کد خبر: ۶۱۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
فرود شاخص کل بر حمایت ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی!

پیش بینی بازار سهام امروز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس تهران روز گذشته را با کاهش تراز شاخص کل و افت تراز شاخص هم‌وزن در کنار خروج سرمایه حقیقی ۳ هزار و ۲۸۱ میلیارد تومانی از سهام پشت سر گذاشت. کاهش ارزش معاملات خرد در روز شنبه نزدیک به ۱۳ درصد بود و به سطح ۱۲ هزار و ۴۰۳ میلیارد تومانی نزول کرد.
پیش بینی بازار سهام امروز ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد کاهش تراز شاخص کل در کنار افت تراز شاخص کل هم‌وزن بود. دیروز بازار سهام با خروج سرمایه حقیقی از موقعیت‌های سهامی همراه شد و از سوی دیگر با خروج سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت نیز مواجه بود. بازار سهام معاملات دیروز را با رشد شدید عرضه معامله‌گران حقیقی آغاز کرد و بازار سهام در مرحله پیش گشایش شاهد شکل‌گیری صف‌های فروش سنگین بود و با توجه به محدودیت دامنه نوسان قیمتی شاخص کل تنها در ده دقیقه ابتدایی معاملات ریزش قابل توجه داشت و معاملات اصلی بازار در این محدوده شکل گرفت.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت استخراج کانه‌های فلزی با ۲۵.۷ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت بیمه با ۲۰.۷ میلیارد تومان و صنعت سلامت با ۱۲.۴ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با هزار و ۳۸۲.۳ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۳۹۴.۴ میلیارد تومان و صنعت فرآورده‌های نفتی با ۲۹۳.۲ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند. صنایع فلزات اساسی و شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی نیز به ترتیب با ۱۷۸.۵ میلیارد تومان و ۱۷۴.۴ میلیارد تومان در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز شنبه شاهد کاهش ارزش معاملات خرد تا سطح ۱۲ هزار و ۴۰۳ میلیارد تومانی بود که به نسبت روز معاملاتی قبل ۱۳ درصد کاهش یافته است. بورس تهران پس از ورود جریان پول حقیقی هزار و ۱۶۷ میلیارد تومانی روز چهارشنبه، با تغییر روند ورودی جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی مواجه شد و شاهد خروج ۳ هزار و ۲۸۱ میلیارد تومان پول حقیقی از سهام بودیم. این سطح از خروج جریان پول حقیقی روزانه در دو سال گذشته بی سابقه بوده و آخرین بار در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ و با تغییر نرخ گاز صنایع به ثبت رسیده بود. از طرف دیگر نیز، با خروج جریان پول حقیقی ۷۰۶ میلیارد تومانی در میان صندوق‌های درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه خروج ۷۰۶ میلیارد تومانی را به ثبت رسانده بود. کاهش مالکیت حقیقی در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا شکسته شده و در معاملات امروز این صندوق‌ها شاهد افزایش قابل توجه اقبال حقیقی و حقوقی بودیم.
ارزش صف‌های خرید سهام روز شنبه کاهش ۷۴ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۵۴۳۰ درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از ۴ هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان به سطح هزار و ۲۷۰ میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صف‌های فروش از ۱۶۵ میلیارد تومان روز چهارشنبه تا ۹ هزار و ۱۲۴ میلیارد تومان افزایش یافت.

روز معاملاتی شنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از ۵۹.۷ میلیون تومان روز چهارشنبه تا ۳۸.۱ میلیون تومان کاهش داشت. شنبه سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و از ۳۴ میلیون تومان به ۵۱.۷ میلیون تومان رسید. با این اوصاف بار دیگر شکاف سرانه چرخش داشته و به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی می‌کند که به سطح ۱۳.۶ میلیون تومانی رسیده است.

پیش بینی بورس یکشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز یکشنبه با کف حمایتی ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. معاملات امروز در حالی آغاز می‌شود که فعالان بازار سهام چشم به تغییرات لحظه‌ای در میان موقعیت‌های سهامی دوخته‌اند. بورس تهران در معاملات روز گذشته نشان از خروج سرمایه حقیقی سنگین از سمت سهام داشت ولی ارزش معاملات خرد به نسبت روز چهارشنبه اندکی کاهش یافت. بازار سهام، معاملات سهامی دیروز را در حالی به پایان رساند که نشست چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا به میزبانی عمان برگزار نشد و به تأخیر افتاد تا با واکنش منفی فعالان بازار سهام مواجه شود. با توجه به واکنش امروز بازار‌های مالی و دارایی به افزایش تنش‌های سیاسی و صحبت‌های دو طرف مذاکره، احتمالا تا تغییر این روند و بازگشت امید‌ها نسبت به تداوم و احیای مذاکرات، بازار سهام واکنش نزولی و رکودی خود را ادامه دهد که رفته‌رفته به سمت ریزش کمتر و رکود بیشتر حرکت می‌کند. با این حال سطح حمایتی ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی نیز پیش پای شاخص کل قرار دارد. از سوی دیگر احتمالا نماد‌های سبک افت تراز سبک‌تری به نسبت شاخص‌سازان داشته باشند.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۸ تا ۱۳ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالاتر است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های با پشتوانه طلا محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۴۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس کاهش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر