کد خبر: ۶۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۸

بازدید معاون سیاسی وزیر کشور ازمرکز عملیات شبکه شرکت مخابرات

معاون سیاسی وزیر کشور امروز چهارشنبه 17 اردیبهشت با حضور در مرکز عملیات شبکه‌ی شرکت مخابرات ایران در مرکز مخابرات نهری تهران ، از نزدیک در جریان آخرین اقدامات، زیرساخت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت قرار گرفت .
بازدید معاون سیاسی وزیر کشور ازمرکز عملیات شبکه شرکت مخابرات

مخاطب۲۴- به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، در این بازدید که با حضور آقای دکتر علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزارت کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور و دکتر اسلامی دبیر و سخنگو وزارت کشور وبا همراهی مدیرعامل، معاونان و جمعی از مدیران فنی و اجرایی شرکت مخابرات ایران صورت گرفت، گزارشی جامعی از وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی، ظرفیت‌های فنی، طرح‌های توسعه شبکه و پروژه‌های در حال اجرای مخابرات ارائه شد.

در جریان این بازدید، دکتر زینی وند و مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ضمن تبادل‌نظر درباره ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح خدمات ارتباطی در کشور، درباره راهکار‌های تقویت همکاری‌ها، به‌ویژه در حوزه خدمات ارتباطی پایدار و امن در زمان انتخابات و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فنی مخابرات ایران، به گفت‌و‌گو پرداختند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این دیدار با تأکید بر اهمیت همکاری بین دستگاهی، بر آمادگی این شرکت برای پشتیبانی ارتباطی از طرح‌های ملی و ارتقای تاب‌آوری شبکه‌های ارتباطی در شرایط بحرانی تأکید کرد واین بازدید را گامی مهم در مسیر تقویت تعاملات بین دستگاهی، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور و پشتیبانی مؤثر از فرآیند‌های ملی دانست.

معاون سیاسی وزیر کشور نیز با تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته، بر لزوم تقویت تعامل میان وزارت کشور و شرکت مخابرات ایران به منظور تسهیل در اجرای برنامه‌های دولت هوشمند و انتخابات تأکید کردند

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر