کد خبر: ۶۱۳۸۱
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱

زلنسکی: اوکراین آماده پذیرش آتش‌بس فوری است

رئیس جمهور اوکراین اظهار کرد: من به رئیس جمهور آمریکا تاکید کردم که اوکراین آماده پذیرش فوری آتش‌بس پیشنهادی آمریکا بدون هیچ قید و شرطی است و انتظار داریم مسکو نیز موافقت خود را اعلام کند.
زلنسکی: اوکراین آماده پذیرش آتش‌بس فوری است

مخاطب۲۴- ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی اعلام کرد که در گفت وگوی تلفنی با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، آمادگی کشورش را برای پذیرش آتش‌بس کامل و فوری ۳۰ روزه پیشنهاد شده از سوی واشنگتن اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید

به گزارش تارنمای خبری یونایتد ۲۴ مدیا، زلنسکی در یادداشتی در تلگرام نوشت: به مناسبت روز پیروزی بر نازیسم در اروپا، گفت وگوی خوبی با ترامپ داشتم و این روز را به مردم اوکراین تبریک می‌گویم.

وی همچنین توافقنامه مشارکت اقتصادی میان اوکراین و آمریکا را یک سند تاریخی خواند که فرصت‌های جدیدی را برای همکاری دو کشور فراهم می‌کند و افزود: من و ترامپ از تصویب این توافقنامه از سوی پارلمان اوکراین استقبال می‌کنیم.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه با بیان اینکه در جریان این گفت وگوی تلفنی ترامپ را از وضعیت جبهه‌های نبرد میان اوکراین و روسیه مطلع کرده است، اظهار کرد: من به رئیس جمهور آمریکا تاکید کردم که اوکراین آماده پذیرش فوری آتش‌بس پیشنهادی آمریکا بدون هیچ قید و شرطی است و انتظار داریم مسکو نیز موافقت خود را اعلام کند.

زلنسکی همچنین با اشاره به اینکه اوکراین آماده آغاز فوری مذاکرات صلح است، خاطرنشان کرد:، اما برای انجام این کار، روسیه باید جدیت خود را در پایان دادن جنگ نشان دهد و این روند را با پذیرش آتش‌بس کامل و بدون قید و شرط آغاز کند.

وی در ادامه با بیان اینکه در جریان این گفت وگوی تلفنی بر تداوم رایزنی‌ها با ترامپ تاکید کرده است، اعلام کرد: رئیس جمهور آمریکا خواستار پایان جنگ در اوکراین است و تاکید کرده که برای تحقق آتش‌بس از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.

 تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیش‌تر اعلام کرد که «دیگر حاضر نیستیم برای میانجیگری در مذاکرات صلح دور دنیا بگردیم. حالا نوبت طرفین است که پیشنهاد‌های مشخص و عملی خود را برای پایان این جنگ ارائه دهند.» ‎

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که واشنگتن متعهد به حل و فصل بحران اوکراین است و همچنان به تلاش‌ها برای دستیابی به صلح در اوکراین پایبند است، اما می‌خواهد نقش میانجیگری خود را کاهش دهد.

آمریکا در حالی موضع‌گیری خود را تغییر داده که تلاش‌های دیپلماتیک برای کشاندن کی یف و مسکو به پای میز توافق، ماه‌ها است بی‌نتیجه مانده و جنگ اوکراین وارد چهارمین سال خود شده است.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در اوایل آوریل گفت که اگر پیشرفتی در مسیر آتش‌بس حاصل نشود، واشنگتن ممکن است «از ادامه تلاش‌ها صرف‌نظر کند»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر