کد خبر: ۶۱۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
باد، رگبار و غبار مهمان نیمه شمالی کشور

هواشناسی ایران ۱۶ اردیبهشت

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی افزایش آلودگی هوا در ۳ استان از رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید تا شنبه هفته آینده در ۵ استان از جمله تهران خبر داد.
هواشناسی ایران ۱۶ اردیبهشت

مخاطب۲۴- بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد که امروز سه‌شنبه در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، شمال استان‌های کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، و چهارشنبه در آذربایجان شرقی، اردبیل، استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، شمال استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان، پنجشنبه در اردبیل، نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، شمال خراسان رضوی، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات البرز مرکزی، جمعه در شمال غرب، ارتفاعات البرز مرکزی، گیلان، ارتفاعات مازندران و شنبه در نیمه شرقی آذربایجان شرقی، اردبیل، استان‌های ساحلی خزر، زنجان، قزوین، شمال استان‌های البرز، تهران، سمنان و خراسان شمالی، در برخی ساعات رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

سه‌شنبه و چهارشنبه در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، جنوب مرکز، قزوین، البرز، تهران، سمنان، گیلان، مازندران، گلستان و برخی نقاط شرق و جنوب شرق، و پنجشنبه و جمعه در شرق، جنوب شرق، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، جنوب غرب، و شمال غرب کشور، در برخی ساعات وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

همچنین، در روز سه‌شنبه گردوخاک انتقال یافته از عراق به کشور در استان‌های واقع در نیمه غربی کشور باعث کاهش دید و کیفیت هوا خواهد شد. از سه‌شنبه تا جمعه، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و از بعدازظهر سه‌شنبه و روز چهارشنبه دریای خزر مواج خواهند بود.

هشدار نفوذ گرد و غبار از کشور‌های همسایه‌های غریی

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۶

نوع مخاطره: افزایش شاخص آلودگی هوا و کاهش کیفیت هوا و دید افقی

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۰۲/۱۶: ایلام، خوزستان، بوشهر

اثر مخاطره: افت کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش دید افقی

توصیه: خودداری از تردد غیر ضروری در سطح شهر برای عموم بویژه برای کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و ریوی و مراقبت از محصولات کشاورزی.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.