کد خبر: ۶۱۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
حشمت الله فلاحت پیشه

فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد

رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است فیلترینگ یکی از بدترین رفتار‌ها در قبال مردم ایران است و به مخاطرات فرهنگی و امنیتی آن اشاره می‌کند؛ وی همچنین از ناکامی دولت‌ها در مقابله با مافیای فیلتر و تأثیرات منفی آن بر نسل جوان سخن گفت.
فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد

مخاطب۲۴- حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در ارتباط با مضرات و تبعات منفی استفاده از فیلترشکن‌ها و به تبع آن خطرات فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و امنیتی به ویژه در میان نسل جوان، اظهار کرد: متاسفانه فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید

فلاحت پیشه تصریح کرد: بعد از آن می‌بینید که اخباری مبنی بر آثار ضد امنیتی فیلترینگ مطرح شده است. این واقعیت قابل پیش بینی بود. همانطور که مشخص بود که مافیای تحریم سرانجام به یک مافیای ضد امنیتی در کشور تبدیل می‌شود، الان هم شاهدیم که مافیای فیلتر هم به یک مافیای ضد امنیتی در کشور تبدیل شده است.

رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه فیلترینگ علاوه بر اینکه امنیت اجتماعی و اخلاقی خانواده‌ها را تهدید می‌کند، امنیت کشور را هم تهدید می‌کند، گفت: جریان‌های مختلفی را می‌بینیم که بدترین آلودگی‌ها را در جامعه شکل می‌دهند و اولین چیزی که در فیلترشکن‌ها بلافاصله به جان خانواده‌ها می‌افتد کانال‌های فاسدی است که روح جوانان را فاسد می‌کند.

فیلترینگ با کانال‌های فاسد جنسی ربط پیدا کرده است

وی ادامه داد: به عبارتی فیلترینگ در ایران با کانال‌های فاسد جنسی ربط پیدا کرده است. عملا این نتیجه‌ای بود که مافیای فیلتر به کشور تحمیل کرد.

فلاحت پیشه با اشاره به اینکه در کنار این موضوع باید ضرر اقتصادی که به مردم وارد می‌شود را به این مسائل اضافه کرد، افزود: مردم ایران جزو معدود مردمان دنیا هستند که هنوز مسئله‌ای به نام اینترنت کم سرعت را در مسائل خودشان دارند.

امنیت فضای داده رسانی بهانه‌ای برای سرعت پایین اینترنت در ایران!

این نماینده سابق مجلس افزود: یکی از دلایل کم سرعت بودن اینترنت در ایران همین چیزی است که به اسم امنیت فضای داده رسانی در کشور شکل می‌گیرد. چیزی که به این موضوع دامن می‌زند فیلترینگ است چه بسا که وقت و پول مردم صرف می‌شود برای دریافت اینترنت کم کیفیت و هزینه‌ای که برای گذر از فیلتر‌ها متقبل می‌شود.

رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: اصل اساسی دموکراسی این است که هر تصمیمی که مردم می‌گیرند این تصمیم باید اجرایی شود. حتی یکی از حقوق مردم این است که اگرهم اشتباه کردند مردم هستند که اشتباه می‌کنند. هر چند که تاریخ دموکراسی‌ها نشان داده که این سیاستمداران بیشترین اشتباه را مرتکب شدند و آنچه که تبدیل به خواست عمومی شده حتما اشتباه نیست.

وی گفت: با این وجود حتی مردم اگر هم اشتباه می‌کنند سیاستمداران مجبور هستند که این خواست مردم را بپذیرند.

فلاحت پیشه با بیان اینکه الان عملا در ایران هیچ کاربری اعم از جوان، نوجوان، میانسال و پیر وجود ندارد که روزانه از فیلترشکن استفاده نکند، تصریح کرد: جالب این است که بخش عمده استفاده از فیلترشکن‌ها برای اطلاع از اخبار روز یا برای کار‌های اقتصادی روزمره خودشان است. اما متاسفانه می‌بینیم که برغم این خواست اکثریت، هنوز نتوانسته دولتی که برای مقابله با فیلتر روی کار آمده است را قانع کند که با مافیای فیلتر بجنگد و فیلتر را در جامعه ماز از بین ببرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد: دیابت بیماری مرموزی است که نیمی از مبتلایان از آن بی‌اطلاع‌اند و می‌تواند به «سونامی خاموش» عوارض جدی منجر شود.
النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد
رسانه لبنانی النشره گزارش داد اسرائیل با تعدیل ماموریت یونیفل و عبور آشکار از خط آبی، بخش‌هایی از جنوب لبنان را تحت کنترل خود گرفته است.
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی، حمله مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «ناموفق» خواند و گفت تهران اکنون بازدارندگی قدرتمندتری دارد.
پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران
رئیس‌جمهور ایران قهرمانی دانش‌آموزان کشور در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۵ در ابوظبی و کسب مدال طلا را تبریک گفت.
اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت
دولت درباره اصلاح قیمت بنزین هنوز تصمیم نهایی نگرفته است؛ سهمیه‌های ۶۰ و ۱۰۰ لیتری ثابت مانده و نرخ سوم غیرسهمیه‌ای در نظر گرفته خواهد شد.
وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود
وزیر علوم با تأیید بلاتکلیفی حدود ۷۰۰ دانشجوی بین‌الملل پیام‌نور اعلام کرد تخلفات مسئولان در جذب غیرقانونی آنان پیگیری قضایی خواهد شد و کارگروهی ویژه برای رفع مشکلات تشکیل شده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر