کد خبر: ۶۱۲۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳

فاطمه مهاجرانی:لایحه جدیدی در رابطه با عفاف و حجاب نوشته خواهد شد

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت به سوالاتی درباره معرفی گزینه وزارت اقتصاد، رفع حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، تعیین تکلیف قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس و همچنین پس گرفتن لایحه حفظ کرامت زنان پاسخ داد و گفت: از آنجایی که هدف اصلی دولت حفاظت از زنان در برابر خشونت بود و آنچه تصویب شده و مورد بررسی قرار گرفته بود با ذات آن مغایرت داشت، دولت هفته گذشته تصمیم به استرداد این لایحه گرفت.
فاطمه مهاجرانی:لایحه جدیدی در رابطه با عفاف و حجاب نوشته خواهد شد

مخاطب۲۴- سخنگوی دولت درباره سرنوشت قانون عفاف و حجاب هم گفت که دولت لایحه جدید تدوین خواهد کرد.

مهاجرانی همچنین به شایعات مربوط به افزایش قیمت بنزین در سال جاری واکنش نشان داد و تاکید کرد: بدون کار کارشناسی و بدون آمادگی مردم، کاری انجام نخواهیم داد.

مشروح گفت‌و‌گو با سخنگوی دولت را بخوانید:

بیشتر بخوانید


اصلا نمی‌دانم به طیب‌نیا پیشنهادی داده شده یا خیر


آیا بنا نیست در شرایط حساس فعلی وزیر اقتصاد و دارایی هرچه زودتر معرفی شود؟ اینکه گفته شده آقای طیب‌نیا به عنوان یکی از گزینه‌های دولت شروطی را تعیین کرده است، تایید می‌کنید؟

در مورد اینکه آیا آقای دکتر طیب‌نیا شرط گذاشته‌اند یا خیر، من واقعاً در جریان نیستم. زیرا اگر هم کسی بخواهد شرطی بگذارد در حضور بقیه که این کار را انجام نمی‌دهد در یک فضایی کاملاً محرمانه‌تر این کار را انجام خواهد داد؛ لذا من در جریان نیستم اطلاعات دقیقی در این زمینه ندارم و اگر هم قرار است به این سوال پاسخ داده شود، باید مراجع دیگری این موضوع را روشن کنند. بازهم تکرار می‌کنم من نمی‌دانم ایشان شرطی گذاشته‌اند خیر.

اما اگر کسی بخواهد شرطی بگذارد و بگوید که با این شرایط کار را قبول می‌کنم، این موضوعی است که بسیاری از افراد در مواقع مختلف انجام می‌دهند. به عبارتی، یک گفت‌وگوی اولیه‌ای را انجام می‌دهند.

بازهم بر این که نکته می‌خواهم تاکید کنم اصلا نمی‌دانم به آقای طیب‌نیا پیشنهاد داده شده است یا خیر. یا ایشان شرطی برای پذیرش وزارت‌خانه داشته‌اند یا خیر.

می‌دانستیم استیضاح همتی تأثیری بر وضعیت اقتصاد نخواهد داشت


دولت بهترین گزینه را به مجلس معرفی خواهد کرد

آیا نام آقای مدنی، آقای پاداش و آقای شمس‌الدین حسینی هم در بین گزینه‌ها مطرح است؟

در مورد اینکه گزینه‌ها چه کسانی هستند؛ افراد متعددی مطرح شده‌اند، اما طبیعتاً دولت با توجه به زمان قانونی که دارد، سعی می‌کند گزینه‌ای را انتخاب کند که با شرایط فعلی بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد. همچنین از زحمات آقای دکتر همتی تشکر می‌کنیم. می‌دانستیم که استیضاح ایشان تأثیری بر وضعیت اقتصاد نخواهد داشت، زیرا ناشی از عملکرد آقای همتی نبود.

وزارت اقتصاد به این شکل نیست که بگوییم متولی ندارد، آقای دکتر اکرمی الحمدالله فردی قابل و با تجربه هستند. قبلاً هم تجربه سرپرستی را داشته‌اند و یکی از خبرگان حوزه وزارت اقتصاد هستند و به خوبی کار را پیش می‌برند. مطمئنم که دولت هم ان‌شاءالله به لطف خداوند بهترین گزینه را به مجلس معرفی خواهد کرد. در مورد گزینه‌های دولت هم باید گفت نام‌های زیادی مطرح شده است، اما من هیچ‌کدام را تأیید یا رد نمی‌کنم.

واریز سهمیه بنزین به کارت بانکی نیاز به زیرساخت‌های فنی و اجتماعی دارد

هر ساله با آغاز سال جدید، مسأله افزایش قیمت بنزین مطرح می‌شود. آیا برنامه واریز سهمیه سوخت به کارت ملی یا کارت بانکی عملیاتی خواهد شد؟ در سال جدید برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین وجود دارد؟

در مورد واریز سهمیه سوخت به کارت بانکی باید گفت؛ این موضوع جزء موضوعاتی است که در برنامه هفتم نیز ردپایی از آن وجود دارد و اگر هم بخواهد این کار صورت بگیرد باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم. زیرا هم نیاز به زیرساخت‌های فنی دارد و هم نیاز به زیرساخت‌های اجتماعی دارد.

طبق قولی که داده بودیم، طبیعتاً همه تغییرات را باید با بررسی کار کارشناسانه پیش ببریم. این موضوع؛ یعنی واریز سهمیه بنزین به کارت فرد از آن دسته از موضوعاتی است باید جوانب آن بررسی شود و اگر به جمع‌بندی برسیم، قانون هم راهش را باز گذاشته است.

بدون آمادگی مردم، کاری انجام نخواهیم داد

آیا قصدی برای تغییر نرخ بنزین در امسال وجود دارد؟

تاکید می‌کنم بدون کار کارشناسی و بدون آمادگی مردم، کاری انجام نخواهیم داد.

آخرین وضعیت مناقشات بر سر میدان گازی آرش به کجا رسیده است؟ آیا مداکراتی با کویت صورت خواهد گرفت؟

در مورد میادین مشترک ما، طبیعتاً وزارت نفت با همکاری وزارت خارجه به عنوان کاری که بین دو وزارت‌خانه طبیعتاً مشترک است با تمام قدرت سعی می‌کنند منافع ملی ما را حفظ کنند و در این زمینه هیچ‌گونه مماشاتی نخواهند داشت. با حداکثر توان و دیپلماسی و حداکثر توان فنی، در راستای بهره‌برداری از میادین مشترک ایران فعالیت می‌کند.

از سفارتخانه‌ها گزارشی درباره کشف ماینر دریافت نکردم

مطرح شد در برخی از مساجد و مدارس ماینر‌هایی وجود دارد، آیا گزارشی در این زمینه به دولت رسیده رسیده است؟

طبق گزارشی که آقای علی‌آبادی در دولت مطرح کردند، بیش از ۲۳۰ هزار ماینر تا به حال در مراکز مختلف پیدا شده است. از جمله در سالن‌های کشاورزی، به خصوص سوله‌هایی که برای کشاورزی استفاده می‌شود، تا همه مراکز دیگری که شما نام بردید، حتی برخی از خانه‌هایی که تخلیه هستند، ۲۳۰ هزار ماینر تا به حال پیدا شده و به هر حال مصرفشان مصارف بالایی هم هست. نه به فرم اینکه بگوییم مزرعه، ولی به هر حال وجود دارند و دولت مصمم است که تا جایی که می‌تواند، برنامه‌ریزی پیدا کردن ماینر‌ها را دقیق‌تر کند و با رصد‌های هوشمندی که انجام می‌دهد، حتی‌المقدور به نوعی حق الکشفی را هم بدهد که بتواند اینها را مدیریت کند. به جهت اینکه حق‌الناس است و مردم سر این قضیه نباید برق خانه‌شان قطع شود.

آیا از سفارتخانه‌ها هم چنین گزارشی آمده که ماینر در آنها وجود داشته است؟

از سفارتخانه‌ها گزارشی را دریافت نکردم.

رئیس سازمان صداوسیما در حاشیه جلسات هیئت دولت یک گزارش عمومی از شایعه‌ای در مورد اینکه در یکی از زیرزمین‌های صدا و سیما ماینر بوده مطرح کرد آیا در این خصوص در دولت هم بحثی مطرح شده است؟

ایشان هم همان‌جا خیلی در این زمینه خوب برخورد کردند و گفتند که من بررسی می‌کنم و اگر موضوعی باشد، حتماً برخورد می‌کنم و ظاهرا عدله‌ای که این مدعا را تائید کند، پیدا نکرده است.

لایحه اصلاحیه قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس برای فرد خاصی داده نشده است

دلایل پس گرفتن اصلاحیه لایحه انتصاب افراد در مشاغل حساس چه بود؟ آیا این اقدام با توجه به رفتن آقای ظریف از دولت این شائبه را ایجاد نمی‌کند که این اصلاحیه فقط برای ایشان داده شده بود؟

آقای ظریف جزو سرمایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران هستند تردیدی وجود ندارد. این لایحه هم برای شخص خاصی داده نشده بود.

این لایحه به‌منظور این بود که اگر کسی پدرش دانشجو بوده و خارج از کشور بورسیه دولت جمهوری اسلامی ایران بوده است و آنجا متولد شده است و به هر حال تابیعت قهری دارد؛ او امروز هیات علمی هم نمی‌تواند شود، لایحه برای این داده شده بود که به نوعی امکان استفاده از ظرفیت فرزندان کسانی که خارج از کشور هستند، باز شود. این موضوع واقعاً جدی است. پدر و مادرشان این افراد که هیچ، حتی خودشان هم نمی‌توانند به نوعی به کشور خدمت‌رسانی کنند.

لایحه اصلاحیه قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس برای فرد خاصی داده نشده است؛ در لایحه حل این مسئله ارائه شده بود و رویکرد این است که تا جایی که ممکن است، فضا را باز کنیم تا از ظرفیت همه کسانی که مایل به کمک به کشور هستند، استفاده کنیم.

تا جایی که اطلاع دارم مورد دیگری در دولت مشمول قانونی مشاغل حساس نیست

حالا واقعا دولت رسما اصلاحیه این لایحه را پس گرفته است؟ آیا در دولت افراد دیگری هم مشکل آقای ظریف را دارند؟

قانون تابعیت است که قبلا مطرح بوده و پس گرفته شده است، اما موردی هم درباره بند الف ماده ۲ مشاغل حساس بوده که دولت آن را پس نگرفته و قصدبازپس گیری هم ندارد. درباره قسمت دوم سوال هم تا جایی که اطلاع دارم مورد دیگری نیست.

تکلیف لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت چه می‌شود؟

امیدواریم مجددا لایحه‌ای که خشونت علیه زنان را کاهش دهد، به تصویب مجلس برسانیم

تعیین تکلیف لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت چه شد؟ باتوجه به این که معاونت زنان رئیس جمهور عنوان کرد این لایحه از طرف دولت از مجلس استرداد شده است.

معاونت زنان در این زمینه به‌طور جدی فعالیت کرده است، اما همانطور که خانم بهروز آذرهم مطرح کردند متاسفانه، بررسی این لایحه در مجلس با رویکرد غیرقضایی منجر به تغییرات ماهوی جدی در متن لایحه دولت شد، حتی نام آن نیز تغییر کرد. موضوع خشونت در آن بسیار کمرنگ شده و از آن ذات اصلی‌اش که حفاظت و حمایت از زنان در برابر خشونت است، دور شد بنابراین از آنجایی که هدف اصلی دولت حفاظت از زنان در برابر خشونت بود و آنچه تصویب شده و مورد بررسی قرار گرفته بود با ذات آن مغایرت داشت، دولت هفته گذشته تصمیم به استرداد این لایحه گرفت.

امیدواریم مجددا لایحه‌ای که واقعاً بتواند خشونت علیه زنان را کاهش دهد، به تصویب مجلس برسانیم؛ زیرا بسیاری از اوقات افراد به گونه‌ای قربانی خشونت می‌شوند که صدایی از آنها درنمی‌آید و موارد خشونت‌های خانگی، لفظی و انواع دیگر خشونت‌ها بسیار زیاد است.

اگر صنعت بتواند انرژی خود را تولید کند و از شبکه معمولی فاصله بگیرد، بخشی از مشکل ما حل خواهد شد.

در مورد استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و نصب پنل‌های خورشیدی، دولت یک و نیم میلیارد دلار در نظر گرفته است و اگر بخواهیم ۲۰ هزار مگاوات برق با انرژی‌های خورشیدی تأمین کنیم، این عدد به حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد آیا بیان این مسئله صرفا یک مساله تبلیغاتی است؟

واقعیت این است که این موضوع تبلیغاتی نیست، اما خروجی آن بسیار مهم است. یکی از مشکلات ما در صنعت برق، هم در تولید و هم در مصرف است. اگر بخواهیم ناترازی را حل کنیم، باید هم در تولید و هم در مصرف کار کنیم. ما ادعا نکردیم که در یک سال ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی ایجاد می‌شود، بلکه گفته‌ایم تا پایان چهار سال ۳۰ هزار مگاوات ایجاد می‌شود که برای سال اول حدود ۵ تا ۷ هزار مگاوات در نظر گرفته‌ایم که در پایان سال ۱۴۰۴ این هم شدنی است. یکی از اهدافی که دنبال می‌کنیم، این است که صنعت بتواند انرژی خود را تولید کند. اگر صنعت بتواند انرژی خود را تولید کند و از شبکه معمولی فاصله بگیرد، بخشی از مشکل ما حل خواهد شد.

در حال حاضر در صنعت فولاد، نیروگاه‌های خورشیدی نصب شده‌اند، اما در زمان بحران مصرف و پیک مصرف، بلافاصله به آنها اعلام می‌کنند که حق استفاده از این انرژی را ندارید و باید آن را منتقل کنید. بخش خصوصی با چه اعتمادی باید در این حوزه سرمایه‌گذاری کند؟

کاملاً حرف شما درست است. در این که ما پیش‌بینی‌پذیری بخش صنعت را منفی کرده‌ایم تردیدی وجود ندارد؛ و به همین دلیل است که بسیاری از راهکار‌ها به راحتی جواب نمی‌دهد، زیرا سابقه منفی برای صنعت ایجاد کرده‌ایم و، چون سابقه منفی ایجاد کردیم، صنعت به حرف ما اطمینان نمی‌کند. این نکته‌ای است که باید به آن توجه کنیم. اما حالا باید چه کار کنیم؟ نمی‌توانیم با همین روند پیش برویم، باید بگوییم که شروع کنیم و به عهدی که بستیم پایبند بمانیم. آقای دتر پزشکیان بر این نکته تأکید دارند که باید به عهدی که می‌بندیم وفادار باشیم.


پزشکیان به دنبال حل مسائل انباشته کشور است

اخیراً شاهد رفع حصر رسمی از حجت‌الاسلام کروبی بوده‌ایم چقدر اقدامات رئیس‌جمهور در این زمینه مؤثر بوده و چقدر می‌توانیم نسبت به رفع حصر آقای موسوی و خانم رهنورد در سال جاری امیدوار باشیم؟

این سوال را باید از قوه قضائیه بپرسید، اما در این که دولت وفاق به شدت به دنبال حل مسائل انباشته کشور است، تردید نکنید. در مورد نقش آقای دکتر پزشکیان هم باید بگویم که ایشان به دنبال حل مسائل انباشته کشور هستند.

نقش پلیس در آموزش بسیار مهم است، اما نه با رویکرد‌های سلبی

چندی پیش آموزش و پرورش اعلام کرد که تفاهم‌نامه‌ای با همکاری فراجا امضا کرد. اساساً حضور نیرو‌های نظامی در مدارس چه ضرورتی دارد؟ این نگرانی وجود دارد که این مساله به حوزه‌هایی مانند حجاب یا مسائل سیاسی هم کشیده شود. دولت در این زمینه چه نظارت یا مراقبتی خواهد داشت؟

اصولاً نقشی که پلیس در آموزش می‌تواند داشته باشد، نقش بسیار مهمی است، اما نه با رویکرد‌های سلبی. باید متعادل رفتار کنیم، ولی پلیس باید نماد امنیت باشد. این تصویری است که باید از پلیس در ذهن مردم وجود داشته باشد که همین طور هم هست.

لایحه جدیدی در رابطه با عفاف و حجاب نوشته خواهد شد

درباره آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب آیا قرار است دولت اصلاحیه‌ای تدوین کند یا لایحه جدیدی در این رابطه نوشته خواهد شد؟

بله، لایحه جدید نوشته خواهد شد و در حال انجام است.

شما نسبت به برداشتن گام‌های جدید فیلترینگ و اینکه قرار است قبل از پایان سال گذشته این مسأله انجام شود، ابراز امیدواری کرده بودید. آیا می‌توانیم امیدوار باشیم که در نیمه اول سال گام‌هایی در جهت رفع فیلتر بقیه پلتفرم‌ها برداشته شود؟

ما به لطف خداوند همیشه امیدواریم.


از اینکه جشنواره کوچه تا این حد مهربانانه به همدلی دردمندانه با مردم هرمزگان تبدیل شد، متشکریم

فستیوال کوچه که اخیراً برگزار شد، به حرمت حادثه‌ای که برای بندرشهید رجایی افتاد، توسط برگزارکنندگان نیمه‌کاره تمام شد، اما هم قبل و هم بعد از آن حرف و حدیث‌هایی پیش آمد. دولت چه اقداماتی انجام خواهد داد تا صرفا بر علایق فردی و برخی مداخلات فرادستی از برگزاری برخی مراسمات جلوگیری نشود؟

قاعدتاً برگزاری جشنواره‌ها نیاز به طی مراحل و دریافت مجوز‌هایی دارد. طبیعتا تجمعات برای آن گروه که می‌گفتیم مجوز می‌خواهد برای این گروه هم همین است. تجمعات طبق آن روال قانونی که وجود دارد و بر اساس دستور وزارت کشور نیاز به مجوز دارند. این فستیوال نیز فراز و فرود‌هایی داشت که الحمدالله هموار شد.

از اینکه جشنواره کوچه تا این حد مهربانانه به همدلی دردمندانه با مردم هرمزگان تبدیل شد بسیار تشکر می‌کنم و امیدوارم دیگر شاهد چنین تبدیل‌هایی نباشیم و به خاطر همدردی با مردم، شاهد کوتاه کردن‌ها نباشیم و اتفاق بدی پیش نیاید.

آیا دولت مقابل این اعمال سلایق شخصی ایستادگی خواهد کرد؟

دولت علاقه‌مند به قانونمند شدن است. اگر نهادی در مورد موضوعی تصمیم می‌گیرد، نهاد‌های قانونی مانند شورای تأمین و استاندار که نماینده حاکمیت و دولت در استان است، دیگران هم باید به آن پایبند باشند، ما طرفدار اجرای قانون هستیم.

نهاد‌های نظارتی مفصلی در داخل آموزش و پرورش داریم

موضوع حاشیه‌ای که اخیراً پررنگ‌تر مطرح شده، نظارت بر معلمان و مربیان است. در چند هفته اخیر، شاهد اخباری در مورد خشونت علیه دانش‌آموزان از سوی مربیان و معلمان و حتی تعرض به دانش‌آموزان بودیم که واقعاً اخبار تلخی هستند و نگرانی زیادی برای همه خانواده‌ها ایجاد کرده است. آیا قرار نیست نظارت جدی از سوی دولت اعمال شود تا دیگر شاهد این اخبار نباشیم؟

مدرسه خانه دوم دانش‌آموزان باشد و حتماً باید محیط امنی باشد. الحمدالله امن هم است، اما وقتی اتفاقاتی از این دست که بسیار هم ناگوار است، مشاهده کردیم که به سرعت برخورد شد. حکم انفصال از خدمت آن معلم صادر و مدیر نیز جابه‌جا شد. اقدام خوبی هم که استاندار کردستان انجام داد، این بود که بچه‌ها را به اردو برد که اقدام قشنگی بود و از طرف رئیس‌جمهور هدیه‌ای به آنها داد تا به نوعی دلجویی شود.

برای اینکه از بروز این اتفاقات جلوگیری شود، از جنس بازرسی‌ها در وزارت آموزش و پرورش انجام می‌شود. اما واقعیت این است که معلم وقتی وارد کلاس می‌شود و در را می‌بندد، حکم حاکم آن کلاس را دارد. او پادشاه آن کلاس است. مهم‌ترین کاری که باید بکنیم این است که معلم‌های ما باید معلمانی باشند که چه از نظر خشم و سایر موضوعات به این مرحله نرسند.

ما نهاد‌های نظارتی مفصلی در داخل آموزش و پرورش داریم. مدیر کلی که مسئول بازرسی است، ساختار خوبی دارد و در استان‌ها نیز بدنه‌ای دارد؛ اصلا یکی از وظایف او این است که در مورد تخلفات اداری و تخلفاتی که صورت می‌گیرد، جلوی این موضوعات را بگیرد.


موضوع سلامت روان هم باید در انتخاب معلمان و کارکنان مدارس مورد توجه قرار گیرد

آیا گزینش معلمان به جز مسائل عقیدتی و شریعتی شامل بحث‌های روانشناختی هم می‌شود؟

یقیناً این موضوع مهمی است. موضوعات شریعت مدار و اصول اخلاقی نیز مهم هستند و باید مراقبت کنیم. اما از طرف دیگر، موضوعات سلامت روان نیز باید در انتخاب معلمان و کارکنان مدارس مورد توجه قرار گیرد. در انتخاب‌هایی که در دانشگاه فرهنگیان انجام می‌شود، به این موضوع توجه می‌شود، اما جا دارد که دانشگاه فرهنگیان بیشتر روی این موضوع کار کند.


دارو از مقوله‌هایی است که با آن نمی‌توان بازی و شوخی کرد

کمبود‌ها در وزارت بهداشت به معضلات ریشه‌داری تبدیل شده است. کمبود دارو، تجهیزات و حتی پزشک در بیمارستان‌ها مشهود است و با معضل کمبود دارو‌های بیماران خاص مواجه هستیم. برخی بیماران به دلیل هزینه‌های سنگین درمان دارو‌های خود را در بازار آزاد می‌فروشند چه تدبیری برای موضوع قیمت و کمبود دارو در سال جدید دارید؟

اولاً، دارو از مقوله‌هایی است که با آن نمی‌توان بازی و شوخی کرد، زیرا کاملاً به جان مردم وابسته است و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی این موضوع است. افراد در این حوزه با اخلاق‌مداری کار می‌کنند و بسیار حرفه‌ای هستند.

بخشی از مشکلات در دارو به تحریم‌ها برمی‌گردد. علیرغم اینکه می‌گویند تحریم‌ها روی دارو اثر نمی‌گذارد، به دلیل تحریم بانک‌ها، واقعاً تحریم بر دارو تأثیرگذار است و مردم آسیب می‌بینند. سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت درمان، سامانه‌ای برای دارو‌های کمیاب طراحی کرده‌اند که کمک می‌کند این دارو‌ها پیدا شوند. همچنین برای بیماران صعب‌العلاج، بیمه‌های ویژه‌ای وجود دارد و گسترش بیمه سلامت و طرح نظام ارجاع از موضوعاتی است که می‌تواند فشار درمان را بر مردم کاهش دهد.

دستکاری در طبیعت باعث بروز برخی مشکلات آبی شده است

مسائل محیط زیستی به دغدغه روزمره ایرانی‌ها تبدیل شده و در حال تبدیل به یک بحران است. اخیراً شاهد تنش آبی بین استان یزد و اصفهان بودیم. کارشناسان هشدار می‌دهند که مسأله آب به مرز هشدار رسیده و ممکن است آب سد‌ها در تابستان کفاف ندهد. دولت برای این معضل چه تدبیری دارد؟

موضوع آب از جمله موضوعات بسیار جدی است و دستکاری‌هایی که ما در طبیعت کردیم، باعث بروز این مسائل شده است. ما در اقلیم خشکی زندگی می‌کنیم و این تمدن بالغ بر ۷ هزار سال ریشه دارد و همیشه با راهکار‌های بومی خود دوام آورده‌ایم. اما اکنون با موقعیتی مواجه هستیم که تنش‌هایی به وجود آمده است. توجه به الگوی کشت یکی از موضوعات جدی است که وزارت جهاد کشاورزی متولی آن است. شورای عالی آب چندین بار تشکیل شده تا الگوی کشت را مدیریت کند و صرفه‌جویی در مصرف آب به خصوص در صنایع را مدیریت کند و قسمتی هم مربوط به انتقال آب است که در برنامه‌ها وجود دارد.

آخرین اقدام دولت که خبر خوشی برای جامعه محسوب شود چه بوده است؟

در مورد پتروشیمی میانکاله اقدام به موقع رئیس‌جمهور و تماسی که با استاندار مازندران داشتند، بسیار مثبت بود. دستوری که ایشان دادند که متوقف کنید و آن دو جزئی که از بند الف است همان مصوبه هیات دولت بود که لغو شد و وزارت جهاد کشاورزی را مکلف کرد تا زمین‌ها را پس بگیرند، این یکی از خبر‌های خوب این ایام بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسکایپ تعطیل شد اسکایپ تعطیل شد
برنامه اسکایپ (Skype) که یکی از پیشگامان ارتباطات اینترنتی است، پس از نزدیک به ۲۲ سال مرتبط کردن مردم در سراسر جهان، روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت برابر با ۵ ماه مه، به پایان دوران خود رسید و تعطیل شد.
گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در پاکستان به سر می‌برد، ظهر روز دوشنبه پانزدهم اردیبهشت در تماس تلفنی خانم کایا کالاس مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا، ضمن تبادل نظر و رایزنی در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، وی را در جریان آخرین روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا قرار داد.
ثبت نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد ثبت نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد
اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد ثبت‌نام دانش‌آموزان
از زنده بودن سنگ فیروزه چه می‌دانید؟ از زنده بودن سنگ فیروزه چه می‌دانید؟
در این مقاله قصد داریم به طور جامع و کامل در مورد ویژگی ها، روش‌های تشخیص سنگ فیروزه زنده و راه‌های مراقبت از آن بپردازیم.
رودبار زیبایی بی پایان در گیلان رودبار زیبایی بی پایان در گیلان
رودبار، طبیعت گم‌شده‌ی گیلان، با چشم‌انداز‌های بکر و دست‌نخورده، مقصدی جذاب برای گردشگرانی است که در جست‌وجوی آرامش و زیبایی‌های ناب شمال ایران هستند.
مراسم بزرگداشت «پاپ فرانسیس اول» در ایران مراسم بزرگداشت «پاپ فرانسیس اول» در ایران
مراسم دعا ونیایش به مناسبت درگذشت «پاپ فرانسیس اول» رهبر کاتولیک‌های جهان، عصر شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در کلیسای حضرت یوسف (ع) برگزار شد.
مقصر اصلی بندر شهید رجایی مشخص شد مقصر اصلی بندر شهید رجایی مشخص شد
مرتضی محمودی عضو هیئت اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان با اشاره به آخرین وضعیت نتایج بازدید این هیئت پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، گفت: براساس گزارشی که در این هیئت تهیه و تدوین کرده‌ایم، وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و کشتیرانی یکی از مقصران اصلی وقوع حادثه در بندر شهید رجایی استان هرمزگان هستند.
برگزیده
گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در پاکستان به سر می‌برد، ظهر روز دوشنبه پانزدهم اردیبهشت در تماس تلفنی خانم کایا کالاس مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا، ضمن تبادل نظر و رایزنی در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، وی را در جریان آخرین روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا قرار داد.
بازداشت ۲ نفر در رابطه با انفجار در اسکله بندر شهید رجایی بازداشت ۲ نفر در رابطه با انفجار در اسکله بندر شهید رجایی
دادستان کل کشور گفت: نهایتا ۲ نفر تا بدین لحظه پیرامون انفجار در اسکله بندر شهید رجایی دستگیر شده‌اند.
پزشکیان: با دروغگو دست نمی‌دهم! پزشکیان: با دروغگو دست نمی‌دهم!
مهدی خسروی گوینده خبر تلویزیون که اجرای مناظره‌های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را در کنترل داشت، فاش کرد پس از مناظره دوم مسعود پزشکیان و وحید جلیلی که ۱۳ تیر ۱۴۰۳ انجام شد، از پزشکیان خواسته تا با سعید جلیلی دست بدهد اما...
صفحه خبر بالای تصاویر