کد خبر: ۶۱۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰

مترو هم به استقبال نمایشگاه کتاب رفت

هادی زند روز چهارشنبه اظهار کرد: به‌منظور تسهیل در تردد بازدیدکنندگان و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، از تاریخ ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، قطار‌های مترو در خطوط هفتگانه با حداکثر ظرفیت و آمادگی به سرویس‌دهی مشغول خواهند بود.
مترو هم به استقبال نمایشگاه کتاب رفت

مخاطب۲۴- مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از سرویس‌دهی حداکثری مترو در ایام برگزاری سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

هادی زند روز چهارشنبه اظهار کرد: به‌منظور تسهیل در تردد بازدیدکنندگان و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، از تاریخ ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، قطار‌های مترو در خطوط هفتگانه با حداکثر ظرفیت و آمادگی به سرویس‌دهی مشغول خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه ایستگاه‌های مصلای امام خمینی (ره) در خط یک و شهید بهشتی در خطوط یک و سه، نزدیکترین ایستگاه‌ها به محل برگزاری نمایشگاه هستند، افزود: با توجه به ترافیک سنگین سطح شهر در این ایام، مترو سریع‌ترین، ایمن‌ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین وسیله برای دسترسی به نمایشگاه کتاب است.

مدیر ارتباطات و اموربین الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت ناوگان و منابع انسانی در این بازه زمانی اضافه کرد: تمام اقدامات لازم برای ارائه خدمات روان و بدون وقفه به بازدیدکنندگان نمایشگاه انجام شده و در صورت نیاز، اعزام قطار‌های فوق‌العاده نیز در دستور کار قرار دارد.

زند یادآور شد: آخرین اعزام قطار‌ها از مبادی خطوط در ایام برگزاری نمایشگاه، مطابق برنامه‌ریزی انجام‌شده، ساعت ۲۲ خواهد بود.

ایستگاه علی‌اباد آخر هفته تعطیل است

قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه نیز از اجرای عملیات بهسازی و نوسازی در مسیر روباز نیمه جنوبی خط یک مترو خبر داد و اعلام کرد: در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت‌ماه، خدمات‌رسانی در حدفاصل ایستگاه‌های شهرری تا علی‌آباد به‌صورت موقت متوقف خواهد شد.

رضا حشمتی با اشاره به اهمیت ایمنی در خطوط ریلی شهری افزود: در طول دو دهه گذشته، میلیون‌ها مسافر از طریق خط یک جابه‌جا شده‌اند. با توجه به فرسودگی بخشی از مسیر روباز در نیمه جنوبی این خط، عملیات بهسازی و نوسازی با هدف ارتقاء ایمنی و کیفیت خدمات در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: فاز نخست این عملیات در نیمه اول فروردین‌ماه و همزمان با ایام تعطیلات نوروز انجام شد و اکنون فاز دوم در روز‌های پایانی هفته جاری اجرا خواهد شد بر این اساس، خدمات‌رسانی در بازه زمانی یاد شده، تنها در فاصله ایستگاه‌های شهرری تا علی‌آباد متوقف می‌شود و از صبح شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه، فعالیت خط یک به روال عادی بازخواهد گشت.

حشمتی با بیان اینکه در این مدت، خط یک مترو در دو بخش شمالی و جنوبی فعال خواهد بود، اضافه کرد: حرکت قطار‌ها از ایستگاه تجریش تا ایستگاه علی‌آباد و بالعکس همچنین از ایستگاه شهرری تا کهریزک و شهر پرند و بالعکس برقرار خواهد بود.

به گفته وی، برای رفاه حال شهروندان پذیرش مسافر در ایستگاه‌های علی‌آباد و شهرری رایگان خواهد بود.

قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: با هماهنگی انجام‌شده با سازمان اتوبوس‌رانی تهران، سرویس‌های رایگان جایگزین برای جابه‌جایی مسافران در فاصله بین این دو ایستگاه در نظر گرفته شده است.

وی ضمن عذرخواهی بابت این توقف موقت، از صبوری و همراهی ارزشمند شهروندان گرامی قدردانی کرد و افزود: این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت سفر، افزایش ایمنی و بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی در حال اجرا است.

برچسب ها: مترو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اصلا غذای کپک زده نخورید! اصلا غذای کپک زده نخورید!
سوگند کاخکی با بیان اینکه کپک‌ها نوعی قارچ با ساختار کرک‌مانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، بیان کرد: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک‌زده باشد، باید کل آن را دور بریزید.
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
همزمان با ایام دهه کرامت با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم از عالیه مشایخی، قدیمی‌ترین بانوی سفالگر استان قم تقدیر و تجلیل شد.
ریزه‌خواری دشمن لاغری ریزه‌خواری دشمن لاغری
حذف یا ناکامل بودن وعده‌های اصلی غذایی، فرد را به سمت مصرف تنقلات ناسالم سوق می‌دهد؛ مسئله‌ای که در درازمدت باعث چاقی، اضافه‌وزن و مشکلات متابولیک می‌شود.
پزشکیان: تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی یکی از رویکرد‌های دولت است پزشکیان: تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی یکی از رویکرد‌های دولت است
رئیس‌جمهور با اشاره به ناکارآمدی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صرف در حل برخی مشکلات افزود: حل آسیب‌ها و معضلات اجتماعی جز از مسیر شبکه‌سازی مردمی و جلب مشارکت اجتماعی میسر نیست.
اطلاعیه مهم وزارت کشور در مورد تعطیلی سراسری همه ادارات اطلاعیه مهم وزارت کشور در مورد تعطیلی سراسری همه ادارات
از هفته آینده پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تا ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد، این تعطیلی برای مراکز دولتی و قضایی است و شامل مراکز درمانی، امدادی، نظامی و انتظامی نمی‌شود.
دیدار پزشکیان و ترامپ صحت دارد ؟ دیدار پزشکیان و ترامپ صحت دارد ؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران، شایعات منتشر شده در رسانه‌ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا را خبرسازی‌های جعلی و بی‌اساس دانست.
محمود شهریاری با نعیمه نظام دوست ازدواج می‌کند؟ محمود شهریاری با نعیمه نظام دوست ازدواج می‌کند؟
«محمود شهریاری»، که مهمان قسمت جدید برنامه «جوکر» بود در بخشی از این برنامه گفت چند سال پیش به‌خاطر عروسی برادرم ممنوع‌التصویر شدم، اما با عروسی نعیمه نظام دوست به صحنه بازگشتم.
برگزیده
نمایشگاه کتاب افتتاح شد نمایشگاه کتاب افتتاح شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران گفت: شعار سی و ششمین نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم برای ایران» در واقع ادامه فرمایشات رهبری است.
محمود شهریاری با نعیمه نظام دوست ازدواج می‌کند؟ محمود شهریاری با نعیمه نظام دوست ازدواج می‌کند؟
«محمود شهریاری»، که مهمان قسمت جدید برنامه «جوکر» بود در بخشی از این برنامه گفت چند سال پیش به‌خاطر عروسی برادرم ممنوع‌التصویر شدم، اما با عروسی نعیمه نظام دوست به صحنه بازگشتم.
رضا رشیدپور: خانه من تلویزیون است رضا رشیدپور: خانه من تلویزیون است
رضا رشیدپور در مصاحبه‌ای گفت: عاشق تلویزیون هستم. خانه من تلویزیون است. الان آنقدر دلم تنگ شده است. ترجیحم این است که برنامه باب میلم را بسازم. من نقش خود را در کنش گری موثر میبینم.
صفحه خبر بالای تصاویر