کد خبر: ۶۱۳۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹

انتخابات انجمن دوستی ایران و عراق با شعار افزایش صادرات

مجمع عمومی عادی انجمن دوستی ایران و عراق برگزار و مقرر گردید کمیسیون‌های تخصصی نسبت به ارتقای همکاری‌های دوجانبه اقدام لازم و جدی را بعمل آورند
انتخابات انجمن دوستی ایران و عراق با شعار افزایش صادرات

به گزارش مخاطب ۲۴، دور جدید فعالیت انجمن دوستی ایران و عراق با برگزاری انتخابات مجمع عمومی عادی انجمن دوستی ایران و عراق در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز گردید.

 

اعضای هیئت مدیره انجمن دوستی ایران و عراق مشخص شدند

احسان پیری؛ دبیر انجمن اعلام کرد در این مجمع که با حضور نماینده وزارت خارجه و مدیران عامل شرکت‌های عضو برگزار شد، علی آقامحمدی، جلالی، قهری، آقاجانی و فتحی به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره و سمیه ممی زاده و مسروری بعنوان اعضای علی البدل، جاوید میرصانع بازرس اصلی و گردان بازرس علی البدل با رای گیری مستقیم اعضای انجمن دوستی ایران و عراق انتخاب شدند.

کاندیدا‌ها در این مجمع با معرفی توانمندی‌های مجموعه‌های متبوع خود بر ضرورت نقش این انجمن بر توسعه روابط بین ایران و عراق تاکید داشته و مقرر شد شرکت‌های عضو انجمن در کمیته‌ها و کمیسیون‌های تخصصی به توسعه فعالیت‌های خود مبتنی بر اهداف و استراتژی‌های انجمن پرداخته و از توان فناوری و تکنولوژی اعضای حقوقی خود در راستای افزایش میزان صادرات در خدمات در بخش‌های مختلف مدیریتی بهره برند.

انجمن دوستی ایران و عراق

آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی در این مجمع بر نقش این انجمن در تسهیل گری در روابط دوستانه بین دو کشور تاکید کرد و اذعان داشت که هدف ما در این انجمن افزایش میزان مبادله بین دو کشور با تاکبد بر افزایش میزان صادرات ایران خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر