کد خبر: ۶۱۱۶۱
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵

جدی جدی توفان امروز تهران را جدی بگیرید

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید، امکان رخداد طوفان و گرد و خاک همچنین بارش باران و کاهش دما تا ۷ درجه سانتیگراد هشدار داد.
جدی جدی توفان امروز تهران را جدی بگیرید

مخاطب۲۴- اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی‌رنگ آورده است: از بعد از ظهر یک شنبه تا چهارشنبه (۱۴ تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید تا خیلی شدید، امکان رخداد طوفان و گرد و خاک به‌ویژه بعد از ظهر و شب در استان تهران به‌ویژه نیمه غربی و جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

از آثار این مخاطره جوی می‌توان به سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید به‌ویژه در مناطق جنوبی، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها می‌توان اشاره کرد.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، خودداری از استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها، دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی و محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک توصیه می‌کند.
در ادامه با اشاره به فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی آمده است: عصر یکشنبه تا اواخر وقت دوشنبه در بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و طوفان تندری، در مناطق مستعد بارش تگرگ در استان تهران به‌ویژه در نیمه شمالی و غربی دور از انتظار نیست.

در این شرایط جوی لغزندگی موقت معابر و جاده‌ها و امکان اختلال موقت در حمل و نقل، بالا آمدن سطح آب بعضی رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی کاهش دید، احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ، از سه شنبه تا صبح پنجشنبه کاهش محسوس دما به‌طور میانگین ۴ تا ۷ درجه سلسیوس، در قله‌ها امکان بارش موقت برف و کولاک، خطر لغزش و سقوط سنگ در نواحی کوهستانی پیش‌بینی می‌شود.

به توصیه اداره کل هواشناسی استان تهران احتیاط در سفر‌ها به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، احتیاط در طبیعت‌گردی و ترجیحا پرهیز از کوهنوردی به‌ویژه صعود به قله‌ها، هشدار به بهره‌برداران عرصه منابع طبیعی، پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر، محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی در دستور کار قرار گیرد.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با کمینه دمای ۳۶ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۱۵ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری، در بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی رگبارو رعد و برق، وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری، در بعد از ظهر وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر