کد خبر: ۶۱۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲

شرایط دریافت ارز حاجیان اعلام شد

اعزام زائران ایرانی به حج تمتع از ۱۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و زائران سرزمین وحی می‌توانند از طریق اپلیکیشن بله نسبت به دریافت ۵۰۰ یورو ارز زائری نیز اقدام کنند.
شرایط دریافت ارز حاجیان اعلام شد

مخاطب۲۴- از امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه فروش ارز حجاج در بانک ملی آغاز شده است.
اعزام زائران ایرانی به حج تمتع از ۱۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و زائران سرزمین وحی می‌توانند از طریق اپلیکیشن بله نسبت به دریافت ۵۰۰ یورو ارز زائری نیز اقدام کنند.

طبق اطلاعیه‌های رسمی فروش ارز ویژه زائران حج تمتع سال ۱۴۰۴ از امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری به دو صورت حضوری و غیرحضوری در شعب منتخب ارزی بانک ملی ایران آغاز می‌شود.

زائران می‌توانند با مراجعه به سامانه «بله» و انتخاب گزینه «خرید ارز خدمات بانکی-تمتع»، پس از ثبت مشخصات هویتی، ارز خود را به صورت غیرحضوری خریداری و از شعب منتخب ارزی این بانک دریافت کنند.
همچنین امکان خرید حضوری ارز از طریق مراجعه مستقیم به شعب منتخب این بانک و با ارائه مدارک شناسایی نیز فراهم است.

نرخ فروش ارز زائران برابر با نرخ فروش اسکناس در بازار مبادله ارز و طلای ایران محاسبه می‌شود.

بیشتر بخوانید

گفتنی است سقف فروش ارز برای هر زائر ۵ سال به بالا به مبلغ حداکثر ۵۰۰ یورو خواهد بود و پرداخت ارز صرفاً به زائرانی که اطلاعات آنها توسط سازمان حج و زیارت تأیید شده باشد، انجام می‌گیرد. همچنین پرداخت ارز به زائران یاد شده محدودیتی بابت تامین ارز همان سال (ابتدا تا انتهای سال شمسی) برای دریافت ارز مسافرتی ایجاد نمی‌کند.

به گزارش تسنیم، آخرین قیمت معاملات توافقی در سامانه ارز تجاری که مربوط به معاملات روز کاری قبل در این سامانه است نشان می‌دهد که قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران با کاهش نسبت به روز کاری قبل به ۸۰ هزار و ۲۴۰ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۸ هزار و ۵۵ تومان رسیده است.

بنابر آمار اعلام‌شده، تعداد کل زائران ایرانی حج تمتع سال ۱۴۰۴ حدود ۸۵ هزار و ۸۵۰ نفر تعیین شده است که در چندین گروه به مکه مکرمه و مدینه منوره اعزام خواهند شد.

برچسب ها: ارز‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر