کد خبر: ۶۱۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
سیدرضا صالحی‌امیری:

ایران گنجینه تمدن‌های تاریخی است

سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در گفت‌وگویی با شبکه بین‌المللی CNBC، ایران را «گنجینه تمدن‌های تاریخی» و «کانون تعاملات فرهنگی جهان اسلام» توصیف کرد و اظهار داشت: آنچه امروز در ایران در اختیار ماست، نه‌تنها مجموعه‌ای از ظرفیت‌های فیزیکی و ملموس، بلکه سرمایه‌ای راهبردی برای گفت‌وگوی تمدن‌ها، ارتقاء تصویر منطقه‌ای و تقویت دیپلماسی فرهنگی است.
ایران گنجینه تمدن‌های تاریخی است

مخاطب۲۴- وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه اجلاس وزرای گردشگری کشور‌های عضو گروه دی‌هشت در قاهره، با حضور در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه بین‌المللی CNBC، ضمن تشریح ظرفیت‌های ژرف‌ریشه فرهنگی، تمدنی و توریستی ایران، با نگاهی راهبردی و از منظر دیپلماسی فرهنگی، جهان اسلام و ملت‌های عرب را به بازتعریف تصویر ایران در ذهن جهانیان و تجربه‌ای مستقیم از یک سرزمین امن، جذاب و تمدن‌محور فراخواند.

در تداوم مسیر بازتعریف جایگاه ایران در معادلات فرهنگی و گردشگری جهان اسلام، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در گفت‌وگویی با شبکه بین‌المللی CNBC، ایران را «گنجینه تمدن‌های تاریخی» و «کانون تعاملات فرهنگی جهان اسلام» توصیف کرد و اظهار داشت: آنچه امروز در ایران در اختیار ماست، نه‌تنها مجموعه‌ای از ظرفیت‌های فیزیکی و ملموس، بلکه سرمایه‌ای راهبردی برای گفت‌وگوی تمدن‌ها، ارتقاء تصویر منطقه‌ای و تقویت دیپلماسی فرهنگی است.

وی افزود: بیش از یک میلیون اثر تاریخی شناسایی‌شده، ۴۳ هزار اثر ثبت‌شده رسمی، و حضور فعال یک میلیون هنرمند در صنایع‌دستی، مؤید آن است که ایران، نه‌فقط یک مقصد گردشگری، بلکه یک الگوی فرهنگی و تمدنی برای جهان اسلام است.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به ظرفیت‌های نوین ایران در حوزه گردشگری بین‌المللی بیان کرد: در سال ۲۰۲۴، بیش از ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر وارد ایران شدند. برنامه پنج‌ساله ما با افقی راهبردی، دستیابی به هدف ۱۵ میلیون گردشگر را دنبال می‌کند. این هدف، بر بستر توسعه زیرساختی، ارتقای کیفیت خدمات و بازتعریف برند گردشگری ایران تحقق می‌یابد.

او با تأکید بر شتاب توسعه زیرساخت‌ها گفت: ظرفیت اقامت‌پذیری کشور هم‌اکنون به ۴۵۵ هزار تخت رسیده و ما در چارچوب برنامه‌ریزی کلان ملی، افزایش ۱۰۰درصدی زیرساخت‌های گردشگری را در دستورکار داریم.

صالحی‌امیری همچنین تصریح کرد: ایران تنها کشوری در منطقه است که امکان میزبانی و توسعه ۲۰ نوع گردشگری تعریف‌شده جهانی را داراست؛ از گردشگری سلامت و میراث گرفته تا گردشگری خوراک، کویر، دریا، بوم‌گردی و معنوی. این تنوع بی‌نظیر، ایران را به یک مقصد فراژئوپلتیک برای گردشگران بدل کرده است.

وی با بهره‌گیری از گفتمان وحدت امت اسلامی خاطرنشان کرد: از این تریبون جهانی، صمیمانه و با اعتماد به میراث و امنیت ملی‌مان، از همه کشور‌های اسلامی و جهان عرب دعوت می‌کنم تا از ایران دیدن کنند. ایران کشوری امن، ریشه‌دار، مهمان‌نواز و واجد تمامی شاخص‌های تمدنی است. آنچه به‌عنوان «ایران‌هراسی» در برخی رسانه‌ها القا می‌شود، تصویری تحریف‌شده، غیرواقعی و بخشی از پروژه جنگ روانی علیه استقلال فرهنگی ملت ماست.

آخرین اخبار
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر