کد خبر: ۶۱۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۸

دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها

تراکتور حالا می‌تواند بدون جابه‌جایی دیدار هفته پایانی جام قهرمانی را در خانه بالای سر ببرد که این اتفاق منوط به موافقت این باشگاه خواهد بود.
دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها

به گزارش مخاطب 24: سازمان لیگ اعلام آمادگی کرده است که جام قهرمانی تراکتور را یک هفته زودتر و پس از دیدار این تیم مقابل نساجی در هفته بیست‌ونهم اهدا کند.

تراکتوری‌ها دو هفته مانده به پایان لیگ بیست‌وچهارم و با پیروزی مقابل شمس‌آذر به قهرمانی لیگ برتر رسیدند و در قزوین شادمانی خود را از نخستین قهرمانی تاریخ خود در لیگ برتر نشان دادند. با این حال باتوجه به اینکه جام قهرمانی طبق قوانین در هفته پایانی اهدا می‌شود، پس از دیدار با شمس‌آذر با چالش برپایی جشن قهرمانی در خانه مواجه شدند.

مخالفت عضو فدراسیون با انتقال بازی به تبریز

سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور در گفت‌وگویی که با تابناک داشت اعلام کرده بود که درخواست این باشگاه برای انتقال دیدار پایانی این تیم مقابل استقلال خوزستان به تبریز، در حالیکه دیدار خارج از خانه بود منوط به تأیید فدراسیون فوتبال است. با این حال سیدعباس موسوی، رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال در مصاحبه‌ای اعلام کرد که اگر قرار باشد دیدار خارج از خانه تراکتور مقابل استقلال خوزستان به تبریز منتقل شود، بدعت‌گذاری بدی خواهد شد و سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.

درخواست میلیاردی استقلال خوزستان از تراکتور

هرچند تراکتوری‌ها هرطور شده قصد دارند که جشن قهرمانی خود را در تبریز و مقابل دیدگان هواداران‌شان برپا کنند، با این حال استقلال خوزستان هم موافقت خود برای برگزاری بازی در تبریز را منوط به پرداخت ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان کرده بود. به این شکل که درآمد بلیت‌فروشی این بازی با قیمت هر قطعه بلیت ۲۵۰ هزار تومان برای گنجایش ۷۰ هزار نفری ورزشگاه یادگار امام تبریز، به عنوان میزبان به حساب استقلال خوزستان واریز شود.

اعلام آمادگی سازمان لیگ برای اهدای جام

حالا سازمان لیگ یک راهکار جدید برای تراکتوری‌ها در نظر گرفته و اعلام آمادگی کرده است که جشن قهرمانی تی‌تی‌ها را در تبریز اما یک هفته زودتر برگزار کند. سازمان لیگ فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به مدیرعامل باشگاه تراکتور اعلام کرده «آمادگی کامل برای برگزاری مراسم اهدای جام قهرمانی بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر را دارد.»

دو گزینه؛ زودتر در تبریز یا هفته پایانی در خوزستان

در متن نامه سازمان لیگ به سعید مظفری‌زاده آمده است: «ضمن تبریک به باشگاه تراکتور تبریز و هواداران خونگرم و پرشور آن به مناسبت قهرمانی آن باشگاه در رقابت‌های لیگ برتر فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به استحضار می‌رساند، نظر به اینکه مقرر گردیده در آخرین هفته مسابقات لیگ برتر، جام قهرمانی فصل جاری اهدا شود لذا این سازمان به منظور احترام به مردم رشید و شهید پرور آذربایجان شرقی و هواداران پرشمار و پرشور باشگاه تراکتور آمادگی کامل دارد تا جام قهرمانی را پس از پایان دیدار تراکتور تبریز و نساجی مازندران در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام تبریز اهدا نماید. بدیهی است در غیر این صورت مطابق مقررات جام قهرمانی در پایان دیدار هفته سی‌ام لیگ برتر در مسابقه استقلال خوزستان و تراکتور تبریز در اهواز اهدا می‌شود.»

رئیس بی ثبات سازمان لیگ

سازمان لیگ حالا در شرایطی به صورت رسمی اعلام کرده که آمادگی برگزاری جشن قهرمانی زودتر از موعد را دارد که پیش از این حیدر بهاروند، رئیس سازمان لیگ تأکید کرده بود در هر صورتی که تراکتور زودتر از موعد قهرمان شود، جام قهرمانی در هفته پایانی اهدا خواهد شد. بهاروند که هم نایب رئیس فدراسیون فوتبال است و هم ریاست سازمان لیگ را به عهده دارد در خصوص مراسم اهدای جام به تراکتوری‌ها و برپایی جشن قهرمانی و اینکه ممکن است جام زودتر از هفته پایانی و پس از دیدار با نساجی به تراکتوری‌ها اهدا شود، گفته بود: «طبق رسوم و طبق معمول جشن قهرمانی در هفته پایانی برگزار می‌شود و قطعاً در اهواز برگزار خواهد شد.»

فرصت کوتاه تا انتخاب مهم تراکتوری‌ها

حالا توپ در زمین تراکتور است و این باشگاه باید انتخاب کند که جام را در خانه و یک هفته زودتر از پایان لیگ بگیرد یا اینکه در هفته پایانی جشن خود را برپا کند. در صورتی که تراکتوری‌ها درخواست داشته باشند در خانه جشن قهرمانی بگیرند، این اتفاق روز پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت و پس از دیدار با نساجی اتفاق می‌افتاد. جالب اینکه پیشنهاد سازمان لیگ به باشگاه تراکتور فقط ۲۴ ساعت مانده به بازی این تیم با نساجی صورت گرفته است، در حالی که پس از دیدار روز جمعه با شمس‌آذر پنج روزی فرصت بود که سازمان لیگ به تراکتوری‌ها حق انتخاب بدهد.

منبع: تابناک

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر