کد خبر: ۶۱۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
فرود شاخص کل بر حمایت ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی!

پیش بینی بازار سهام امروز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس تهران روز گذشته را با کاهش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص هم‌وزن در کنار خروج سرمایه حقیقی ۳ هزار و ۲۸۱ میلیارد تومانی از سهام پشت سر گذاشت. کاهش ارزش معاملات خرد در روز شنبه نزدیک به ۱۳ درصد بود و به سطح ۱۲ هزار و ۴۰۳ میلیارد تومانی نزول کرد.
پیش بینی بازار سهام امروز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد کاهش تراز شاخص کل در کنار افت تراز شاخص کل هم‌وزن بود. دیروز بازار سهام با خروج سرمایه حقیقی از موقعیت‌های سهامی همراه شد و از سوی دیگر با خروج سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت نیز مواجه بود. بازار سهام معاملات دیروز را با رشد شدید عرضه معامله‌گران حقیقی آغاز کرد و بازار سهام در مرحله پیش گشایش شاهد شکل‌گیری صف‌های فروش سنگین بود و با توجه به محدودیت دامنه نوسان قیمتی شاخص کل تنها در ده دقیقه ابتدایی معاملات ریزش قابل توجه داشت و معاملات اصلی بازار در این محدوده شکل گرفت.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت استخراج کانه‌های فلزی با ۲۵.۷ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت بیمه با ۲۰.۷ میلیارد تومان و صنعت سلامت با ۱۲.۴ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با هزار و ۳۸۲.۳ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۳۹۴.۴ میلیارد تومان و صنعت فرآورده‌های نفتی با ۲۹۳.۲ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند. صنایع فلزات اساسی و شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی نیز به ترتیب با ۱۷۸.۵ میلیارد تومان و ۱۷۴.۴ میلیارد تومان در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز شنبه شاهد کاهش ارزش معاملات خرد تا سطح ۱۲ هزار و ۴۰۳ میلیارد تومانی بود که به نسبت روز معاملاتی قبل ۱۳ درصد کاهش یافته است. بورس تهران پس از ورود جریان پول حقیقی هزار و ۱۶۷ میلیارد تومانی روز چهارشنبه، با تغییر روند ورودی جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی مواجه شد و شاهد خروج ۳ هزار و ۲۸۱ میلیارد تومان پول حقیقی از سهام بودیم. این سطح از خروج جریان پول حقیقی روزانه در دو سال گذشته بی سابقه بوده و آخرین بار در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ و با تغییر نرخ گاز صنایع به ثبت رسیده بود. از طرف دیگر نیز، با خروج جریان پول حقیقی ۷۰۶ میلیارد تومانی در میان صندوق‌های درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه خروج ۷۰۶ میلیارد تومانی را به ثبت رسانده بود. کاهش مالکیت حقیقی در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا شکسته شده و در معاملات امروز این صندوق‌ها شاهد افزایش قابل توجه اقبال حقیقی و حقوقی بودیم.
ارزش صف‌های خرید سهام روز شنبه کاهش ۷۴ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۵۴۳۰ درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از ۴ هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان به سطح هزار و ۲۷۰ میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صف‌های فروش از ۱۶۵ میلیارد تومان روز چهارشنبه تا ۹ هزار و ۱۲۴ میلیارد تومان افزایش یافت.

روز معاملاتی شنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از ۵۹.۷ میلیون تومان روز چهارشنبه تا ۳۸.۱ میلیون تومان کاهش داشت. شنبه سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و از ۳۴ میلیون تومان به ۵۱.۷ میلیون تومان رسید. با این اوصاف بار دیگر شکاف سرانه چرخش داشته و به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی می‌کند که به سطح ۱۳.۶ میلیون تومانی رسیده است.

پیش بینی بورس یکشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز یکشنبه با کف حمایتی ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. معاملات امروز در حالی آغاز می‌شود که فعالان بازار سهام چشم به تغییرات لحظه‌ای در میان موقعیت‌های سهامی دوخته‌اند. بورس تهران در معاملات روز گذشته نشان از خروج سرمایه حقیقی سنگین از سمت سهام داشت ولی ارزش معاملات خرد به نسبت روز چهارشنبه اندکی کاهش یافت. بازار سهام، معاملات سهامی دیروز را در حالی به پایان رساند که نشست چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا به میزبانی عمان برگزار نشد و به تأخیر افتاد تا با واکنش منفی فعالان بازار سهام مواجه شود. با توجه به واکنش امروز بازار‌های مالی و دارایی به افزایش تنش‌های سیاسی و صحبت‌های دو طرف مذاکره، احتمالا تا تغییر این روند و بازگشت امید‌ها نسبت به تداوم و احیای مذاکرات، بازار سهام واکنش نزولی و رکودی خود را ادامه دهد که رفته‌رفته به سمت ریزش کمتر و رکود بیشتر حرکت می‌کند. با این حال سطح حمایتی ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی نیز پیش پای شاخص کل قرار دارد. از سوی دیگر احتمالا نماد‌های سبک افت تراز سبک‌تری به نسبت شاخص‌سازان داشته باشند.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۸ تا ۱۳ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالاتر است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های با پشتوانه طلا محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۴۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس کاهش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نمایشی تماشایی مقابل شارجه امارات به پیروزی پرگل ۵ بر صفر دست یافت.
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر