کد خبر: ۶۱۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰

انسداد ۱۰ روز جاده کندوان اعلام شد

سرپرست پلیس راه مازندران از مسدود شدن جاده چالوس از ساعت ۶ صبح فردا -یکشنبه- به مدت ۱۰ روز به دلیل عملیات عمرانی راهداری خبر داد.
انسداد ۱۰ روز جاده کندوان اعلام شد

مخاطب۲۴- سرهنگ هادی عبادی اظهار کرد: محور کندوان از ساعت ۶ صبح فردا یکشنبه ۲۱ اردیبهشت تا چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت به‌صورت ۲۴ ساعته مسدود می‌شود. وی افزود: این انسداد به علت اجرای عملیات عمرانی و نصب گالری پیش‌ساخته در کیلومتر ۶۵ جاده کندوان در منطقه کمرزرد انجام می‌گیرد.

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به انسداد کامل مسیر، از رانندگان خواست در این مدت از مسیر‌های جایگزین برای تردد بین استان‌های تهران و مازندران استفاده کنند.

عملیات نصب گالری در محدوده کمرزرد جاده کندوان، که به‌دلیل خطر ریزش جزو نقاط حادثه‌خیز محسوب می‌شود و در گذشته نیز تعدادی از هموطنان در این بخش آسیب دیده‌اند، از سال گذشته در مسیر ۲۰۰ متری آغاز شده بود و اکنون با اجرای آخرین فاز به طول حدود ۵۰ متر در زمان انسداد ۱۰ روزه، این پروژه به مرحله پایانی رسیده و به‌طور کامل به اتمام خواهد رسید.

محور کرج - چالوس جزو شبکه‌های ارتباطی اصلی پایتخت به شمال کشور شامل استان گیلان و غرب استان مازندران است که به علت برخورداری از مناظر طبیعی، جاذبه‌های تاریخی و کوتاه بودن مسافت در تمام فصول به ویژه نوروز با استقبال مسافران و گردشگران داخلی و خارجی همراه است.

این جاده حدود ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۸۰ کیلومتر مربوط به کندوان حوزه شهرستان چالوس و بقیه هم جزو حوزه جغرافیایی استان البرز است.

برابر آمار ثبت شده روزانه به طور میانگین در نیمه دوم سال حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو در این مسیر تردد می‌کنند که در فصول بهار و تابستان به ۵۰ هزار تردد می‌رسد.

برچسب ها: کندوان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
برگزیده
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
صفحه خبر بالای تصاویر