کد خبر: ۶۱۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴
اسکایپ امروز تعطیل می‌شود

اسکایپ بعد از ۲۲ سال فعالیت و ۳۰۰ میلیون کاربر امروز برای همیشه خاموش می‌شود

پیشتر شرکت مایکروسافت اعلام کرده بود، کاربران اسکایپ تنها چند روز فرصت دارند تا از سرویس‌های صوتی، تصویری و پیام‌رسانی این پلتفرم استفاده کنند، این مهلت امروز تمام می‌شود.
اسکایپ بعد از ۲۲ سال فعالیت و ۳۰۰ میلیون کاربر امروز برای همیشه خاموش می‌شود

مخاطب۲۴- بنا بر اعلام قبلی شرکت مایکروسافت، اپلیکیشن تماس تصویری اسکایپ تا ساعاتی دیگر برای همیشه خاموش می‌شود. اسکایپ ۲۲ سال پیش توسط مایکروسافت عرضه شد و بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر فعال داشت.

پیشتر شرکت مایکروسافت اعلام کرده بود، کاربران اسکایپ تنها چند روز فرصت دارند تا از سرویس‌های صوتی، تصویری و پیام‌رسانی این پلتفرم استفاده کنند، این مهلت امروز تمام می‌شود.

مایکروسافت از هفته‌های قبل به کاربران هشدار داده بود که از اطلاعات خود در این برنامه بک‌آپ بگیرند.

مایکروسافت تأکید کرد که داده‌های کاربران اسکایپ، از جمله مخاطبین و تاریخچه مکالمات، به‌صورت خودکار به حساب تیمز منتقل خواهد شد. با این حال، اگر تمایلی به استفاده از تیمز ندارید، می‌توانید اطلاعات خود را از اسکایپ اکسپورت کنید.

بیشتر بخوانید

مایکروسافت ظاهرا به این نتیجه قطعی رسیده که حفظ و نگهداری اسکایپ ارزش زمانی را که برای آن صرف می‌شود ندارد، زیرا گزینه‌های دیگری در دسترس دارد.

اسکایپ در مرداد ۱۳۸۲ (اوت ۲۰۰۳) توسط دو کارآفرین اسکاندیناویایی، نیکلاس زنشتروم و یانوس فریس، راه‌اندازی شد و تنها دو سال بعد، در یک معامله ۲.۵ میلیارد دلاری به شرکت eBay فروخته شد. سپس در سال ۱۳۹۰ (۲۰۱۱)، مایکروسافت این پلتفرم را با قیمت ۸.۵ میلیارد دلار خریداری کرد. اکنون پس از سال‌ها خدمت، این سرویس محبوب برای همیشه تعطیل می‌شود.

برچسب ها: مایکروسافت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر