کد خبر: ۶۱۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴

ملانیا چرا ۱۰۸ روز در کاخ سفید نبود؟

ملانیا در ۱۰۸ روزی که از آغاز ریاست‌جمهوری ترامپ گذشته، کمتر از ۱۴ روز را در کاخ سفید سپری کرده است. برخی می‌گویند همین عدد هم تخمینی سخاوتمندانه است. این غیبت‌ها موجب شده دونالد ترامپ شخصاً وظایف مرسوم بانوی اول رااز انتخاب دکوراسیون داخلی اقامتگاه ریاست‌جمهوری گرفته تا بازطراحی باغ رز، استقبال از بازدیدکنندگان در بال شرقی و حتی میزبانی از مراسم گرامیداشت دستاورد‌های زنان برعهده بگیرد
ملانیا چرا ۱۰۸ روز در کاخ سفید نبود؟

مخاطب۲۴- روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که همسر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به‌طرز عجیبی در ماه‌های اخیر تقریباً از زندگی کاخ سفید ناپدید شده است.

نیویورک‌تایمز گزارش کرد که همسر رئیس‌جمهور آمریکا ملانیا ترامپ، حضور اندکی در کاخ سفید دارد و بسیاری از وظایفی که معمولاً بر عهده بانوی اول است، اکنون توسط شخص دونالد ترامپ انجام می‌شود.

منابع مطلع به این روزنامه گفته‌اند «ملانیا در ۱۰۸ روزی که از آغاز ریاست‌جمهوری ترامپ گذشته، کمتر از ۱۴ روز را در کاخ سفید سپری کرده است. برخی می‌گویند همین عدد هم تخمینی سخاوتمندانه است.»

این غیبت‌ها موجب شده دونالد ترامپ شخصاً وظایف مرسوم بانوی اول رااز انتخاب دکوراسیون داخلی اقامتگاه ریاست‌جمهوری گرفته تا بازطراحی باغ رز، استقبال از بازدیدکنندگان در بال شرقی و حتی میزبانی از مراسم گرامیداشت دستاورد‌های زنان برعهده بگیرد».

همچنین، منابع اشاره کرده‌اند که اقدامات تروریستی و تهدید‌های امنیتی علیه ترامپ، باعث شده ملانیا سال‌ها نگران امنیت خانواده‌اش باشد.

یکی از منابع آگاه به نیویورک‌تایمز در این خصوص گفته است «زمانی که ترامپ در سال ۲۰۱۷ برای نخستین بار رئیس‌جمهور شد، ملانیا حتی از بیرون آمدن از خودرو برای حضور در رژه نیز می‌ترسید.»

دور شدن ملانیا از فعالیت‌های عمومی، به‌ویژه پس از پرونده قضایی مربوط به پرداخت پول به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن، شدت گرفته است.

در جریان این رسوایی، ملانیا آشکارا فاصله‌ای محسوس از کمپین انتخاباتی همسرش گرفت.

در همین حال، یک گزارش پیشین از ریا نووستی با عنوان «ملانیا ترامپ گرفتار در یک توطئه پنهان»، نگرانی‌های امنیتی و پیچیدگی‌های روابط شخصی در درون خانواده ترامپ را پررنگ‌تر کرده بود.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
برگزیده
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر