کد خبر: ۶۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳

انتقاد کی روش از رفتار فدراسیون فوتبال مصر

سرمربی سابق ایران در بیانیه ای تند از رفتار فدراسیون فوتبال مصر انتقاد کرد.
انتقاد کی روش از رفتار فدراسیون فوتبال مصر

به گزارش مخاطب۲۴ _ روز گذشته رسانه‌های مصر از پرداخت کامل مطالبات معوق کارلوس کی روش خبر دادند و این اقدام فدراسیون فوتبال مصر را مصداق از سرگیری مذاکرات برای برگرداندن مربی سابق ایران روی نیمکت فراعنه دانستند.

انتقاد کی روش از رفتار فدراسیون فوتبال مصر

اما بعد از گذشت یک روز از این اخبار کارلوس کی روش پیامی شدیداللهن به مدیر اجرایی فدراسیون فوتبال ارسال کرد و پرونده بازگشتش را برای همیشه بست.

 

فدراسیون مصر در پرداخت مطالبات کی روش جریمه درنظرگرفته کاف علیه سرمربی مصر به دلیل عدم حضور در کنفرانس خبری قبل از بازی با کامرون در جام ملت‌های آفریقا را از دستمزدش کم کرده بود و این باعث عصبانیت شدید کی روش شد.

سرمربی سابق ایران در پیام انتقادی اش، گفت: ولید (مدیر اجرایی فدراسیون مصر) به نظرم تو فردی نیستی که من را به شام دعوت کردی. چطور می‌توانی با این تصمیم یک جانبه به من توهین کنی. روی به روی من طوری رفتار می‌کنی انگار رابطه نزدیکی داریم، ولی در پشت سر من طوری دیگر رفتار می‌کنی.

وی افزود: رئیس فدراسیون در جریان بود که جریمه کاف به دلیل اشتباه زمان بندی اعلام شده از سوی کاف و پلیس کامرون بود و من تقصیری نداشتم و همه اعضای فدراسیون و کادرفنی شاهد این موضوع هستند.

کی روش ادامه داد: چطور با کار غیراخلاقی این رقم جریمه را از دستمزد من کم کردی و با این کار به من توهین کردی. ننگ بر تو‌ای ولید. من مستحق چنین رفتاری از سوی فدراسیون فوتبال مصر نیستم. به شما قول می‌دهم علیه این اقدام غیراخلاقیتان کار‌های لازم را انجام دهم.

فدراسیون مصر ۲۵ هزار دلار جریمه عدم حضور کی روش در نشست خبری بازی با کامرون را از دستمزد این مربی کم کرد تا خشم کی روش برافروخته شود و به نظر می‌رسد، برای همیشه بازگشت کی روش به نیمکت مصر منتفی شود.

منبع : فارس 

برچسب ها: کی روش کامرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر