کد خبر: ۶۱۱۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳

خریدی تضمین شده از پرسپولیس

چند ماه پیش و در حالی که هنوز رقابت سه ضلعی قهرمانی بین تراکتور، سپاهان و پرسپولیس در جریان بود، باشگاه زردپوش اصفهانی تلاش برای بستن تیم فصل آینده خود را آغاز کرده و مرحله نخست را به مذاکره با بازیکنانی که قراردادشان به پایان رسیده، اختصاص داده بودند.
خریدی تضمین شده از پرسپولیس

مخاطب۲۴- نقل و انتقالات پرسپولیس آغاز شده و قرمز‌ها در تلاش برای تکمیل سهمیه لیگ برتری خود هستند.

چند ماه پیش و در حالی که هنوز رقابت سه ضلعی قهرمانی بین تراکتور، سپاهان و پرسپولیس در جریان بود، باشگاه زردپوش اصفهانی تلاش برای بستن تیم فصل آینده خود را آغاز کرده و مرحله نخست را به مذاکره با بازیکنانی که قراردادشان به پایان رسیده، اختصاص داده بودند.

در همان زمان، جلب رضایت مالی برای رضا شکاری از طریق پیشنهاد باشگاه سپاهان حاصل شد تا این هافبک تهاجمی با امضای قرارداد رسمی، حضورش را در جمع زردپوشان اصفهانی تداوم بخشد. این یک اقدام سریع از باشگاهی بود که احتمالا می‌دانست یک هافبک ۲۷ ساله مشتریانی را در تابستان خواهد داشت.

اما باوجود امضای این قرارداد و انتشار خبر آن در فضای مجازی، در روز‌های گذشته بار دیگر موضوع حضور او در پرسپولیس به بحث داغ فضای مجازی تبدیل شده است. شکاری که پنج سال پیش در آستانه انتقال به پرسپولیس قرار داشت، با وجود حضور در ساختمان این باشگاه و اعلام توافق در نهایت به تراکتور منتقل شد تا یک چرخش عجیب را در پنجره تابستانی رقم بزند

او در ادامه پیراهن گل‌گهر و سپاهان را نیز بر تن کرد، اما حالا در روز‌های منتج به پایان لیگ بیست و چهارم، دوباره نامش کنار نیم قرمزپوش تهران قرار گرفته است.

نکته مهم اینکه بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ما، شکاری با تماس از سوی باشگاه پرسپولیس نیز مواجه شده و نسبت به این انتقال هم تمایل دارد.

اما رضا شکاری ۲۹ فروردین امسال و پس از پیروزی تیمش مقابل پرسپولیس تهران در جمع رسانه‌های گروهی خبر از تمدید قرارداد خود داد و گفت: یک سال دیگر تمدید کردم و از این کارم خوشحالم. فقط این را می‌دانم که باشگاه سپاهان هم از لحاظ پرداختی و هم زیرساخت‌های باشگاه فوق‌العاده حرفه‌ای است و من خیلی خوشحالم که در این باشگاه هستم.

باتوجه به امضای قرارداد، جدایی شکاری بی‌دردسر نخواهد بود و باشگاه سپاهان احتمالا به هیچ قیمتی حاضر به صدور رضایت‌نامه نخواهد شد.

شماره ده سپاهان که شاید هوس یک انتقال بزرگ به تیم پرسپولیس را در سر دارد، تنها یکی از گزینه‌های پرسپولیس برای پیراهنی است که احتمالا با جدایی عیسی آل‌کثیر خالی خواهد داشت. در روز‌های گذشته نام هادی حبیبی‌نژاد هافبک گل‌زن تیم چادرملو هم برای این تیم مطرح شده است.

او که این فصل یک گل تاریخی به تراکتور را وارد دروازه بیرانوند کرد، پس از یک فصل خوب جالا قراردادی با تیم یزدی نخواهد داشت و می‌تواند تیم بعدی خود را برگزیند.

اما برای پوشیدن شماره ۱۰، یک نام دیگر هم مطرح خواهد بود: تیوی بیفوما. البته او پست متفاوتی با شکاری و حبیبی‌نژاد دارد، اما به هر حال می‌تواند در خط حمله نقش ستاره را با شماره ده ایفا کند.

در این بین نکته مهم این است که پرسپولیس برای جذب بیفوما اقدامات لازم را انجام داده و حتی توافقات هم با او به دست آمده تا این بازیکن در آستانه انتقال به پرسپولیس قرار بگیرد.

گزینه چهارم برای پوشیدن شماره ۱۰ امین کاظمیان خواهد بود که البته در مورد او هم گفته می‌شود توافقات با آلومینیوم اراک برای صدور رضایت‌نامه انجام شده و مذاکره شخصی هم به مراحل خوبی رسیده است.

کاظمیان این فصل ۹ گل در آلومینیوم اراک زده و طبیعتا برای پست مهاجم سایه و زوج علیپور یک گزینه قابل اعتنا خواهد بود و شاید حتی پرسپولیس مهم‌ترین پیراهنش را به او بده.

به هر حال پرسپولیس در هفته‌های آینده نقل و انتقالات خود را به پیش خواهد برد، خرید ۷ بازیکن از سهمیه لیگ برتر و احتمالا تکمیل ۵+۱ بازیکن خارجی، این دستور جذابی است که روی میز مدیرعامل قرار خواهد داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر