کد خبر: ۶۱۱۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱

چرا دو چهارم مذاکرات به تاخیر افتاد؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تعویق دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که قرار بود امروز در رم ایتالیا برگزار شود، گفت: ممکن است این تعویق به دلیل تحرکات احتمالی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد.
چرا دو چهارم مذاکرات به تاخیر افتاد؟

مخاطب۲۴- محمدمهدی شهریاری امروز (شنبه، ۱۳ اردیبهشت) در آیین گرامی‌داشت هفته شورا‌های اسلامی شهر و روستا که در دانشگاه آزاد واحد بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: مذاکرات با هدایت مقام معظم رهبری در حال انجام است و از ابتدا، شروط جمهوری اسلامی ایران به طرف آمریکایی اعلام شده بود.

نماینده مردم بجنورد در مجلس ادامه داد: این مذاکرات به‌صورت غیرمستقیم، مشابه مذاکرات میان روسیه و اوکراین، در حال پیگیری است.

شهریاری با اشاره به تأثیر مذاکرات بر بازار ارز، گفت: قیمت دلار تا بیش از ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت، اما در حال حاضر شاهد عقب‌نشینی بازار ارز هستیم و این موضوع می‌تواند به ثبات اقتصادی کشور کمک کند.

وی با اظهار امیدواری نسبت به بهبود روابط خارجی کشور، بیان کرد: امیدواریم جمهوری اسلامی ایران به جایگاه واقعی خود در جامعه بین‌المللی بازگردد و بتوانیم ارتباطات خود را با کشور‌های همسایه و سایر نقاط جهان گسترش دهیم.

شهریاری توضیح داد: برگزاری جلسات مقامات سفارت‌خانه‌ها با گروه‌های مختلف سیاسی، امری معمول و متداول است و دیپلمات‌های ایرانی نیز پیش از آغاز رسمی مذاکرات، جلساتی با گروه‌های مختلف آمریکایی برگزار کرده‌اند که به مدت‌ها قبل بازمی‌گردد.

وی با اشاره به تلاش‌های برخی جریان‌های مخالف جمهوری اسلامی، گفت: سلطنت‌طلبان و مخالفان کشور از این‌که دیپلمات‌های ایرانی پیش از مذاکرات، تعاملاتی داشته‌اند، ناامید شده‌اند، چراکه همواره به‌دنبال دامن زدن به تنش و درگیری در کشورند.

شهریاری افزود: امیدوارم هر روز بهتر از دیروز بتوانیم برای توسعه و آبادانی استان و کشور تلاش کنیم.

برچسب ها: مذاکرات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر