کد خبر: ۶۱۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۰

گرمای امسال را با بستنی پسته‌ای که خودت درست می کنی شروع کن!

بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمی‌گردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشی‌ها در ایران رونق گرفتند.
گرمای امسال را با بستنی پسته‌ای که خودت درست می کنی شروع کن!

مخاطب۲۴- بستنی پسته‌ای یا ژلاتو نوعی بستنی سالم و خوشمزه است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.
بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمی‌گردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشی‌ها در ایران رونق گرفتند.

یکی از مشهورترین بستنی‌های سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می‌انجامد که شادی‌آور است. بستنی میوه‌ای یکی از انواع خوشمزه بستنی‌هاست که با میوه تازه تهیه می‌شود و طرفداران زیادی به‌خصوص در میان کودکان دارد. بستنی پسته‌ای یا ژلاتو نوعی بستنی بسیار خوشمزه با طعم خاص است که می‌توانید آن را با روشی بسیار آسان و طی ۵ دقیقه در منزل تهیه کنید. اگر دوست دارید این بستنی خوشمزه و آسان را برای روز‌های گرم تابستان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه بستنی پسته‌ای همراه ما باشید.

مواد لازم

ماست یونانی: ۱ پیمانه

پنیر ماسکارپونه: یک دوم پیمانه
مغز پسته خام: سه چهارم پیمانه

آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه
برای درست کردن این بستنی پسته‌ای خوشمزه و آسان کافی است ماست یونانی، پنیر ماسکارپونه، مغز پسته، عسل و آب لیموترش را داخل دستگاه غذاساز بریزید و ۱ دقیقه بزنید تا مواد به صورت کامل با هم میکس شوند. حالا مایه بستنی را داخل ظرف بریزید و روی سطح مایه کمی مغز پسته بپاشید. ظرف بستنی را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا بستنی ببندد، سپس می‌توانید بستنی را سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند، همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

اگر به ماست یونانی دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از هر نوع ماست هم زده و سفت که در بازار موجود است، استفاده کنید.

حتما بستنی را به مدت ۵ ساعت داخل فریزر بگذارید تا ببنند، سپس با اسکوپ از داخل ظرف بردارید و توی ظرف سرو بریزید.

برچسب ها: پسته
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر