کد خبر: ۶۱۳۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰

انگلیس ادعا‌های خود علیه ایران را تکرار کرد

معاون وزیر کشور انگلیس طی سخنانی در مجلس عوام، با اشاره به بازداشت چند تبعه ایرانی در عملیات اخیر ضدتروریسم، بار دیگر اتهاماتی را درباره آنچه تهدید امنیتی ایران نامید مطرح کرد.
انگلیس ادعا‌های خود علیه ایران را تکرار کرد

به گزارش مخاطب ۲۴: دن جارویس در جلسه پارلمان گفت که عملیات بازداشت روز سوم مه (۱۳ اردیبهشت)، شامل دو پرونده مجزا با ۸ بازداشتی در نقاط مختلف کشور بوده و آن را از «بزرگ‌ترین اقدامات ضدتروریستی سال‌های اخیر» توصیف کرد. وی مدعی شد که ۵ تبعه ایرانی به ظن «تدارک عملیات تروریستی» و ۳ نفر دیگر به اتهام فعالیت تحت «قانون امنیت ملی» بازداشت شده‌اند.

وی بدون اشاره به جزئیات پرونده‌ها یا ارائه مستندات، گفت که تحقیقات در حال انجام است و در مورد «هدف احتمالی حمله»، به دلایل امنیتی از بیان اطلاعات بیشتر خودداری کرد.

جارویس با تکرار برخی ادعا‌های پیشین مقامات امنیتی انگلیس مدعی شد: «از ژانویه ۲۰۲۲ تاکنون، پلیس و‌ام‌آی۵ (سرویس جاسوسی داخلی انگلیس) ۲۰ طرح ایران‌محور را که دارای تهدید بالقوه جانی بودند، شناسایی کرده‌اند.» او همچنین گفت که ۳ بازداشت‌شده اخیر، نخستین افرادی هستند که طبق قانون امنیت ملی جدید، تحت عنوان «تهدیدات دولتی» از سوی پلیس هدف قرار گرفته‌اند.

این مقام انگلیسی مدعی شد که ایران از طریق شبکه‌های نیابتی در تلاش برای انجام اقدامات خشونت‌آمیز در خاک اروپا بوده و در همین راستا، شبکه‌ای موسوم به «فاکس‌تروت» که انگلیس ادعا می‌کند به ایران وابسته است، تحت تحریم قرار گرفته است.

در بخشی از سخنان وی، به طرح جدید دولت انگلیس برای ثبت کلیه فعالیت‌های مرتبط با نهاد‌های دولتی خارجی اشاره شد و اعلام کرد: «هر فردی که در انگلیس برای دولت ایران فعالیت کند و آن را ثبت نکند، مرتکب جرم جدی خواهد شد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که جمهوری اسلامی ایران همواره این‌گونه اتهامات را رد کرده است. اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، پیش‌تر در واکنش به ادعا‌های مشابه مقامات انگلیسی تأکید کرده بود: «ادعا‌های بی‌اساس انگلیس علیه ایران مصداق بارز فرافکنی است. ایران همواره آمادگی داشته تا این ادعا‌ها را به‌صورت حقوقی بررسی کند، اما لندن صرفاً به دنبال فضاسازی و سوءاستفاده از مفاهیم امنیتی است.»

وی همچنین از مقامات انگلیسی خواسته بود که به جای اصرار بر سیاست‌های تقابلی و طرح اتهام‌های بی‌پایه، به رفتار‌های غیرسازنده و حمایت از گروه‌های ضدایرانی پایان دهند.

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب ها: انگلیس انگلستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد
ترک مخاصمه به شکل مشهود نیاز به پیوست دارد. یعنی اسرائیل دیگر حق نداشته باشد به حریم هوایی ایران تجاوز کرده و در داخل ایران اقدام به ترور کند. آتش بس واقعی حتماً توافقنامه‌هایی در پیوست دارد که ضمانت اجرایی تداوم آن است که ما این توافقات را نداریم.
چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم
سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان، دیروز در نشست خبری خود خواستار اخراج خبرنگار رادیو اروپای آزاد (رادیو آزادی) از جلسه شد.
آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد
مکالمات شنود شده از مقام‌های ایرانی، میزان خسارت وارده از حملات آمریکا به برنامه هسته‌ای تهران را کمتر از آنچه انتظار می‌رفت نشان می‌دهند. روزنامه واشنگتن‌پست روز یکشنبه با استناد به اظهارات چهار منبع آگاه از اطلاعات محرمانه در حال گردش در دولت آمریکا این موضوع را گزارش داد.
صفحه خبر بالای تصاویر