کد خبر: ۶۱۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۵

پزشکیان: تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی یکی از رویکرد‌های دولت است

رئیس‌جمهور با اشاره به ناکارآمدی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صرف در حل برخی مشکلات افزود: حل آسیب‌ها و معضلات اجتماعی جز از مسیر شبکه‌سازی مردمی و جلب مشارکت اجتماعی میسر نیست.
پزشکیان: تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی یکی از رویکرد‌های دولت است

مخاطب۲۴- جلسه شورای اجتماعی کشور عصر امروز چهارشنبه با حضور دکتر مسعود پزشکیان، برگزار شد.

رئیس‌جمهور در این نشست با تأکید بر ضرورت نهادسازی و شبکه‌سازی اجتماعی برای مقابله با آسیب‌ها و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی، راهکار برون‌رفت از مسائل مزمن جامعه را بهره‌گیری از ظرفیت مردم دانست.

پزشکیان با اشاره به ناکارآمدی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صرف در حل برخی مشکلات افزود: در همه امور، اگر مردم به صحنه آورده شوند، بسیاری از معضلات و چالش‌هایی که از طریق روال‌های اداری قابل رفع نیست، به یاری مشارکت عمومی حل‌وفصل خواهد شد.

رئیس جمهور با اشاره به وجود ساختار‌های اجتماعی گسترده و ریشه‌دار در کشور از جمله مساجد، مدارس و پایگاه‌های سلامت، تصریح کرد: چنانچه در این بسترها، قرارگاه‌های محلی با حضور و هم‌افزایی اصناف و اقشار گوناگون شکل گیرد، می‌توان اهداف دولت را در عرصه‌های فرهنگی، آموزشی، تنظیم ناترازی انرژی و بهبود معیشت مردم، به‌صورت ملموس و اثربخش محقق کرد.

پزشکیان در ادامه تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی را یکی از رویکرد‌های راهبردی دولت خواند و گفت: این اقدام افزون بر پیشبرد برنامه‌های دولت با رویکردی مردمی و همدلانه، موجب افزایش سرمایه اجتماعی، پیوند دوباره مردم با مساجد و تقویت انسجام ملی خواهد شد.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: حل آسیب‌ها و معضلات اجتماعی جز از مسیر شبکه‌سازی مردمی و جلب مشارکت اجتماعی میسر نیست. نمی‌توان پذیرفت که پس از گذشت ۴۷ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم از باور‌ها و ارزش‌های اصیل خود فاصله بگیرند. امروز بیش از هر زمان باید به مردم بازگشت، آنان را در تصمیم‌سازی‌ها سهیم کرد و با تکیه بر ظرفیت بی‌بدیل آنان، کشور را از گذرگاه دشواری‌ها عبور داد

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر