کد خبر: ۶۱۱۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
محمدرضا عارف:

هوشمندسازی، هوشمندی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی، ضرورتی انکارناپذیرند

محمدرضا عارف صبح امروز در آیین بزرگداشت صدمین سالگرد تأسیس بانک سپه بیان کرد: هوشمندسازی، هوشمندی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی، همگی بیانگر استفاده از پیشرفته‌ترین دستاورد‌های فناورانه در حوزه‌های اداره کشور، توسعه و سازندگی هستند و ضرورتی انکارناپذیر به شمار می‌آیند.
هوشمندسازی، هوشمندی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی، ضرورتی انکارناپذیرند

مخاطب۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور گفت: در پرتو برنامه‌های توسعه‌ای اجرا شده پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با توفیقات متنوعی مواجه بوده‌ایم و اکنون به این درک رسیده‌ایم که نظاره‌گر ماندن در عرصه فناوری نه‌تنها کافی نیست، بلکه بسیار پرهزینه و مخاطره‌آمیز است.

محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز در آیین بزرگداشت صدمین سالگرد تأسیس بانک سپه بیان کرد: هوشمندسازی، هوشمندی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی، همگی بیانگر استفاده از پیشرفته‌ترین دستاورد‌های فناورانه در حوزه‌های اداره کشور، توسعه و سازندگی هستند و ضرورتی انکارناپذیر به شمار می‌آیند.
وی افزود: در پرتو برنامه‌های توسعه‌ای اجرا شده پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با توفیقات متنوعی مواجه بوده‌ایم و اکنون به این درک رسیده‌ایم که نظاره‌گر ماندن در عرصه فناوری نه‌تنها کافی نیست، بلکه بسیار پرهزینه و مخاطره‌آمیز است.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر صرفاً تماشاگر فناوری باشیم، این تحولات فناورانه با هزینه‌های سنگین بر ما تحمیل خواهد شد و در نهایت به وابستگی‌های نگران‌کننده‌ای منتهی می‌شود که گاه گریزی از آن نیست.

عارف گفت: در سند چشم‌انداز کشور، افقی روشن برای ایران ترسیم شده است. اگرچه هدف‌گذاری‌ها برای سال ۱۴۰۴ تعیین شده‌اند، اما روح سند فراتر از تاریخ‌هاست. عدم تحقق اهداف در یک بازه زمانی خاص، به معنای بی‌فایده بودن آنها نیست.

وی نقش این بانک در ۱۰۰ سال گذشته و در اتفاقات مختلفی از جمله انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و ... را مهم و بااهمیت خواند و بیان کرد: مسئله‌ی ادغام چندین بانک در این بانک نیز مسئله‌ی مهمی بوده که با همه‌ی سختی، صورت گرفت و موفق بود.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: امروز هر موسسه، دستگاه و یا نهادی که بخواهد به پیش برود، بدون نوآوری موفق نخواهد بود. ما باید در فناوری پیشتاز باشیم تا در منافع آن اثرگذاری کنیم. به‌عنوان مثال در فناوری نانو در جمع ۱۵ کشور قرار داریم و به فرموده مقام معظم رهبری نیز باید جزو ۱۰ کشور باشیم؛ این یک شعار نیست و یک الزام است.

عارف با بیان اینکه شبکه بانکی نیز باید از هوش مصنوعی و هوشمندسازی بهره ببرد، گفت: کشور ما ظرفیت بالای علمی، پژوهشی و نیروی انسانی دارد و امیدواریم در هوش مصنوعی و کوانتوم به دست برتر برسیم.

وی اظهار داشت: هم‌چنین باید یادآور شوم که امروز وضعیت خوبی در منطقه داشته و در اتحادیه‌های منطقه‌ای عضویت داریم.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر