کد خبر: ۶۱۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲

مشترکان پر مصرف برق هر ۱۵ روز یک بار قبض دریافت می‌کنند

مدیرعامل شرکت توانیرگفت: کنتور برق مشترکان پرمصرف هر ۱۵ روز یک بار قرائت و قبض برایشان صادر می‌شود،
مشترکان پر مصرف برق  هر ۱۵ روز یک بار قبض دریافت می‌کنند

مخاطب۲۴- به گزارش توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در ابتدای این نشست از افزایش ۵/۵ درجه دما در کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: به طور مثال دمای خوزستان سال گذشته همین موقع ۲۸ درجه بود که امروز به ۴۴ درجه رسیده است، در حالی که متعارف افزایش دما بین یک تا دو درجه است.

وی رشد ۳۷ درصدی مصرف نسبت به سال گذشته همین روز‌ها را نیز نگران کننده و غیرمتعارف دانست و تصریح کرد: با توجه به خالی بودن ۴۱ درصد مخازن نیروگاه‌های برق آبی و امکان استفاده از حداکثر یک سوم توان آنها، انجام تعمیرات دوره‌ای نیروگاه‌های حرارتی و نیروگاه اتمی بوشهر و به رغم رشد ۱۰ درصدی تولید نیروگاه‌های حرارتی، کماکان در شرایط ناترازی به سر می‌بریم، از این رو لازم است به منظور گذر موفق از اوج بار تابستان همه مدیران در شرکت‌های زیرمجموعه برنامه‌های ابلاغی را با دقت اجرا کنند.

بیشتر بخوانید

مدیرعامل شرکت توانیر، پایش و رصد مصرف و محدود کردن مصارف مجاز نامتعارف تکفاز در مناطق عادی بالاتر از ۱۵ آمپر و در مناطق گرمسیر بیش از ۲۸ آمپر را خواستار شد و تصریح کرد: تعویض و اصلاح کنتور‌های معیوب باید در دستور کار جدی شرکت‌های توزیع برق قرار گیرد.

رجبی مشهدی همچنین با بیان اینکه ۳ هزار مگاوات از ناترازی فعلی با جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز قابل استحصال است از مدیران شرکت‌های زیرمجموعه خواست تا نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری از خود نشان داده و از این فرصت ناترازی برای جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز نهایت استفاده را ببرند.

مدیرعامل شرکت توانیر به منظور ارزیابی و هماهنگی برنامه‌های مدیریت مصرف برق از همه مدیران خواست تا با اهتمام و جدیت هرچه تمامتر در میدان حاضر بوده و با حساسیت بیشتری اجرای دقیق برنامه‌های گذر از اوج بار تابستان را سرلوحه تمام کار‌های خود قرار دهند.

وی در پایان اجرای منظم برنامه‌های مدیریت مصرف و اطلاع‌رسانی مؤثر را توسط شرکت‌های خواستار شد و تاکید کرد: کنتور برق مشترکان پرمصرف هر ۱۵ روز یک بار قرائت و قبض برایشان صادر می‌شود، ضمن آنکه وضعیت مصرف برقشان نیز رصد و مرتب به آنها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر