کد خبر: ۶۱۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰

بازگشت بیت کوین به کانال ۱۰۰ هزار دلاری

قیمت بیت کوین در معاملات روز پنجشنبه برای اولین‌بار از اوایل فوریه به ۱۰۰ هزار دلار رسید.
بازگشت بیت کوین به کانال ۱۰۰ هزار دلاری

مخاطب۲۴- بیت کوین بزرگترین ارز مجازی دنیا روند صعودی خود را آغاز کرده، اما هنوز هم پایین‌تر از رکورد ۱۰۹ هزار دلاری که در ژانویه به آن رسیده بود معامله می‌شود.

بیت کوین با یک افزایش قیمت ۴.۷ درصدی طی یک روز، ۱۰۱۳۲۹ دلار و ۹۷ سنت در روز پنجشنبه معامله شد.

به نقل از رویترز، قیمت بیت کوین در معاملات روز پنجشنبه برای اولین‌بار از اوایل فوریه به ۱۰۰ هزار دلار رسید. قرارداد تجاری آمریکا و انگلیس می‌تواند نشانه‌ای باشد که جنگ تجاری دونالد ترامپ با سایر کشور‌های دنیا هم آرام می‌شود.

بیت کوین با یک افزایش قیمت ۴.۷ درصدی طی یک روز، ۱۰۱۳۲۹ دلار و ۹۷ سنت در روز پنجشنبه معامله می‌شد. بزرگ‌ترین ارز مجازی دنیا روند صعودی خود را آغاز کرده، اما هنوز هم پایین‌تر از رکورد ۱۰۹ هزار دلاری که در ژانویه به آن رسیده بود معامله می‌شود.

قیمت ارز مجازی اتر از بلاکچین اتریوم هم بیش‌از ۱۴ درصد افزایش یافته و به ۲۰۵۰ دلار رسیده است.

ترامپ و کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس در روز پنجشنبه یک قرارداد تجاری را اعلام کردند که طبق آن عوارض ۱۰ درصدی بر کالا‌های انگلیسی واردشده به آمریکا پابرجا می‌ماند. انگلیس توافق کرد عوارض بر کالا‌های آمریکایی را از ۵.۱ درصد تا ۱.۸ درصد کاهش داده و دسترسی به کالا‌های آمریکایی را افزایش دهد.

این اولین قرارداد از زمان آغاز جنگ تجاری جهانی به‌دنبال تصمیم ترامپ برای وضع عوارض بر واردات از شرکای تجاری خود بوده است.

بیت کوین ماه گذشته حدود ۷۴ هزار دلار معامله می‌شد. تحلیلگران عقیده دارند این افزایش قیمت سریع تا ۱۰۰ هزار دلار در بحبوحه بهبود ریسک پذیری در بازار نشان می‌دهد بیت کویین می‌تواند به ۱۰۹ هزار دلار و فراتر از آن برسد.

قیمت بیت کوین و سایر ارز‌های مجازی از فوریه تا آوریل، به‌دنبال افزایش نگرانی تاجران درمورد اصلاحات آهسته‌تر از حد انتظار ترامپ درمورد ارز‌های مجازی، بشدت کاهش یافت.

آغاز وضع گسترده عوارض توسط ترامپ در اوایل آوریل تمایل سرمایه‌گذاران به پشتوانه‌های ایمنی مانند طلا را افزایش داد و ارزش بیت کوین و سایر ارز‌های مجازی به همراه بازار سهام و سایر سرمایه‌های مخاطره‌آمیز افت کرد.

سایر ارز‌های مجازی بهبود چندانی نداشته‌اند. اتر هنوز هم ۵۰ درصد پایین‌تر از رکورد اواخر ۲۰۲۴ معامله می‌شود

برچسب ها: بیت کوین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر