کد خبر: ۶۱۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۵

تا حالا علت سردی بدن خودتان را متوجه شده‌اید؟

درمان سردی مزمن بدن شما بستگی زیادی به علت آن دارد. اگر دچار اختلال عروق خونی هستید و سیگار می‌کشید، احتمالاً ترک سیگار به شما در درمان این وضعیت کمک می‌کند. اگر احساس سردی مداوم شما ناشی از بیماری تیروئید است، ممکن است به دارو نیاز داشته باشید.
تا حالا علت سردی بدن خودتان را متوجه شده‌اید؟

تا حالا علت سردی بدن خودتان را متوجه شده‌اید؟مخاطب۲۴- از آنجایی که احساس سرمای مداوم می‌تواند نشانه یک بیماری جدی باشد، مهم است که نسبت به علائم خود آگاه باشید.

اگراغلب احساس سرما می‌کنید، حتی زمانی که در یک مکان گرم هستید یا مدت‌ها پس از خروج از یک محیط سرد، حتما با پزشک خود مشورت کنید تا متوجه شوید که چه اتفاقی ممکن است منجر به این وضعیت شود.

شرایطی که باعث سردی بدن می‌شود را درمان کنید

درمان سردی مزمن بدن شما بستگی زیادی به علت آن دارد. اگر دچار اختلال عروق خونی هستید و سیگار می‌کشید، احتمالاً ترک سیگار به شما در درمان این وضعیت کمک می‌کند. اگر احساس سردی مداوم شما ناشی از بیماری تیروئید است، ممکن است به دارو نیاز داشته باشید.

با پزشک‌تان در مورد مواد مغذی موجود در رژیم غذایی خود صحبت کنید. پزشکان اغلب آزمایشاتی را انجام می‌دهند تا ببینند آیا ممکن است شما فاقد هر گونه مواد مغذی باشید یا خیر. اگر کمبود برخی از مواد مغذی را دارید، پزشک ممکن است تزریق یا مصرف خوراکیِ مکمل‌های ویتامین B ۱۲ و خوردن بیشتر غذا‌های غنی از این ویتامین را توصیه کند. یا اگر کم خونی دارید، ممکن است نیاز به مصرف مکمل‌های آهن داشته باشید.

همچنین اگر دیابت دارید، پزشک دارو‌هایی را برای کاهش سطح قند خون و مدیریت عوارضی مانند آسیب کلیوی را توصیه می‌کند.

خود را گرم نگه دارید

اگر سریعتر از دیگران احساس سرما می‌کنید و پزشکتان نیز تأیید کرده است که هیچ مشکل سلامتی یا اختلال جسمی در شما مسئول این وضعیت نیست، می‌توانید اقدامات لازم را برای گرم کردن خود انجام دهید.

* به اندازه‌ای که احساس راحتی می‌کنید، لباس بپوشید. می‌توانید از لباس زیر گرم و به عنوان لباس رو هم از ژاکت‌های سنگین، ژاکت‌هایی با بافت فشرده و ضد باد و همچنین از کلاه یا سربند استفاده کنید.

* نوشیدنی‌های گرم (غیرالکلی یا بدون کافئین) بنوشید.

* سوپ‌هایی بخورید که شما را از درون گرم نگه می‌دارند.

* با درآوردن لباس‌های خیس و دوش گرفتن و خشک کردن لباس‌ها پس از تعریق، بدن خود را خشک نگه دارید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر