاه نیز به‌عنوان پذیرش استعفا کفایت می‌کند.

بیشتر بخوانید

در متن رأی آمده که باشگاه فولاد در سایت رسمی خود به‌صراحت اعلام کرده بود هیئت‌مدیره استعفای نکونام را پذیرفته است؛ موضوعی که از نظر کمیته استیناف به معنای موافقت با پایان همکاری و خاتمه قرارداد است. بر این اساس، رفتار نکونام ترک همکاری به قصد فسخ نبوده، بلکه پیشنهادی برای خاتمه قرارداد بوده که از سوی باشگاه نیز پذیرفته شده است.

با توجه به این استدلالات، رأی کمیته وضعیت نقض شد و باشگاه فولاد در این پرونده بازنده اعلام شد. رأی صادرشده قطعی و لازم‌الاجراست.

برچسب ها: جواد نکونام
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده توقف یک ساله غنی سازی در برابر آزادسازی پول‌های بلوکه شده
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه در ادوار ابتدایی مذاکرات هسته‌ای به عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفته بود که رئیس‌جمهور آمریکا ضرب‌الاجل دو ماهه‌ای را برای حصول توافق نهایی تعیین کرده است و علاقه‌ای به توافق اولیه یا موقت ندارد.
استقلال قهرمان جام حذفی استقلال قهرمان جام حذفی
تیم فوتبال استقلال بعد از یک مصاف ۱۲۰ دقیقه‌ای یک بر صفر ملوان را شکست داد و قهرمان جام حذفی شد.
آبروی نظام و هزینه تراشی آقازاده ها! آبروی نظام و هزینه تراشی آقازاده ها!
برخورد غیرعمد خودرو فرزند نماینده مجلس با رئیس منطقه سه پلیس راهور در میدان ونک؛ راننده به کلانتری ارجاع شد.
عنایت الله بخشی همچنان بستری است عنایت الله بخشی همچنان بستری است
عنایت‌الله بخشی با پیگیری رسانه‌ای و حمایت هنرمندان به بخش مناسب درمانی منتقل شده و حال عمومی‌اش رو به بهبود است.
عامل تیراندازی در جیرفت دستگیر شد عامل تیراندازی در جیرفت دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت از دستگیری پنج عامل تیراندازی که به اموال شهروندان خسارت وارد کرده بودند خبر داد و گفت: بر هم زدن نظم و امنیت جامعه و آرامش مردم خط قرمز پلیس است.
حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کردند حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کردند
شبکه العربیه گزارش داد که حماس و اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده‌اند و این موضوع به اطلاع استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، رسیده است العربیه مدعی شد: انتظار می‌رود دونالد ترامپ طی ساعات آینده جزئیات آتش‌بس در غزه را اعلام کند.
درگیری شدید هواداران استقلال و ملوان درگیری شدید هواداران استقلال و ملوان
در دیدار فینال جام حذفی فوتبال ایران یکی از هواداران ملوان راهی بیمارستان شد.
برگزیده
مدافع جنجالی: خوشحالم همه‌چیز بین من و استقلال خوب تموم شد! مدافع جنجالی: خوشحالم همه‌چیز بین من و استقلال خوب تموم شد!
رامین رضاییان مدافع استقلال که هرچه در توان داشت در فصل جاری برای آبی‌ها به نمایش گذاشت، پس از قهرمانی در جام حذفی به‌شکل مبهم و نامطمئنی درخصوص آینده‌اش صحبت کرد.
استقلال قهرمان جام حذفی استقلال قهرمان جام حذفی
تیم فوتبال استقلال بعد از یک مصاف ۱۲۰ دقیقه‌ای یک بر صفر ملوان را شکست داد و قهرمان جام حذفی شد.
درگیری شدید هواداران استقلال و ملوان درگیری شدید هواداران استقلال و ملوان
در دیدار فینال جام حذفی فوتبال ایران یکی از هواداران ملوان راهی بیمارستان شد.
صفحه خبر بالای تصاویر